- 28 Nisan 2011
- 137
- 36
- 48
merhaba arkadaşlar 1 buçuk senedir evliyim ve nerdeyse çoğu gece uyuyamıyorum eşim uykusunda çok horluyor ve sürekli titriyor arada nefesi kesiliyor çok korkuyorum bazen deprem oluyor zannediyorum en son geçen ay erenköy ruh sinir hastalıkları hastanesinde 1 gece uyku bozuklukları bölümünde yattı ve ileri derecede uyku apnesi çıktı düğünümüzden 5 gün önce trafik kazası geçirdik zannedersem araba kullanırkende arada gözleri açık ama içi geçiyor onla trafiğe çıkmaya korkuyorum kaza yapacak diye sürekli bir uyku hali var bıraksan hep uyur doktor düzelmeyeceğini söyledi arada uyku esanasında solunumu duruyormuş çok korkuyorum birşey olacak diye eşime horlamasını falan geçtim artık ben uykusuzum zaten hergece bazen bekliyorum başında geceleri nefesi kesiliyor çok korkuyorum doktor çaresi yok ırsı dedi babasında dedisinde falan da var araba kullanmasına kzıyorum uykuluyken karışma bişey olmaz diyor uyuduğunu kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım benimle aynı durumda olan varmı siz neler yaptınız başka doktorlaramı gitsek birde alerjik rinite bağlı burun etlerinde şişme varmış kbb ameliyat dedi ama erenköydeki olamaz ameliyat ameliyatta masada kalır diyor aklıma kötü kötü seyler geliyor yarın bigün eşimin apandistinde falan bir sorun olsa ne yapacağız adam göz göre göre ölecek mi yani uyku apnesi sorunu olan ve tedavisi olan bu hastalığı yaşayan insanlar lütfen beni bilgilendirin