esim yuzsuzluge vurdu deli oluyorum

Yukarida da bazi uyeler yazmis haftaici ve cumartesi olabildigince islerini halletmeye calis,pazarda zorunlu isleri sabahtan hallet,günün kalan kisminda alin cocuklari hep beraber birs3yler yapin bir cikip nefes alin.Yoksa hep haftaici oldugu gibi evde kalip bunalir is guc yaparsin.Hemde esine ve kizlarina ve sana degisiklik olur.Valla ben cok zorunlu is olmadikca pazar gunu is guc yapmiyorum.

Yukarida da bazi uyeler yazmis haftaici ve cumartesi olabildigince islerini halletmeye calis,pazarda zorunlu isleri sabahtan hallet,günün kalan kisminda alin cocuklari hep beraber birs3yler yapin bir cikip nefes alin.Yoksa hep haftaici oldugu gibi evde kalip bunalir is guc yaparsin.Hemde esine ve kizlarina ve sana degisiklik olur.Valla ben cok zorunlu is olmadikca pazar gunu is guc yapmiyorum.

Canım benim biraz rahatla benim gibi çok stres olmuşun. Benim biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki oğlum var ben bile hafta sonu kendime tatil veriyorum eşim keşke büyüğü alıp biyere gitse küçüğü uyutup kafamı dinlesem. Yani işlerini ve çocukların banyolarını hafta sonuna bırakma oldu ki kaldı ertele eşinle zaman geçir, o olmadı çocuklarınla çıkarsın sonuçta kızın büyümüş sana az çok desteği olur. Erkekler evdeyken iş yapmayı bırak. Seninle gezmiyorsa sen çocuklarınla gez. Kimsem yok deme bak en azından birini büyütmüşsün bi kaç seneye dert ortağın olur. Belki biraz plan programla kendine daha çok zaman ayırırsın.

benim senden tek eksigim bir kizimin ve 4yillk evli olmam. kizimi 1saatligine al gotur diyorumm onu bile yapmiyo.arkadaslari varsa yoksa. cok ilginc ama yeni kavga ettik.pazar gunu kina var kadinlar arasi herkes coscak.kizini 1saatte olsa al arabayla gezdir dedim.yapmam dedi.kizina vakit ayirmayan beni tinlamaz bile.cok sey yaptim ama hicccc.fayda etmedi.

Ya sorun su ki ben tepkimi tavrimi koysamda o sakin bi sekilde umursamaz davraniyo mesela kizdigim icin utusunu yapmadim geldi kendi yapti dert etmedi ben hatasini anlasin biraz gezmesinden kendinddn fedakarlik yapsin istiyorum ama yok oyle bisey yapiyimki uzulsun pisman olsun
Acaba bizim kocalar kopyalanmış olabilirmi yalnız değilsinki canım benim eşim haftanın beş günü bi yerde sabit çalışıyor hafta sonu izinli Cumartesi başka bi yerde çalışıyor pazar günü başka biyerde bu kadar çalışmasına gerek varmı hayır yok ama kendi gezmesini yapıyor gidiyor yani akşamları vs biliyorum ama inanki bizi hiç biyere götürmüyor sen kavga ediyorsun ben tenezzül etmiyorum diye uyuz oluyor :63:Isterse ömür boyu bizi biyere götürmesin götür demem:KK43: Oda götüreyim demez :KK57:Olan çocuklarıma oluyor onlarında ben gezdiriyorum :KK54:Napim bilemiyorum benciller :KK67:

benim senden tek eksigim bir kizimin ve 4yillk evli olmam. kizimi 1saatligine al gotur diyorumm onu bile yapmiyo.arkadaslari varsa yoksa. cok ilginc ama yeni kavga ettik.pazar gunu kina var kadinlar arasi herkes coscak.kizini 1saatte olsa al arabayla gezdir dedim.yapmam dedi.kizina vakit ayirmayan beni tinlamaz bile.cok sey yaptim ama hicccc.fayda etmedi.

Iyide niye kendi çocuğu oda ilgilenmek zorunda Allah kolaylık versin böylesine de ikinci çocuk yapılmaz

Iyide niye kendi çocuğu oda ilgilenmek zorunda Allah kolaylık versin böylesine de ikinci çocuk yapılmaz
aynen canim ikinciyi dusunmuyorum. maymun istahli kocam benim.benle evlenmeye hevesliydi gecti.cocuk istedi yaptik zar zor. tabi. illa kizim olsun diye dualar etti oldu.amaa bi kere bile alipta kucaginda bahceye bile cikmadi.kizim kucuk daga 19 aylik. bilmiyorum ben pes ettimde olan kizima oluyo.ALLAHkimseyi sorumsuz bencil.maymun istahli biriyle evlendirmesin.

