- 26 Ağustos 2019
- 93
- 80
10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.