Eşim ya iktidarsız yada eş cinsel çözemiyorum

Yasen01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
47
13
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Anlamasınlar onlar anlamayıp, sizi suçlu bilecekler diye bu saçmalığı yaşamamalısınız.
Buna devam ederseniz hem ruh hem akıl sağlığınız bozulur.
Ruh sağlığım bozuldu zaten cinsel yönden normal düşünemiyorum cinsellik tiksinç bişeymiş gibi gelmeye başladı bu durum kalıcıysa beni büyük hasara uğrattı

Üroloji testleri normal çıktı geriye psikolojik sorunlar kalıyor

Benimde sonum öyle olcak gibi çünkü bu bir konu değilki kavga edip barışasın hergün aynı sorun devam edicek benle yaşadıkça banada normal gelmeye başladı onun düşünceleri ne yaşarsan ona göre şekillenirsin sonuçta

Üroloji testleri normal çıktı geriye psikolojik sorunlar kalıyor
Ay siz gittiniz o zaman doktora. Sen en önemli kısımları atlıyorsun anlatsanağğğğğ
Ha bunları yazarken şu da geldi aklıma sonuçta bacım olarak görüyorum demek “normal” erkeklerin asla kullanacağı bi terim değil. Şakasına siz söyleyecek dahi olanız ki şakası da olmaz zaten de hadi diyelim siz espri yaptınız gel sana erkekliği gösteriyim der ve canınızı çıkarır Umarım anlatabilmişimdir. Yani nerden baksan elde kalır denmez böyle laf.

Bana azgın diyor ya Bi eş bunu dermi çok garip geliyordu bana psikolojik şiddet yaparak benide soğuttu bilinçli yaptı şimdi anlıyorum
Aynen hepsi bilinçli o yüzden hiç canını sıkma kendi ibneliğini sana atacak illa bir an önce bosan hiç düsünme bile. Valla bana biri yatakta gardas demisti hiç unutmam hayır gardasım dediğin insanla neden sevişirsin cüküne tükürdügüm. Adam megersem her yattıgı kadına diyomus dilins pelesenk olmus ama ben sogumustum bi kere.

Yasadım ki fırladı tansiyonum. … ruh hastaları

O zaman erkek değil kendini gizliyor en kötüsüde bu.

Kafayı yemişler normali denk gelmiyor zaten şans yok bidaha evlensem o kimbilir ne çıkar :))

Kafayı yemişler normali denk gelmiyor zaten şans yok bidaha evlensem o kimbilir ne çıkar :))
Yok benim anlamadığım sizde de bi gariplik var. Daha bundan boşanmadan diğer evleneceğinize taktınız. Bi kaç mesajınızda bu tür söylemleriniz var ilgimi çekti.
Biz sizden daha gerilim yaşadık sanki

Direk boşan hiç bekleme sana kocalık yapmayan adamla omur geçmez ve duzelmez de etrafımda oyle olan adamlar var karsına kalkmayor dışarıda elin karılarına kalksın diye ilaç içip beceriyo hemde birçok kadını yanı kendine hiç yazık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…