Ya gerçekten sadece beğenmeyecektim ama dayanamadım. “Çocuğun yanında bağırmayın” konusuna tamamen katılıyorum. Ama geri kalan önerilerinizin hiçbirine katılmıyorum.
“Biz kadın olarak” şeklindeki genellemelerin tümüne karşıyım. Evde ütü yaparak huzur bulup akıl sağlığını koruyabilen, evin düzenini dingin dingin ev işi yaparak sağlayan kadınların da ellerinden öpüyorum, gerçekten düşündükçe bile içim sıkılıyor. Ev içi emeği lütfen görmezden gelmeyin. yapılanların hepsi emek, insanların büyük bir çoğunluğu ev işlerini huzur bulmak için değil, yapılması gerektiği için yapıyorlar.
Bu olayda da hanımefendinin yazdıklarını okudukça onun adına ben incindim. Sabahın köründen akşamın bi vaktine kadar, eve de iş getirdiğim bir işte çalışırken şu anda pandemi sebebiyle geçici ev hanımıyım bu arada, dışarda yoğun çalışmanın da evde sabahtan akşama ev işi yapmanın da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Eve gelince kafa dinlemenin yolu karşımdakine “al çocuğu çık odadan” demek değildir.
konu sahibi, ben olsam çocuğu incitmeden, bu davranışta bulunan adamın burnundan getirirdim. Fitil fitil hem de. Değil ki bi de yanına bunlar sizin anladiklariniz benim soylediklerim degil