eşim

Kendinde farkındasın adamın yaklaşımının
Eşin nasıl cok kıskanc olsun
Adam cıvık değil bildiğin GAVAT

Olsun canım...orda bunları yaşarken ilk etapta anlayamaman normal zaten. Ama bak içine sinmemis konu acmissin . Sen ayşe yle normal görüş yine yakininmis. O size gelsin tek olarak ya da dışarda alisveris kahve filan. Sen hiç gitme.
Esine de söyle hayatım sen gitmeyelim diyorsan gitmeyiz tabiki sen rahatsızlanınca ben nasıl rahat olayım diye.gonlu olsun.
Hiçbir arkadaş esinle huzurundan önemli değil boşver.
kesinlikle haklısınız çok teşekkür ederim beni anladiginiz için

gitme canım ne gerek var
sende farkındasın eşinde
ayrıca eşin öyle abartırcasına kıskançlık yapmamış yerinde

Selam kızlar lütfen bana bi akıl verin baştan bağlıyım çocukluktan biri kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim ayşe ilimizde evlendikten sonra aynı seyirde birbirimize yakın yerde oturuyoruz çok sık olmasada birbirimize gitip geliyorduk ayşenn eşi çok cıvık onunla herhangi bir samiyetim yok ama ne zaman kuzenimle konuşsak ordan konuşuyor bazen ayşe yi arıyorum o cevap veriyor bazende ayseye mesaj atıyorum aysenin yerine mesaj atiyor ayseymis gibi konuşmaya çalışıyor ama konuşma tarzindan eminim ayşe değil çok sinir oluyorum benim ona karşı samiyetim olmadığı halde bikeresinde o cevap verdi bana ayşe olda değilmi diyorum diyorki sen hep ayşei soruyorsun bikerede beni sor senin yerin ayri sen benim kardeşim gibisin senin ismin bile geçince içim gidiyor dedi yerimde dondum kaldım bu ne yaaa neyse ondan sonra daha mesafeli durmaya çalıştım eşim normalde kıskanç bir insan geçen gün oraya gittik misafirleri vardı babası kardeşi falan rahat etmek için ayseyle başka bir odaya geçtik aradan biraz geçmeden şıp kocası bizim yanımıza geldi şaka yapıyor espiri yapmaya çalışıyor ben zaten rahat değilim odagnın kapısı açıktı eşim elini yıkamak için lovaboya gitince yanımızda oturdugunu görünce çok morali mozuldu ben hemen fark ettim biz eve gelince eşim bidaha asla gitmiycez dedi aslında biliyordm ama neden dedim adam gözümün içine baka baka karıma bakıyor saçmalama dedim gözümle gördüm dedi offf kızlar bana bi akıl verin eşimi çok kıskanç yoksa adam gerçekten mi cıvık mesafeyi koyup gitip gelmeyelim mi yoksa eşimi iknami adiyim

e şimdi eşiniz mi kıskanç oldu hanfendi zaten sorduğunuz sorunun cevabını siz yukarda vermişsiniz telefonlarıma çıkıyor mesajları ayşe gibi atıyor veya birtakım laubali haraketlerini sezinleyip mesafe bile koymuşsunuz bence eşinizin sesine kulak verin ayşe sizi aramak istersede bulur zaten

sen zaten bu konudan rahatsızsın, kocanda rahatsız olmuş, bunun daha neyini soruyorsun ki, görüşmüceksin olup biticek, bunun için kafa yorman bile saçma