Gıcık olurum karsısındakini kaale almayıp oyalayan, siz sinir küpüne dönmüsken bisey yokmus gibi davranan insanlara..

Ben olsam 3 saate geliyorum deyip cıkardım evden. O eve ben degil ama bosanma celbi girerdi. Bosanacagımdan degil tabi, bazılarıyla anlayacagı dilden konusmak lazım napalım:KK53:

Gıcık olurum karsısındakini kaale almayıp oyalayan, siz sinir küpüne dönmüsken bisey yokmus gibi davranan insanlara..

Ben olsam 3 saate geliyorum deyip cıkardım evden. O eve ben degil ama bosanma celbi girerdi. Bosanacagımdan degil tabi, bazılarıyla anlayacagı dilden konusmak lazım napalım:KK53:
evlimisin

Umursamaz insan en sinir bozucu insandir ..

Sende onun camasirlarini yikama , yemek yapma utusunu yapma ..
Cocuklarinla gez hatta disarda ye gel , taki adam sinirlenene kadar ..

Ozaman anlasin seni nasil sinir ettigini , hatta cocuklara bak ben hemen geliyorum de cik bir arkadasina git ..
5 saat sonra gel. .

Esimle 6 yillik evliligimizde tek bir sorunumuz var onuda asamadik her yolu denedim konustum anlamadi kustum anlamadi kizdim gittim ayrildim yine anlamadi..
Diyorum ki 2 cocuk var kucukler bunaliyorum ve hafta sonu birlikte vakit gecirmek istiyorum bi pazar kahvaltisi biraz dinlenmek evin islerini rahatca yapmak aile oldugumuzu hissetmek benimde hakkim diyorum anlasiyoruz tamam diyo haklisin diyo sonra haftasonu gelince ya abisi cagriyo kiyamiyo kosup gidiyo ya annesi cagriyo yada is arkadaslari israrla cagriyo ben bid bid etmekten biktim 3 saate gelirim diyo aksam oluyo yok en son ki olay son nokta oldu cumartesi buyuk kizimla sinemaya gitti aksama kadar gezdiler pazar gun evin isleri cocuklarin banyosu utu vs var bana soz 3 saate gelcem diyo aksam 10 da geldi agzima geleni soyluyom tik yok tam 1 haftadir konusmuyorum madem sen beni baskalari kadar onemsemiyosun bende artik adam yerine koymayacagim dedim 1 haftadir tavrimi koyuyorum o ise hic bisey yok gibi davraniyor gayet sakin sanki hersey yolunda gibi...o kadar umursamaz bi yapisi varki resmen insani gale almiyo nasil davrancam bilemiyorummmm
ben burdan bi arkadaşın vasıtasıyla bir çeşit kişilik bozukluğunun farkındalığını edindim, uyumsuzluktan çıldıracaktım, neyse o mevzu başka. bence sizde kişilik bozukluklarını bi araştırın derim, eğer eşinizden böyle bişey varsa adını koyar ordan yürürsünüz

Ben sizin nereye varmaya çalıştığınızı anladım..Ama konu ben değilim, sadece yerinde ben olsam yapardım..Vardır böyle büyük inatlarım.
yok canim benim gibilerini anlaman icin cocugun.boyle bi kocan. kendi ayaklari ustunde duramayn biri olman lazim.ondan varcam yer nere olcak.kendine ve sana guven veren varki bosanmissin.inan kizimi alabilsem bu koca denen sorumsuzun yaninda bi dk bile durmam

Ahhh bu erkekler.. Bi empati yapmayı deneseler.. Sorunsuz olacak hayat.. Ne yazık ki benimde böyle bir sorunum var bu aralar.. Ve galiba sona geldik..değişeceğini beklemek kendini kandırmakmis ne yazık ki...

e sende markete gidiyorum de cik
aksama anca gel
anlasin yaptigini
kisasa kisas
yok hala anlamiyorsa
sende al cocuklarini gez dolas
takma onu

yok canim benim gibilerini anlaman icin cocugun.boyle bi kocan. kendi ayaklari ustunde duramayn biri olman lazim.ondan varcam yer nere olcak.kendine ve sana guven veren varki bosanmissin.inan kizimi alabilsem bu koca denen sorumsuzun yaninda bi dk bile durmam

Anladım..Haklısınız..
Ailem her daim arkamda olduğu için belki büyük ve ani kararlar alabiliyorum hayatımla ilgili.

Ama mutsuzsanız bence siz de başarabilirsiniz her şeyi, yeter ki isteyin.

X