- 8 Temmuz 2015
- 36
- 31
- 30
-
- Konu Sahibi hayatt2323
cevabınız için çok teşekkürleresınız gerekenı soylemıs
gıtmeyın
sızde madem ayseyı ararken surekli kocasıyla muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz
aramayın ayse sizi arasın
Eşin gerekeni söylemiş ama ben olsam eşimin tavır koymasına gerek kalmadan ben de gitmeme yi kafama koyar mesafemi alırdım siz halen neyin iknasi içine girmek istiyorsunuz anlamadım?
hikaye yazmış gibiSorun ne kadar saçma daha basında soracagın soruyu cevaplamıssın zaten cıvık oldugunu belırtmıssın neyı anlamadın??
Ayseyle kardeş gibi büyüdük ailelerimizde yakın değil akraba olarak bir o var zaten okadar sık gitmiyoruz bir bayramda bi hastalıkta nezaman gitmissekde yarım saati geçmeden eşim kalkalim diyorEşin gerekeni söylemiş ama ben olsam eşimin tavır koymasına gerek kalmadan ben de gitmeme yi kafama koyar mesafemi alırdım siz halen neyin iknasi içine girmek istiyorsunuz anlamadım?
Çok haklısınız cevapinz için çok teşekkürler kardeşim gibisin ismin geçince içim gidiyor deyince içim gidiyor kelimesi bana çok terz geldi ama kardeşim gibisin deyince altında fazla kötü niyet aramadın haklısınız ozaman mesafeyi benim koymam gerekiyorduAyseyi arama bir daha.evine filan da girmeyin.hele yalnız filan sakin gitme ayselere.
Ayşe arasın birsey olmaz.
Adam daha ne desin...içi gidiyormuş hala soruyorsun ne yapayım diye.
Bunlarla görüşursen kocandan huzurundan olursun söyliyim.
Esin rahatsiz olmuş daha ustelemenin bir faydasi var mı.
Adamlar içeride oturuyor bu gelip sizin yanınızda oturuyor sakalasiyor yılış yılış...eşi de normal karşılıyor.
Gözümle bakisimla pişman eder anne babasına saygılarımı sunarım öyle kocanın. Ayşe de bir garip yani.
Evet bitek size inandirici gelmedi yaşım küçük olabilir belki olgun düşünmedim ama gelip buraya hikaye uyduracak kadarda cahil değilim başka işim yok göçüm yok allah aşkınaBir tek bana mi inandirici gelmedi?
yaş kac? Mesleginiz nedir?Evet bitek size inandirici gelmedi yaşım küçük olabilir belki olgun düşünmedim ama gelip buraya hikaye uyduracak kadarda cahil değilim başka işim yok göçüm yok allah aşkına
Eşinin hangi saate evde olduğunu bilmiyorum çünkü belli olmuyor zaten hiç tek gitmedimKardeş gibi görüyor olabilir ama eşiniz hoslanmamis ayşeyi eşinin olmadığı saatlerde çok sık olmadan arayın. Eşiniz olmadan da gitmeyin gerekirse eşim istemiyor dersiniz konuyu fazla açmadan
Olsun canım...orda bunları yaşarken ilk etapta anlayamaman normal zaten. Ama bak içine sinmemis konu acmissin . Sen ayşe yle normal görüş yine yakininmis. O size gelsin tek olarak ya da dışarda alisveris kahve filan. Sen hiç gitme.Çok haklısınız cevapinz için çok teşekkürler kardeşim gibisin ismin geçince içim gidiyor deyince içim gidiyor kelimesi bana çok terz geldi ama kardeşim gibisin deyince altında fazla kötü niyet aramadın haklısınız ozaman mesafeyi benim koymam gerekiyordu