Bana dediği lafları kimse duymaz dedim kaldırılacak gibi değil çünkü Allah kimsenin başına vermesinNeden duymasın ki, bence etrafınızdakilerin duymasında sakınca yok. O size hiç acımıyor kocalık yapamayacağını bildiği halde evlenip böyle bir şeye mahkum etmeye çalışıyor, onurunuzu düşünmeyip bacimsin diyor, siz mi acıyacaksınız ona?
Ay Allah korusun, travma sebebi olabilirPoposunu kontrol edip öyle bosasin bari
Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktıBelki direkt gaydir. boşanma mümkün değil mi? :/
İyiliğe aldanmayin şartlara fırsatlara göre değişir o haller .Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Zaten çocuk yapmak bile içimden gelmiyor ve ben artık orgazm olamıyorum onun yüzünden yani yeniden düzgün biriyle evlensem düzelebilirmiyim düzelemezmiyim ondan çok korkuyorum kimsenin vebaline girmemek lazımBacım gibi görüyorum ne demek ya.
Bir de sırf çocuk yapmak için birlikte olmayın. Bu evlilikte çocuğa yazık
Oha!! Hem evlendikten sonra belki olur diye düşümdüm diyor hem de senin yüzünden olmuyor demiş, sizi ne sanmış cinsel terapist mi?Evet ne olduğunu çözmeye çok uğraştım ama hiç ağzından bişey atmıyor bikere demişti sadece evlendikten sonra belki olur diye düşündüm olmadı dedi suçuda bana attı hep senin yüzünden diye
Bu cok üzücü,senin ihtiyacini giderirken kendininde heyecanlanmasi gerekir aslinda. Peki dudagindan öptümü öpüyormu seni?Bişey diyeyimmi ben istediğimde sevişmek falan yok sadece diyorki gel senin ihtiyacını karşılıyayımda uyuyalım o da zorla ileri geri yapıyor anlayın işte nasıl kötü Bi durum
Cahil evleniyoruz işte başımıza bunlar geliyorEvlenmeden deneme sürüşü yapınızSonra evlenince böyle konular açıyorsunuz. Boşanma sebebidir, düzelmiyorsa, tedaviye yanaşmıyorsa bırakın.
Kendisinde hiç bişey kabul etmiyor benimki oluyor diyor o kadar vahim Bi durumOha!! Hem evlendikten sonra belki olur diyor hem de senin yüzünden olmuyor demiş, sizi ne sanmış cinsel terapist mi?
Ah evet ben yanlış anlamışım. Neden boşanmayı düşünmüyorsunuz peki? Tek celselik işiniz var biliyorsunuz değil mi?Bana dediği lafları kimse duymaz dedim kaldırılacak gibi değil çünkü Allah kimsenin başına vermesin
Çok iyi olmasa sizi yanında tutamaz çünkü.Boşanabilirim ailem benim arkamda çok iyi insan olupta cinsel yönden çok kötü olması beni ikilemde bıraktı
Beyninde sorun var demekki ne bileyim buda benim sınavım sanırım tek ben yaşıyorum heralde böyle bişeyiYa hani kimseye asla karışmam akıl vermek de haddim değil amaa bacım gibisin ne demek ya valla otur bi düşün bence yani bacım ne yaa tövbe tövbe
Zoraki yaptı 1 sene boyunca sonra bende istemedim onu kendime kızdım seni istemeyeni sen niye istiyorsun diye sonra Bi baktım cinsellikten soğumuşumBu cok üzücü,senin ihtiyacini giderirken kendininde heyecanlanmasi gerekir aslinda. Peki dudagindan öptümü öpüyormu seni?
Bacım gibi görüyorum da ne demekEşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Yalnız değilsin bu tarz evlilikleri burda çok okuduk fakat bacım diyeni ilk defa okudumBeyninde sorun var demekki ne bileyim buda benim sınavım sanırım tek ben yaşıyorum heralde böyle bişeyi