Eşim...

Ablam varya agzına saglık.. Senin gibi delikanlı insan yok denecek kadar az.. Valla iltifat etmiyorum .. Allah razı olsun... Aslında aynen öyle.. Millette ne dertler var bunlar ne ki... Hızır gibi yetistin sanada hızır yetissin .. Çoooooooooooookk memnun oldum ben sizi eşinizle başbaşa bırakayım bi daha görüşmek dertlesmek çok isterim ( abla diyorum cünkü 21 yaşındayım ama arkadas gurubum 30-40 arası .. Hatta onlarla aynı seviyede iletişime girdiğim için abla deynce kendlerni yaslı hssedip isimleriyle hitap etmemi isterlerler) ama siz oldunluğunuzla abla denilmeyi hakediyorsunuz bence

Benim 19 yaşında kızım var abla demende sorun yok.
Eşimle başbaşa kalmak dersen her Allah'ın günü başbaşayız zaten.Bir kardeşim bir kızım dertlenmiş ona iki kelam yazmışım çokmu?
Kocam bekleyebilir yani.
Şahsım adına yazmış olduğun güzel sözler için ayrıca teşekkür ederim canım.
Bana abla teyze anne hatta enişte bile desen bişey demem.Ben kompleksleri olan bir kadın olmadığım gibi etrafım da mutlu insanlar olsun isterim.Etrafında ne kadar mutlu insan olursa sende o kadar mutlu olursun
Bebek konusuna gelince inşaAllah canım hayırlısı ile doğururum da sana burdan yazarım

Akpıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…