Kesinlikle doğru , konu sahibi kaç kurtar kendini, ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kocam da aynı böyle . Evlenmeden önce öpüşmedi bile günah diye evlendik 6 ay hava sıcak hava soğuk başım ağrıyor vs vs oyaladı sonra da böyle devam etti yılda 1-2 kere oldu. Ben istediğimde azgınlıkla suçladı kendimi kadın değil insan gibi bile görmüyorum artık . En son oğluma hamile kaldım ( 8 yaşında şimdi) bir daha olmadı. Çocuk istedin oldu daha niye seks istiyorsun dedi, bu bir ihtiyaç ama ona göre sadece bebek için yapılan bir görev . Ve dışardan gören ne şanslısın der . Her istediğimi alır yapar yardım eder çünkü , erkek değil ev arkadaşı o yüzden yapıyor. Benim çocuk da var dava açıp erkeklik görevini yapmıyor desem çocuk nasıl oldu derim diyor . Onu gaza getirmek için attığım mesajlar vs var o da sanki istiyor gibi cevap yazmış onları gösteririm diyor kaç kurtar ben çocuk ve başka sebeplerden boşanamıyorum, her gün sabah ağlayarak uyanıp her gece ağlayarak uyuyorum yapma kendine bunu aç kalacak olsan bile boşan en kötü bekarlık bile böyle bir evlilikten iyidirCinsel eğilimi farklı olabilir, belki cinsellikle hiç ilgisi de olmayabilir ama bunu gizlemek için evlenip, size "senin yüzünden olmuyor, azgınsın," diyerek kendini normal sizi anormal gösteren insan
"İyi bir insan değildir"
Ev işi, yemek yapması, ailenize iyi davranması da; kendi eksikliğini kapatmak, olurda ayrılık durumunda böyle adamı nereden bulacaksın desinler diyedir.
Bosanmak istedikten sonra sebebe gerek var mi bacimKesinlikle doğru , konu sahibi kaç kurtar kendini, ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kocam da aynı böyle . Evlenmeden önce öpüşmedi bile günah diye evlendik 6 ay hava sıcak hava soğuk başım ağrıyor vs vs oyaladı sonra da böyle devam etti yılda 1-2 kere oldu. Ben istediğimde azgınlıkla suçladı kendimi kadın değil insan gibi bile görmüyorum artık . En son oğluma hamile kaldım ( 8 yaşında şimdi) bir daha olmadı. Çocuk istedin oldu daha niye seks istiyorsun dedi, bu bir ihtiyaç ama ona göre sadece bebek için yapılan bir görev . Ve dışardan gören ne şanslısın der . Her istediğimi alır yapar yardım eder çünkü , erkek değil ev arkadaşı o yüzden yapıyor. Benim çocuk da var dava açıp erkeklik görevini yapmıyor desem çocuk nasıl oldu derim diyor . Onu gaza getirmek için attığım mesajlar vs var o da sanki istiyor gibi cevap yazmış onları gösteririm diyor kaç kurtar ben çocuk ve başka sebeplerden boşanamıyorum, her gün sabah ağlayarak uyanıp her gece ağlayarak uyuyorum yapma kendine bunu aç kalacak olsan bile boşan en kötü bekarlık bile böyle bir evlilikten iyidir
Size iyi insan değil iyi bir koca lazim.Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Sana bacım gibi görüyorum diyen biriyle evli kalmak ne kadar doğru hele ki çocuk muhabbeti yapmakEşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum