Evet herşeyi yapıyor temizlik bile yapıyor hemde Bi kadından daha iyi yapıyor inanamazsınız yemeğe falan eli yatkınÇok iyi olmasa sizi yanında tutamaz çünkü.
Annesi öyle yetiştirmiş demekki bu konuda hakkımı hiç helal etmiyorum bilerek evlenip benim hayatımı mahvettiBacı gibi gördügü kadınla ne diye evlenmis hayvan oglu hayvan. Püh yazıklar olsun bacı fantezin mi vardıda evlendin benimle yasamak istedin ne diye evlendin benimle adam olmadık ibnetör deseydin.
Cinsellikten değil adamdan soğudunuz çünkü yaşadığınız şey cinsellik değil. Bir adamın arzuyla sizinle sevişmesi bambaşka bir şey o adamın yaptığı şey bambaşka.Zoraki yaptı 1 sene boyunca sonra bende istemedim onu kendime kızdım seni istemeyeni sen niye istiyorsun diye sonra Bi baktım cinsellikten soğumuşum
Cinsel eğilimi farklı olabilir, belki cinsellikle hiç ilgisi de olmayabilir ama bunu gizlemek için evlenip, size "senin yüzünden olmuyor, azgınsın," diyerek kendini normal sizi anormal gösteren insanBoşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Evet olabilir çünkü ben eşimi tanıdığıma emin olamıyorum farklı biri çıkabilirBacım gibi görüyorum da ne demek
Tövbe estağfurullah
Bence eşcinsel olabilir
Neden reddetsin ki diğer türlü.
Anasına da kendisine de cenabetler. Rezalet oglu rezalet. Üzülme kız giden 1,5 sene olsun baslat bosanmayı kurtul su ibnetörden.Annesi öyle yetiştirmiş demekki bu konuda hakkımı hiç helal etmiyorum bilerek evlenip benim hayatımı mahvetti
Evet herkese sevdirdi kendini ben Boşancam suç bana kalır çok iyi çocuktu niye bıraktın dicekler kimse anlamaz ne yaşadığımıCinsel eğilimi farklı olabilir, belki cinsellikle hiç ilgisi de olmayabilir ama bunu gizlemek için evlenip, size "senin yüzünden olmuyor, azgınsın," diyerek kendini normal sizi anormal gösteren insan
"İyi bir insan değildir"
Ev işi, yemek yapması, ailenize iyi davranması da; kendi eksikliğini kapatmak, olurda ayrılık durumunda böyle adamı nereden bulacaksın desinler diyedir.
Ay evet ya 20 yıl 40 yıl sonra boşananlar var ki bu durum düzelir bişey değil bence ! 1 buçuk sene nedir. Daha uzun ömür var önümüzde. Rabbim verirse tabiAnasına da kendisine de cenabetler. Rezalet oglu rezalet. Üzülme kız giden 1,5 sene olsun baslat bosanmayı kurtul su ibnetörden.
Başkasıyla olacağınıda sanmıyorum onda bu yok bence sadece izlerken oluyor gerçekte yapamıyor bana açık açık dedi ben cinselliğe sevmedim diye ama erkeklerden hoşlanıyorsa bilememHe iyi insan falan diye kendinizi kandırmaya devam edin. Çocuk olunca düzelir de gelir birazdan.
Daha ayrılmak için neyi bekliyorsunuz anlamıyorum. Gelip size ben başkalarıyla olabiliyorum seninle olamıyorum dediği şeyi göstermesini mi??
Üfffff amannnn salla gitsin şu milleti, elalemi.Evet herkese sevdirdi kendini ben Boşancam suç bana kalır çok iyi çocuktu niye bıraktın dicekler kimse anlamaz ne yaşadığımı
Tansiyonum fırladı gece gece sabır allahım anasının babasının avutamadıgını bizlere itekliyorlar aha böyleAy evet ya 20 yıl 40 yıl sonra boşananlar var ki bu durum düzelir bişey değil bence ! 1 buçuk sene nedir. Daha uzun ömür var önümüzde. Rabbim verirse tabi
Ben çözemedim doktorlar nasıl çözecek bir konuşmada bi anlayabilsem ona göre bakarım yolumaYa gay olsa hiç mi anlaşılmaz gerçekten cidden çok üzüldüm sırf iyi diye bi ömür boyu çekilir mi bilemedim iyi düşünün
Vallahi bir şey diyeyim mi, 2 aydır hamilelikten dolayı cinsellik yok eşimle hayatımda.Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Ay evet ya analarının akıllandıramadığını biz adam etmeye uğraşıyoruzTansiyonum fırladı gece gece sabır allahım anasının babasının avutamadıgını bizlere itekliyorlar aha böyle
Haklısın kimse umrumda değil benim derdim bana yetiyoÜfffff amannnn salla gitsin şu milleti, elalemi.
Sen yaşadın ve gördün gerisi inansa ne inanmasa ne çöp
Benim hiç Bi derdim tasam yoktu niye evlendiysemTansiyonum fırladı gece gece sabır allahım anasının babasının avutamadıgını bizlere itekliyorlar aha böyle
Anlamasınlar onlar anlamayıp, sizi suçlu bilecekler diye bu saçmalığı yaşamamalısınız.Evet herkese sevdirdi kendini ben Boşancam suç bana kalır çok iyi çocuktu niye bıraktın dicekler kimse anlamaz ne yaşadığımı
Yahu bacım doktorlarda öyle bi görmede bi istihareye yatmada anlamıyorlardır elbet. Bilmiyorum bilgim yok, tahmini konuşuyorum da bi hormon testi falan yaparlar belki. Sağlıkçılar daha iyi bilir.Ben çözemedim doktorlar nasıl çözecek bir konuşmada bi anlayabilsem ona göre bakarım yoluma