Eşim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ragy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
827
1.095
158
kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum

Tütün mü içiyor, marka bi sigara mı acaba

Ay özür dilerim tabii ki içmesi kötü alın karşınıza açık açık sorun. Ama yargılamadan kırıldığınızı belli edin.
Özür dileyecek birşey yok ki.. siz özür dileyince daha çok ağladım şuan... çok üzgünüm

Tabi içmemek daha iyi de, koca adamı şu hale neden sokuyorsunuz Allah aşkına. İçecekse her türlü içer zaten.

Geri basladiysa konusun. Evinin balkonunda korkmadan sıkılmadan içsin. Adamları evinde rahat ettirmiyorsunuz, sonra galiba beni aldatiyor diye dert yaniyorsunuz. Birak iste kendi evinde rahat etmeyecekse nerde edecek. Eminim suan cok streslidir sizden bir seyler gizledigi icin.

yapacak bişey yok kendi bırakmak istemiyorsa ne dersen de ,bence hiç bu konuda yüz göz olmayın ,eğer içtiğini bildiğinizi belli ederseniz yüz bulup yanınızda da içer. hiç belli etmeyin bari yanınızda dikkat etsin.

Çocuklardan da çekinir. Evde içececeğini pek sanmıyorum. Çocuklara kötü örnek olmak istemez. Bu konuda çok hassas davranır. En azından bildiğimi bilmesini istiyorum. Daha fazla saf yetine konmamak için. Ama bunu düzgün bir dille ifade etmek istiyorum. Aşağılamadan. Ama nasıl?

Benimde katlanamıyacağım birşey eşimde 11 yıldır içmiyor ayda yılda 1 alkol alırken içer ama bana yaklaşmaz eve gelincede yıkanır dişler fırçalanır sakız çiğnenir falan zaten içse aynı yatağa yatmam yaklaşmam da yani kısacası sizi çok iyi anlıyorum ve haklısın sonuçta söz vermiş

Sözle olmuyor en zayıf anını kolluyor sigara bende yıllarca içmedim 1 olay yetti geri başlamama gidip sorun düzgünce içiyorsa da saygı gösterin buna yapılabilcek bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…