- 7 Aralık 2021
- 6
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi kuruyandamlalar
-
Tabii bu da ihtimal ama yazmak istemedim.Tam bir şerefsizmiş eşiniz. Hemen ayrilin uzaklastirma kararı alın. Sizi oldurür sizorfrenim deyip ceza da almaz bu manyak
Bitti diyorum ya işte artik sogudun zzten bu hareketleri yuzunden tabikide boşanacağım.Boşanmayı düşünmez misiniz sadece soruyorum? Yoksa adamın daha da kötüleşip sosyal hayatınızı bitirmesini mi beklersiniz ?
Karakterine işlemişse hastalıktan çıkmıştır artık düzelmezEvliyim, çalışıyorum ve bir tane çocuğum var eşim aşırı kıskanç sizofrence düşünceleri güvensizliği var. Normal zamanlarda bana güvendiğini ama elinde olmadığını söylüyor. Çalışmamı istemiyor ama ben borçlarım bitene kadar çalışır çıkarım dedim önünü kestim. Gecenlerde is icin sehir dışındaydı eve gittim isten ciktim cocuklara pizza yapicam dedim sonra yazarim esime. O sirada kiz arkadasim aradi bi yandan onla konuşuyordum esim yazmis cekmemis mesaj gelmemis cekmeyince kizinda sesi gitti kapattim. Esimin mesajlari geldi , napiyosun sen neden tek tik oldu cabuk ss at kimle konusuyorsun ( psikologa gidiyir gecmisyen gelen guvensizligi varmis destek olmaliymisim ama senelerdir değişmiyor) neyse cektim attim orda kizin numarasi ciktigi ixin kiza mesaj atmks ... esiyim birdaha onla gorusme cok kotu olur diye. Kiyameti kopardim banada bir ton saydi cabuk aciklama yap o 4 dk da nerdrydin vs. Yeter dedim artik seni crkmicem kendin hastasin benide hasta edeceksin bitti dedim ayrilma karari aldim ama bundan sonra beni dusmanin bil beno yuzustu birakmadin destek olmadin sabredersin duzelir benden herseyi bekle artik vs dedi. Sizce napmalym
Ayrıldım ve suclu oldum. Destek olucam deyip sozumden donmusum karaktersizmisim benTam bir şerefsizmiş eşiniz. Hemen ayrilin uzaklastirma kararı alın. Sizi oldurür sizorfrenim deyip ceza da almaz bu manyak
DusunuyorumBoşanmayı düşünmez misiniz sadece soruyorum? Yoksa adamın daha da kötüleşip sosyal hayatınızı bitirmesini mi beklersiniz ?
Tabii bu da ihtimal ama yazmak istemedim.
Simdide surekli onun arkasina siginiyor psikologum cocukluktan geliyor elinde degil dedi destek ol soz verdin vsTedavi olması şart.
Düzelmek istemesi şart.
Siz an be an rapor vererek onun iyileşmesine herhangi bir katkıda bulunamazsınız ki.
Yillardie boyle suruyor kufurker hakaretler siddet. Kimseyle gorusmeyim evde oturaym istiyorBirincisi yıllardır böyle sürüp gidiyorsa kimseyi yüz üstü bırakmış değilsiniz. Bu konuda vicdanınız rahat olsun.
İşten ayrılmamakla çok iyi bir karar almışsınız.
Eğer benden herşeyi bekle derken tehdit ettiğini düşünüyorsanız ve mesaj attıysa uzaklaştırma çıkarın. Bu arada da avukatla görüşüp boşanma işlemlerini başlatın.
Sakın çocuğum babasız büyüyecek dramına girmeyin. Çocukların en az bir sağlıklı ebeveyne sahip olması yeterli.
Evet birdaha görüşmeyeceğim umarim basima bela olmazBoyle birinden ayrilmak icin evlenip cocuk yapmak mi lazimdi gercekten.
Bir şeyin düzelecegi yok, geçmiş güvensizlik ne demekse nerde boyle sacma hareketler yapan varsa "geçmişte guvensizlik" bilmem ne yaziliyor. Yani kim geçmişte guvensizlik yaşamadi ki? Fanusta mi buyuduk hepimiz?
Ayrilacaksaniz kendinize dikkat edin, başiniza bela sarmişsiniz resmen. Ben bununla ayni evde yaşamaya bile korkardim.
Artik huzurun yok hergun bas agrisi stres dayanamiyorum sogudum iyiceValla iyi dayanmışsınız.
Nasıl hastalıklı düşünceler bunlar.
Siz kendinize sorun bir ömür böyle biriyle geçer mi.
En ufak bir şeyde size zarar vermeyeceği ne malum
Bence mesajları gösterin koruma kararı aldırın.
Evetvalla daha geçen günlerde şizofrenin biri bir kızcağızı samuray kılıcı ile ortadan ikiye yardı. şizofrenim diyenden koşarak uzaklaşmak lazım. can güvenliğini sağla bir an önce.
