eşim

hayatt2323

ömür boyu nasipim eyle ya RABBİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
36
31
30
Selam kızlar lütfen bana bi akıl verin baştan bağlıyım çocukluktan biri kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim ayşe ilimizde evlendikten sonra aynı seyirde birbirimize yakın yerde oturuyoruz çok sık olmasada birbirimize gitip geliyorduk ayşenn eşi çok cıvık onunla herhangi bir samiyetim yok ama ne zaman kuzenimle konuşsak ordan konuşuyor bazen ayşe yi arıyorum o cevap veriyor bazende ayseye mesaj atıyorum aysenin yerine mesaj atiyor ayseymis gibi konuşmaya çalışıyor ama konuşma tarzindan eminim ayşe değil çok sinir oluyorum benim ona karşı samiyetim olmadığı halde bikeresinde o cevap verdi bana ayşe olda değilmi diyorum diyorki sen hep ayşei soruyorsun bikerede beni sor senin yerin ayri sen benim kardeşim gibisin senin ismin bile geçince içim gidiyor dedi yerimde dondum kaldım bu ne yaaa neyse ondan sonra daha mesafeli durmaya çalıştım eşim normalde kıskanç bir insan geçen gün oraya gittik misafirleri vardı babası kardeşi falan rahat etmek için ayseyle başka bir odaya geçtik aradan biraz geçmeden şıp kocası bizim yanımıza geldi şaka yapıyor espiri yapmaya çalışıyor ben zaten rahat değilim odagnın kapısı açıktı eşim elini yıkamak için lovaboya gitince yanımızda oturdugunu görünce çok morali mozuldu ben hemen fark ettim biz eve gelince eşim bidaha asla gitmiycez dedi aslında biliyordm ama neden dedim adam gözümün içine baka baka karıma bakıyor saçmalama dedim gözümle gördüm dedi offf kızlar bana bi akıl verin eşimi çok kıskanç yoksa adam gerçekten mi cıvık mesafeyi koyup gitip gelmeyelim mi yoksa eşimi iknami adiyim

esınız gerekenı soylemıs
gıtmeyın
sızde madem ayseyı ararken surekli kocasıyla muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz
aramayın ayse sizi arasın

Anlattigin hareketleri yapan biri gercekten cok civikmis. Arkadasin bu durumdan rahatsiz olmadi mi acaba hic? Ben olsam esime niye telefonumu sen aciyorsun, neden benim yerime benmisim gibi mesaj atiyorsun vs.diye sorarim. Hele ki icim gidiyor ne demektir yahu? esiniz huylanmis bir kere ve bence hakli da. Uzak durmaniz aile saadetiniz acisindan en iyisi olur diye dusunuyorum.

esınız gerekenı soylemıs
gıtmeyın
sızde madem ayseyı ararken surekli kocasıyla muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz
aramayın ayse sizi arasın
cevabınız için çok teşekkürler
Haklısınız ama ayşe zaten arıyor bazende bişey olunca ben arıyorum

Eşin gerekeni söylemiş ama ben olsam eşimin tavır koymasına gerek kalmadan ben de gitmeme yi kafama koyar mesafemi alırdım siz halen neyin iknasi içine girmek istiyorsunuz anlamadım?

Katiliyorum. Ben boyle birseyi fark etsem kimse beni durdursun diye beklemezdim.

Eşin gerekeni söylemiş ama ben olsam eşimin tavır koymasına gerek kalmadan ben de gitmeme yi kafama koyar mesafemi alırdım siz halen neyin iknasi içine girmek istiyorsunuz anlamadım?
Ayseyle kardeş gibi büyüdük ailelerimizde yakın değil akraba olarak bir o var zaten okadar sık gitmiyoruz bir bayramda bi hastalıkta nezaman gitmissekde yarım saati geçmeden eşim kalkalim diyor

Tmm arkadaşlar belki sormaya bile haksizim lütfen hemen topa tutmayın demeki sorma gereği duydum belki bunu kendim düşünmem gerekiyordu cevaplariniz için çok teşekkürler gerçekten çok iyi geldi

Ayseyi arama bir daha.evine filan da girmeyin.hele yalnız filan sakin gitme ayselere.
Ayşe arasın birsey olmaz.
Adam daha ne desin...içi gidiyormuş hala soruyorsun ne yapayım diye.
Bunlarla görüşursen kocandan huzurundan olursun söyliyim.
Esin rahatsiz olmuş daha ustelemenin bir faydasi var mı.
Adamlar içeride oturuyor bu gelip sizin yanınızda oturuyor sakalasiyor yılış yılış...eşi de normal karşılıyor.
Gözümle bakisimla pişman eder anne babasına saygılarımı sunarım öyle kocanın. Ayşe de bir garip yani.

Çok haklısınız cevapinz için çok teşekkürler kardeşim gibisin ismin geçince içim gidiyor deyince içim gidiyor kelimesi bana çok terz geldi ama kardeşim gibisin deyince altında fazla kötü niyet aramadın haklısınız ozaman mesafeyi benim koymam gerekiyordu

Kardeş gibi görüyor olabilir ama eşiniz hoslanmamis ayşeyi eşinin olmadığı saatlerde çok sık olmadan arayın. Eşiniz olmadan da gitmeyin gerekirse eşim istemiyor dersiniz konuyu fazla açmadan

Kardeş gibi görüyor olabilir ama eşiniz hoslanmamis ayşeyi eşinin olmadığı saatlerde çok sık olmadan arayın. Eşiniz olmadan da gitmeyin gerekirse eşim istemiyor dersiniz konuyu fazla açmadan
Eşinin hangi saate evde olduğunu bilmiyorum çünkü belli olmuyor zaten hiç tek gitmedim

Olsun canım...orda bunları yaşarken ilk etapta anlayamaman normal zaten. Ama bak içine sinmemis konu acmissin . Sen ayşe yle normal görüş yine yakininmis. O size gelsin tek olarak ya da dışarda alisveris kahve filan. Sen hiç gitme.
Esine de söyle hayatım sen gitmeyelim diyorsan gitmeyiz tabiki sen rahatsızlanınca ben nasıl rahat olayım diye.gonlu olsun.
Hiçbir arkadaş esinle huzurundan önemli değil boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…