• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Ha bak onlar sapik iste hele yaşlılar konduramiyosun ama asıl onlar tehlikeli

Yaşlılardan bahsedince aklıma geldi bir gün bir sokaktan geçiyorum HACI amca camiden namazdan çıkmış caminin önündeki bankta oturuyor elinde zikir tespihi tespih çekiyor tam önünden geçerken "Maşallah suphanallah" diye yüksek sesle söylenmeye başlayınca ani bir şekilde arkamı döndüm ve arkamdan beni dikizliyor...

İşte o an dedim ki kıyamet böyle şuursuz hacı hoca geçinen yaşlı azgın tekelerden kopacak...

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
Kötü niyetle bakmadiysa nasil bır niyetle bakmış? Çok iğrenç bir durum ya , bende bazen baya açık kızlar önümüzden geçerken eşime bakıyorum bakiyor mu diye guvenmedigimden değil de bakıyorum işte bakıyor mu diye merak . yakalasam sanırım bende yüzüne bakmazdım .

Bak işte kendin diyorsun önünde olmasa bakmazdi diye demek ki eşinin huyunu biliyosun,eşinin sapıkça davranışlar yapmayacağını biliyorsun ve bunu bile bile yatak ayırıp adama tavir alıyorsun :) kafana takma aranizi duzeltin
Sapik adam, değil popoya bakmak yüzünden saçından bile etkilenir karşısındaki kişinin
Evet cok iyi biliyorum. Huyunu esimin. İşte o an öyle bir öfkelendimki gözüm birşey görmedi. Sen bana benimle yürürken bu saygısızlığı nasıl yaparsın diye. Ama bildiğim halde yinede çok tuaf oldum.

Kötü niyetle bakmadiysa nasil bır niyetle bakmış? Çok iğrenç bir durum ya , bende bazen baya açık kızlar önümüzden geçerken eşime bakıyorum bakiyor mu diye guvenmedigimden değil de bakıyorum işte bakıyor mu diye merak . yakalasam sanırım bende yüzüne bakmazdım .
Bende meraktan baktım esim bakıyormuş diye. Bakmaz olaydım. Baktı süzerek sonra çekti gözünü. Ama bu bile bendeki tufanı koparmaya yetti.

haklısınız.

ben hiçbir kadını incelemiyorum. beni inceleyen bakan kadın ve adamlara da gıcık oluyorum.

zaten daha eğitim seviyesi yüksek yerlerde kuzey avrupa ülkelerinde insanlar birbirine asla bakmazlar ve doğrusu bu bence.

göz tacizi diye bir şey var ve aslında kanunen bu da suç ama uygulanamıyor tabi böyle bi ülkede.

siz bi erkeğin omuzlarına kitlenseniz ne hissederdi acaba!

tavsiyem o mini şortlardan siz de alın giyin ve çıkın.

iyi de siz de bakmışsınız. ben de bakarım. insan bu gözü kayar yani. hayvan gibi bakmadığı sürece sorun olmamalı.

Şunu bilir söylerim . Erkek birine yer gibi bakarsa mutlaka ama mutlaka başkasıda erkegin karisina bakiyor.
Çok gördüm bunu. Kendimde de gördüm

Basit bir ornek veriyim.
Bizim sulalemiz de kimse kuzen veya yabancı yani nikahi düşen insana sarilmaz.
Geriden hoş geldin der hal hatir sorar.
Yani kimse bu bana sarilip opmedi diye bahane bulamaz çünkü geri kalan zamanda hal hatir sorulur. Biz de adet böyledir.
Ama esimin tarafı herkezi öper
Ben basta zorlandim ama kendimi geri cekip sonra guleryuzle karşıdaki insanla edep cercevesinde konuşunca az buçuk alıştılar.
Bayramda esim kız kuzeniyle iki kere sarıldı. Biz de anlayış nasilsa onlarda da böyle şeyler normaldir.
Neyse dedim ki biz de bu böyledir falan haklisin dedi
Sonra benim memleketime gidince benim erkek kuzenim gelip esimin gözü önünde ya gel bir sarılalım deyip sarildi hiç sarilmamistik . Yani Allah çıkartır. Bende hic ses etmedim. Ama esim sinirlendi
Yine söylüyorum erkek yaparsa hanimina da onu yaparlar.
. Çok haklısın başkasının namusuna bakanın kendi namusunu korumaya fırsatı olmuyor...

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
Kızmakta haklısın ama tepkin abartı olmus.

Demekki sizdeki bu zihniyetle seninde başka bir erkeğin bilmem neresine gözün kayıyor öyle mi ☺ ve normal...
haddinizi bilin ve ne konuştuğunuza dikkat edin!
erkeğin orası burası çıplak olursa tabi çarpar herkesin gözüne bir anlık ondan bahsediyoruz burda

dönüp öküz gibi bakmıyorsa dedim dikkat ederseniz!!!

Eşim birlikte geziyorsak özellikle indirir başını.
Yalnızken bakıyordur tahminim.
Çünkü çok dikkatli bi tip, dikkatini çekiyodur mutlaka.
Ama onu düşünüp kendimi geremem.
Çünkü insanın çok da elinde olan bişey değil.
Benim bile dikkatimi çekiyo bazen.
Ama hayvan gibi gözünü alamıyorsa burnundan getiririm

Birebir yasayan için cok can sıkıcı ama dışarıdan bakınca üzerinde o kadar durulmayacak bi mesele.
Ölür öyle şeyler türk kadını affeder : p

haddinizi bilin ve ne konuştuğunuza dikkat edin!
erkeğin orası burası çıplak olursa tabi çarpar herkesin gözüne bir anlık ondan bahsediyoruz burda

dönüp öküz gibi bakmıyorsa dedim dikkat ederseniz!!!
Kadının poposu çıplak miydi acaba. İyi birsey gibi anlatma sende burda. Yüzüne saçına bakılsa neyse. Ama mahrem bölgeye bakıldığında az çok niye bakıldığıni çoğumuz anlar burda.

Canım malesef açık bi bayan görünce biz de ister istemez bakıyoruz.Eşimizin bakması hoş değil ama durumu uzatma bence özür de dilemiş güzelce konuş hoşuma gitmedi empati kur falan diye

Kadının poposu çıplak miydi acaba. İyi birsey gibi anlatma sende burda. Yüzüne saçına bakılsa neyse. Ama mahrem bölgeye bakıldığında az çok niye bakıldığıni çoğumuz anlar burda.
bizde diyoruz ki bu kadar ayrı yatacak kadar abartılacak bişey yok
neyse ya naparsanız yapın!!

Çok abartmışsınız
biz bile bakıyoruz öylelerine erkeklerin bakması çok normal ( sapıkça bakmadıkları taktirde tabi )
benim eşimde bakıyor ben çok takılmıyorum şahsen..

Back
X