Eşim ya iktidarsız yada eş cinsel çözemiyorum

Yasen01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
47
13
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Bacı gibi gördügü kadınla ne diye evlenmis hayvan oglu hayvan. Püh yazıklar olsun bacı fantezin mi vardıda evlendin benimle yasamak istedin ne diye evlendin benimle adam olmadık ibnetör deseydin.
Annesi öyle yetiştirmiş demekki bu konuda hakkımı hiç helal etmiyorum bilerek evlenip benim hayatımı mahvetti

Zoraki yaptı 1 sene boyunca sonra bende istemedim onu kendime kızdım seni istemeyeni sen niye istiyorsun diye sonra Bi baktım cinsellikten soğumuşum
Cinsellikten değil adamdan soğudunuz çünkü yaşadığınız şey cinsellik değil. Bir adamın arzuyla sizinle sevişmesi bambaşka bir şey o adamın yaptığı şey bambaşka.

Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Cinsel eğilimi farklı olabilir, belki cinsellikle hiç ilgisi de olmayabilir ama bunu gizlemek için evlenip, size "senin yüzünden olmuyor, azgınsın," diyerek kendini normal sizi anormal gösteren insan
"İyi bir insan değildir"
Ev işi, yemek yapması, ailenize iyi davranması da; kendi eksikliğini kapatmak, olurda ayrılık durumunda böyle adamı nereden bulacaksın desinler diyedir.

He iyi insan falan diye kendinizi kandırmaya devam edin. Çocuk olunca düzelir de gelir birazdan.
Daha ayrılmak için neyi bekliyorsunuz anlamıyorum. Gelip size ben başkalarıyla olabiliyorum seninle olamıyorum dediği şeyi göstermesini mi??

Evet herkese sevdirdi kendini ben Boşancam suç bana kalır çok iyi çocuktu niye bıraktın dicekler kimse anlamaz ne yaşadığımı

Anasına da kendisine de cenabetler. Rezalet oglu rezalet. Üzülme kız giden 1,5 sene olsun baslat bosanmayı kurtul su ibnetörden.
Ay evet ya 20 yıl 40 yıl sonra boşananlar var ki bu durum düzelir bişey değil bence ! 1 buçuk sene nedir. Daha uzun ömür var önümüzde. Rabbim verirse tabi

Başkasıyla olacağınıda sanmıyorum onda bu yok bence sadece izlerken oluyor gerçekte yapamıyor bana açık açık dedi ben cinselliğe sevmedim diye ama erkeklerden hoşlanıyorsa bilemem

Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Vallahi bir şey diyeyim mi, 2 aydır hamilelikten dolayı cinsellik yok eşimle hayatımda.
Gerçekten cinselliğin olmaması olumsuz etkiliyor evliliği. Bir de keyfi sebepten cinsellik yoksa hiiiç çekilmez. Ya düzelmeye baksın(bence kendinde sorun görmüyordur, zaten öyleymiş.) ya da son çare boşanmak.

Ben çözemedim doktorlar nasıl çözecek bir konuşmada bi anlayabilsem ona göre bakarım yoluma
Yahu bacım doktorlarda öyle bi görmede bi istihareye yatmada anlamıyorlardır elbet. Bilmiyorum bilgim yok, tahmini konuşuyorum da bi hormon testi falan yaparlar belki. Sağlıkçılar daha iyi bilir.
Ama mutlak vardır somut anlaşılan tahliller testler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…