Ve kendini hep hakli goruyor bana neler saydirmis yilan ol surun beni ortada biraktin vsKocanız hasta. Bunca zaman da tedavi almış/almamış düzelememiş. Ben olsam bu adamla evlenmezdim de hadi evlendim hemen boşanırdım. Yazılı kanıtları kaybetmeyin. Avukatla görüşün. O sizi yönlendirir. Hemen boşanma davası açın.
Bitti diyorum ya işte artik sogudun zzten bu hareketleri yuzunden tabikide boşanacağım.
Evet zoe bende iyi degilim artik benimde psikolojimi bozduÇok zor bir hayatınız olmalı, okuyunca içim bir tuhaf oldu.Bence bu insandan en az zararla nasıl kurtulunabilirse kurtulun.Cocugunuz ve sizin normal sağlığınız ve akıl sağlığınız gitmeden önce..İnsanın illa demir parmakliga ihtiyacı yok sizin esaretiniz yanınızda.
Ay iyi bari boşanacakmışsınız
Ne yapacağı belli olmaz valla yıllardır böyleyse
Ayrıldım ve suclu oldum. Destek olucam deyip sozumden donmusum karaktersizmisim ben
Dusunuyorum
Simdide surekli onun arkasina siginiyor psikologum cocukluktan geliyor elinde degil dedi destek ol soz verdin vs
Yillardie boyle suruyor kufurker hakaretler siddet. Kimseyle gorusmeyim evde oturaym istiyor
Evet birdaha görüşmeyeceğim umarim basima bela olmaz
Artik huzurun yok hergun bas agrisi stres dayanamiyorum sogudum iyice
Evet
Ve kendini hep hakli goruyor bana neler saydirmis yilan ol surun beni ortada biraktin vs
Evet zoe bende iyi degilim artik benimde psikolojimi bozdu
Gerekeni yapmışsınız zaten. Bundan sonrası hiç muhatap olmamak ve boşanmakEvliyim, çalışıyorum ve bir tane çocuğum var eşim aşırı kıskanç sizofrence düşünceleri güvensizliği var. Normal zamanlarda bana güvendiğini ama elinde olmadığını söylüyor. Çalışmamı istemiyor ama ben borçlarım bitene kadar çalışır çıkarım dedim önünü kestim. Gecenlerde is icin sehir dışındaydı eve gittim isten ciktim cocuklara pizza yapicam dedim sonra yazarim esime. O sirada kiz arkadasim aradi bi yandan onla konuşuyordum esim yazmis cekmemis mesaj gelmemis cekmeyince kizinda sesi gitti kapattim. Esimin mesajlari geldi , napiyosun sen neden tek tik oldu cabuk ss at kimle konusuyorsun ( psikologa gidiyir gecmisyen gelen guvensizligi varmis destek olmaliymisim ama senelerdir değişmiyor) neyse cektim attim orda kizin numarasi ciktigi ixin kiza mesaj atmks ... esiyim birdaha onla gorusme cok kotu olur diye. Kiyameti kopardim banada bir ton saydi cabuk aciklama yap o 4 dk da nerdrydin vs. Yeter dedim artik seni crkmicem kendin hastasin benide hasta edeceksin bitti dedim ayrilma karari aldim ama bundan sonra beni dusmanin bil beno yuzustu birakmadin destek olmadin sabredersin duzelir benden herseyi bekle artik vs dedi. Sizce napmalym
Evliyim, çalışıyorum ve bir tane çocuğum var eşim aşırı kıskanç sizofrence düşünceleri güvensizliği var. Normal zamanlarda bana güvendiğini ama elinde olmadığını söylüyor. Çalışmamı istemiyor ama ben borçlarım bitene kadar çalışır çıkarım dedim önünü kestim. Gecenlerde is icin sehir dışındaydı eve gittim isten ciktim cocuklara pizza yapicam dedim sonra yazarim esime. O sirada kiz arkadasim aradi bi yandan onla konuşuyordum esim yazmis cekmemis mesaj gelmemis cekmeyince kizinda sesi gitti kapattim. Esimin mesajlari geldi , napiyosun sen neden tek tik oldu cabuk ss at kimle konusuyorsun ( psikologa gidiyir gecmisyen gelen guvensizligi varmis destek olmaliymisim ama senelerdir değişmiyor) neyse cektim attim orda kizin numarasi ciktigi ixin kiza mesaj atmks ... esiyim birdaha onla gorusme cok kotu olur diye. Kiyameti kopardim banada bir ton saydi cabuk aciklama yap o 4 dk da nerdrydin vs. Yeter dedim artik seni crkmicem kendin hastasin benide hasta edeceksin bitti dedim ayrilma karari aldim ama bundan sonra beni dusmanin bil beno yuzustu birakmadin destek olmadin sabredersin duzelir benden herseyi bekle artik vs dedi. Sizce napmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?