Hayır istemiyor zorla doktora götürüyorum sonuç yok kafa yapısı farklıTedavi de mi olmak istemiyor?
Ona normal geliyor psikolojim bozuldu bu yüzdenSiz ev arkadaşı olmuşsunuz
Nasıl yani ben cidden yaşadım bunlarıUmarım fakedir konu
Sizce ne olabilirBu anlattıklarınız ayrılma sebebi. Bacım gibisin ne demek ya
Devam ediyor ama mutsuz Bi şekilde bana cinsellik konusunu açma diyorBacım ne yahu. Nasıl devam eder evliliğiniz, bilemedim
İmkanınız varsa boşanın, böyle geçmez bir ömürDevam ediyor ama mutsuz Bi şekilde bana cinsellik konusunu açma diyor
O zaman bunu problem olarak görmüyorsa çözmeye çalışmıyorsa yönelimi farklıdır.Hayır istemiyor zorla doktora götürüyorum sonuç yok kafa yapısı farklı
Oha bacım ne ya InşAllah bu konu gerçek değildir.Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bacım gibisin sende olmuyor başkalarında oluyor ne demek yaa?
Hakaret resmen
Bitir bu işi hemeb
Gidişat belli
Yarin biriyle olur seni bacım gibi gördüğümu söylemiştim zaten der yani der
Bana kalırsa Bi sorunu vardı benim psikolojimi bilerek bozdu yani benide soğuttu kendi sorunu var olmuyor benide seviyor ama ne olarak sevdiğini bilmiyorumSakin ama sakin cocuk falan yapayim deme. Ona tarih ver, mesela „ocak ayina kadar düzelme olmazsa bu evlilik benim icin bitecek „ de, konusmanda ciddi ve kararli oldugunu belli et. Bu normal degil,
madem seni bacisi gibi görüyor o zaman niye evlenmis seninle. Ayhh gicik oldum ya…
Bende ondan korkuyorum erkeklere ilgi duyuyorsa diye ama elimde Bi sonuç yokO zaman bunu problem olarak görmüyorsa çözmeye çalışmıyorsa yönelimi farklıdır.
Adam paravan evlilik yapmış birde çocuk patlatacak ortaya heh kimliğini herseyini gizlemiş olacak cinsel yönelimi farkli.Sizce ne olabilir