Eşim ya iktidarsız yada eş cinsel çözemiyorum

Yasen01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
47
13
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri eşimle eş gibi olamadık ilk zamanlar denedik ama hep ereksiyon problemi yaşadı sonrada ben ne zaman istesem beni reddetti veya yarın olsun öbür gün olsun dedi hep erteledi Bi nevi kandırdı benle ilgisi yoktu bir gün baktım kendi kendine bişeyler izlemiş bende kızdım tabi neden böyle yapıyorsun diye ben seni bacım gibi görüyorum başkalarında oluyor sende olmuyor dedi o günden sonra bende ona karşı bişey hissetmemeye başladım. Ama normal arkadaş gibi anlaşıyoruz o konuda problem yok o kadar giyindim süslendim hiç tepki bile vermedi bişey hissetmedi genç ve güzelimde ben istediğimde ne azgın kızsın diyodu neredeyse hiç cinsellik yaşamıyoruz normal bu herkes böyle diyor çocuk yapınca ilişkiye girsek yeter diyo böyle diye diye benim psikolojimi 1 buçuk senede bozdu ne olduğunuda çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Ya bende çözemedim beni seviyor her dediğimi yapıyor boşanmak hiç istemiyor beni elde tutmak istiyor ama cinsellik olmadan yaşamak istiyor ben ses çıkarmasam o hiç ses çıkarmaz herşey normalmiş gibi yaşıyor

Canim evlilik bu değil adam paravan evlilik yapmış işte aklını kullan boşa bu adami bacim gibisin ne ya.

Çocuk da olmaz belki bu şekilde zaten ama önümü göremiyorum nasıl Bi yol çizeceğimi ve bidaha evlenip birine güvenmek çok zor bu böyleyse öbürleri kimbilir nasıldır

Evet ne olduğunu çözmeye çok uğraştım ama hiç ağzından bişey atmıyor bikere demişti sadece evlendikten sonra belki olur diye düşündüm olmadı dedi suçuda bana attı hep senin yüzünden diye

Sanırım boşanma sebebi ya bu zaten, eşlerin birbirine karşı sorumluluklarından değil mi cinsellik? Öyle bir şey okumuştum bir yerlerde

Kaaaç kurtar kendini daha gencecik yaşında çürütür bu adam seni. Bacım gibi görüyorum ne demek yaaa.

Kendi sorununu seni suçlayarak saklıyor terpiyesiz ay sinirlendim.Canım boşanmada bir erkek kocalık görevini yapmıyorsa yani cinsellik yok bir de seni bacım gibi görüyorum diyorsa bu iş tek celsede biter bence o adamdan koca olmaz ,kendinizi hiç suçlamayın .

Belki suan cinsellik olmadan yapabilirim diyebilirsin ama yok olmuyor cinsellik olmadan olmuyor ( veya bilmiyorum belki cinsellik olmadan yapabilen istisna olan insanlarda vardir)
Insan kendini zamanla kötü yetersiz eksik ezik hissetmeye basliyor, acaba ben güzel degilmiyim, beni cekici bulmuyormu diyip kahrolmaya basliyor, eriyor adeta, hic bir sey zevk vermemeye basliyor…

Sanırım boşanma sebebi ya bu zaten, eşlerinin birbirine karşı sorumluluklarından değil mi cinsellik? Öyle bir şey okumuştum bir yerlerde
Evet kocalık görevini yerine getirmiyor demesi bile yeterli ama bence bana bacım gibisin diyor da desin. Bu salakça ve onur kırıcı cümle o kayıtlara geçmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…