Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Nur200

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
93
80
10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.

Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.

YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.

Yüklüce para iste bosan. Sana bir ev alsın içini de döşesin. Verdiğin 15 yıllık emek bari buna değsin. Kabul ederse anlaşmalı bosan. Kabuk etmezse boşama. O kadın da hayatının geri kalanını metres olarak geçirsin. Metres diye seslen. Biraz da onun ağırına gitsin
Yüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.

Anlaşmalı boşanırsan kaçarak evlenmekten daha büyük bir hata yaparsın sen bunca sene kahrını çek eli iki kuruş para görünce gözü açılsın böylesine ne yapsan az parasının olup olmaması seni ilgilendirmez anlaşmalı boşanmak için ev ve içi eşya dolu iste yoksa çekişmeli olsun de o kıvransın sevgili bulup seni düşük görüyorsa sana da Evi bulsun hiç eğilme bükülme şartlarını yönlendir asla başını öne eğme o ezilsin

Yüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.
Kredi çeksin. Öyle aldatırken iyiydi ama. Çok seviyormuş ya kadını. Kadın gülüyormuş falan. Kavuşmak istiyorsa çözüm sunduk iste. Sürünsün

Avukata sordum ihanetden boşanma davası açarsam 30 bine yakın tazminat alırız dedi. Bende bunu verirse anlaşmalı kabul edeyim mi diye düşünmüştüm. Sizin dediginiz gibi fazla istesem veremez asla kredi falan da çekemez daha yeni çekmiş araba falan almış. O da ayrı bir yara zaten bende. Yıllardır araba hayalimiz vardı, alacaktık plakasını isimlerimizin baş harfi yapacaktık. Almış alış arabayı plakayı da sevgilisyle kendisinin isimlerinin baş harfi yapmış 😞

Avukata sordum ihanetden boşanma davası açarsam 30 bine yakın tazminat alırız dedi. Bende bunu verirse anlaşmalı kabul edeyim mi diye düşünmüştüm. Sizin dediginiz gibi fazla istesem veremez asla kredi falan da çekemez daha yeni çekmiş araba falan almış. O da ayrı bir yara zaten bende. Yıllardır araba hayalimiz vardı, alacaktık plakasını isimlerimizin baş harfi yapacaktık. Almış alış arabayı plakayı da sevgilisyle kendisinin isimlerinin baş harfi yapmış 😞

Arabayı metresinin baş harfiyle yapmış ama arabanında yarısı sizin. Arabanın satılıp yarı tutarın size ödenmesini isteyin. Sakın anlaşmalı boşanmayın. Sıkıntıyı çekmişsiniz neden onların ekmeğine yağ süresiniz.

Eeeee o zaman o altındaki arabasına kadar alıp kokmuş donunu o metrese bırakçaksın hiç Onur gurur meselesi yapma al elinden herşeyini bir lirası olsa dahi pislik herif nefret ediyorum böylelerinden onca yıl kahrını çek elin Kadını yesin ohh valla üzülmede değmez çünkü yeni bir sayfa aç kendine anlaşmalı da boşanma sürünsün pislik

Eeeee o zaman o altındaki arabasına kadar alıp kokmuş donunu o metrese bırakçaksın hiç Onur gurur meselesi yapma al elinden herşeyini bir lirası olsa dahi pislik herif nefret ediyorum böylelerinden onca yıl kahrını çek elin Kadını yesin ohh valla üzülmede değmez çünkü yeni bir sayfa aç kendine anlaşmalı da boşanma sürünsün pislik
Gururumu incitici şekilde konuşuyorlar etrafta annesiyle birlikte. Tabi kendi pisliklerini anlatmıyorlar, anlaşamıyorlar ama boşanmıyor yakasından düşmüyor oglumun falan diye. Bunları duyunca da gururum inciniyor

Arabayı metresinin baş harfiyle yapmış ama arabanında yarısı sizin. Arabanın satılıp yarı tutarın size ödenmesini isteyin. Sakın anlaşmalı boşanmayın. Sıkıntıyı çekmişsiniz neden onların ekmeğine yağ süresiniz.
Vallahi haklısınız, o kadar gururmu kırıcı sözler söylüyorlar ki avukatın söledigi miktarı alıp boşansam mı diyordum. Ama o da içime sinmiyodu

Vallahi haklısınız, o kadar gururmu kırıcı sözler söylüyorlar ki avukatın söledigi miktarı alıp boşansam mı diyordum. Ama o da içime sinmiyodu

Söylemeye devam etsinler. Alsın seni hayrını görsün anlaşmalı falan boşanmıyorum deyin. Ne yapacaksınız 30.000 lirayı, en fazla 30 ayda suyunu çeker. Sakın acımayın çatır çatır alın parasını her ay yiyin, zıkkım yesinler onlarda. Bu kadının kocasına ulaşsanıza biraz da siz gülersiniz.

Söylemeye devam etsinler. Alsın seni hayrını görsün anlaşmalı falan boşanmıyorum deyin. Ne yapacaksınız 30.000 lirayı, en fazla 30 ayda suyunu çeker. Sakın acımayın çatır çatır alın parasını her ay yiyin, zıkkım yesinler onlarda. Bu kadının kocasına ulaşsanıza biraz da siz gülersiniz.
Aslında dedikoduları çıktı kocasının da duymaması imkansız ama o da biraz geniş biri heralde hiç bir tepki falan yok. Tabi inkar ediyordur, ayrıda yaşamaya başlamışlar zaten

Bizim en büyük hatamız yapamaz veremez edemez sevgili bulan adam herşeyi bulur evlatlarını düşünmeyen seni de geçtim kusura bakma

Gururumu incitici şekilde konuşuyorlar etrafta annesiyle birlikte. Tabi kendi pisliklerini anlatmıyorlar, anlaşamıyorlar ama boşanmıyor yakasından düşmüyor oglumun falan diye. Bunları duyunca da gururum inciniyor
Onlar çirkeflik yapıyorsa sen de yapacaksın çünkü böyleleri bunlardan anlıyor

Aynen valla ulaş

Aslında dedikoduları çıktı kocasının da duymaması imkansız ama o da biraz geniş biri heralde hiç bir tepki falan yok. Tabi inkar ediyordur, ayrıda yaşamaya başlamışlar zaten

Siz adamın donuna kadar alında 3ü geniş geniş takılsın bakalım. Sakın üzülmeyin. Sizi tahrik edip bezdirmeye çalışacaklar. Umursamayın.

Siz adamın donuna kadar alında 3ü geniş geniş takılsın bakalım. Sakın üzülmeyin. Sizi tahrik edip bezdirmeye çalışacaklar. Umursamayın.
Tahrik konusundA çok haklısınız aylardır gözüme sokuyorlar resmen, bir anda açarım boşanma davasını bir sinirle diye düşünüyor heralde. Aslında çoktan yapardım da iki küçük çocuğum var onlar için sabır çektim durdum.

X