Selam kızlar lütfen bana bi akıl verin baştan bağlıyım çocukluktan biri kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenim ayşe ilimizde evlendikten sonra aynı seyirde birbirimize yakın yerde oturuyoruz çok sık olmasada birbirimize gitip geliyorduk ayşenn eşi çok cıvık onunla herhangi bir samiyetim yok ama ne zaman kuzenimle konuşsak ordan konuşuyor bazen ayşe yi arıyorum o cevap veriyor bazende ayseye mesaj atıyorum aysenin yerine mesaj atiyor ayseymis gibi konuşmaya çalışıyor ama konuşma tarzindan eminim ayşe değil çok sinir oluyorum benim ona karşı samiyetim olmadığı halde bikeresinde o cevap verdi bana ayşe olda değilmi diyorum diyorki sen hep ayşei soruyorsun bikerede beni sor senin yerin ayri sen benim kardeşim gibisin senin ismin bile geçince içim gidiyor dedi yerimde dondum kaldım bu ne yaaa neyse ondan sonra daha mesafeli durmaya çalıştım eşim normalde kıskanç bir insan geçen gün oraya gittik misafirleri vardı babası kardeşi falan rahat etmek için ayseyle başka bir odaya geçtik aradan biraz geçmeden şıp kocası bizim yanımıza geldi şaka yapıyor espiri yapmaya çalışıyor ben zaten rahat değilim odagnın kapısı açıktı eşim elini yıkamak için lovaboya gitince yanımızda oturdugunu görünce çok morali mozuldu ben hemen fark ettim biz eve gelince eşim bidaha asla gitmiycez dedi aslında biliyordm ama neden dedim adam gözümün içine baka baka karıma bakıyor saçmalama dedim gözümle gördüm dedi offf kızlar bana bi akıl verin eşimi çok kıskanç yoksa adam gerçekten mi cıvık mesafeyi koyup gitip gelmeyelim mi yoksa eşimi iknami adiyim

Seninde altinda biseyler aradigin seyler gibi esinin de farkedip gitmeyecez demesi gayet normal. Benim esim de yasaklardi ve konudan bende rahatsiz oldugum icin tamam hayatim derdim. Tabi ki konudan bende biseyler hissetmeseydim o zaman iknaya belki calisirdim.ama ikna cabalari biseye yaramaz soyleyeyim.. ayni durumda bizde olsak bizde ayni tepkiyi veririz.. saygi duyup gitmeyi birak.arkadasin sana gelsin.eşli. de gorusmeyin olsun bitsin...

tabiki de mesafe koy önemli olan senin evliliğin ve eşin. erkekler anlar fesat tiplileri nitekim anlamış eşin. ayrıca birde durumun daha ileriki safhasında ayşenin evliliği de zarar görür. madem sevdiğin bir arkadaşın hem onu kem kendini koruma adına uzak dur.

bunun nesini düşünüyorsunuz? kocanız gitmeyeceksin, gitmeyeceğiz demiş. E sizde adamın davranışlarından şikayetcisiniz nesini sorguluyorsunuz. Eşiniz için yuvanız huzurunuz için kuzenime ayıp olcak deyip tadını niye kaçıracaksın? Görüşmeyi keseceksin olacak bitecek. Eşim istemiyor diye kimleri sildim attım şaşarsın. aynı şekilde o da benim için nice akrabalarına set çekti arasına. Bazı şeyler karşılıklıdır. kadının biri sürekli kocanıza cıvık davransa, gitmek ister misiniz o eve. empati yapın biraz.

eşim mi kıskanç mı? bunu mu soruyorsunuz? Kendiniz yazmışsınız adam cıvık diye. Yerinizde olsam ne giderim, ne muhatap olurum. Yüz bulmasın

pardon kocan durumu fark etmese yada kocan olmasa bile böle bır durumda ayşenın kocası evde ıken gitcenmı,tuhaf bu konu yaa,
bence de. bunun tek bir cevabı var. Bu şartlar altında hala ikinci seçeneği de düşünüyor olmalı ki soruyor bir de. Bunun düşünmesi mi olur?

Duz mantikla cevaplayacagim cunku cok net durum

Kocani seviyorsan gitme ve ayseye esinin tavirlarindan dolayi gelmiyorum esim rahatsiz oldu de

Aysenin kocasini seviyorsan gitmeye devam et. Esin de kAfayi yesin.

bence de. bunun tek bir cevabı var. Bu şartlar altında hala ikinci seçeneği de düşünüyor olmalı ki soruyor bir de. Bunun düşünmesi mi olur?
bende ona saşırdım,bişey daha geldi aklıma,bızden ayyy kocan seni sevıyor ayy ne kıskanç faslan lafı duymak istiyor,komşum erkek evde ıse gırmem,aynı odada oturmam,evın hanımı mutfağa gıtse peşinden gıderım,bıraz saygı evlili kurumunaa,evet cıvık adamlar var,sen tavrını koy bakalım cıvıyormu,sonra aaa bıze yazıyorrr dersınız,töbe ya

Gitme sakin hic kimse esinden kiymetli olamaz. Seni kiskaniyor cunku seviyor. Kiskanmakta hakli bence adam civik olmasa beni bi kere sor fln demez haddini bilmeli kim oluoda seninle boyle konusabiliyor. Baya bi mesafe koy hatta.

X