esim yuzsuzluge vurdu deli oluyorum

Bu arada tabii ki böyle bir şey boşanma sebebi olamaz, biraz latife yapayım dedim..Ama aklının başına gelmesi için adamı silkelemek şart.

Zira sorun konu sahibesini oldukça rahatsız ediyor ve 6 senedir aşamadığını söylüyor. Zaman ilerledikçe daha çok yıpranacak ve bu duruma alışamazsa ya da sorunu aşamazlarsa evlilik çıkmaza girebilir.

Anladım..Haklısınız..
Ailem her daim arkamda olduğu için belki büyük ve ani kararlar alabiliyorum hayatımla ilgili.

Ama mutsuzsanız bence siz de başarabilirsiniz her şeyi, yeter ki isteyin.
istemekle olmuyo bi cocugu ya anasiz ya babasiz buyutmektense buna katlanirim diyosun.bendw anamn babamin tek kiziyim.geliyom desem yok demezler.ama olmuyo be gulum olmuyo.:KK42:

nerde yasiyorsun?
konsolosluga git cikart zaten ilk 6 ay cikartmassan kimligini ceza kesiyorlar yani bedava olan islemi parayla yapiyorlar
eger tr döneceksen sorun olabilir ama orda kalacaksan problem olmaz alirsin kizini
bu sene duydum tr de yaptircm insallah.esim istemiyo turk kimligi olmasin diyo.kayinbaba ile ben yapcax insallah bu sene.almanyadayim.

esin neden istemiyor bir düsün bakalim???
türkiyede yaptiricam diyorsun ama gümrükte vize parasi ödersin benden demesi cok bi para degil ama ne gerek var degil mi ?

esin neden istemiyor bir düsün bakalim???
türkiyede yaptiricam diyorsun ama gümrükte vize parasi ödersin benden demesi cok bi para degil ama ne gerek var degil mi ?
yok canim iki sefer gittim izne kizm 19aylik bisey odemedim cunku alman olanlaein 6ay yurt disina cikma hakki var

ilginc..
ben avusturya vatandasiyim cocuklarda öyle
ve ben havaalaninda ve sonrakinde kücüge kapikulede vize almistim cogu kisidede böyle oldu

ben oyle biliyoru

ucakladami aynisi oluyo ben ucakla gittimde
evet 12 euro falan, hatta eu yazan tabela varya o taraftan giriyorsun kuyruga ve para ödeyip vize alip öyle geciyorsun iceri digerleride türk vatandaslari yazan yerden giriyo beles :))
ama nüfus kagidi cikarirken mavi kart ta cikar ilerde isine yarar cocugunun tr de mal edinmede falan

evet 12 euro falan, hatta eu yazan tabela varya o taraftan giriyorsun kuyruga ve para ödeyip vize alip öyle geciyorsun iceri digerleride türk vatandaslari yazan yerden giriyo beles :))
ama nüfus kagidi cikarirken mavi kart ta cikar ilerde isine yarar cocugunun tr de mal edinmede falan
o ne ise yariyo.

X