- 7 Aralık 2021
- 6
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi kuruyandamlalar
Evliyim, çalışıyorum ve bir tane çocuğum var eşim aşırı kıskanç sizofrence düşünceleri güvensizliği var. Normal zamanlarda bana güvendiğini ama elinde olmadığını söylüyor. Çalışmamı istemiyor ama ben borçlarım bitene kadar çalışır çıkarım dedim önünü kestim. Gecenlerde is icin sehir dışındaydı eve gittim isten ciktim cocuklara pizza yapicam dedim sonra yazarim esime. O sirada kiz arkadasim aradi bi yandan onla konuşuyordum esim yazmis cekmemis mesaj gelmemis cekmeyince kizinda sesi gitti kapattim. Esimin mesajlari geldi , napiyosun sen neden tek tik oldu cabuk ss at kimle konusuyorsun ( psikologa gidiyir gecmisyen gelen guvensizligi varmis destek olmaliymisim ama senelerdir değişmiyor) neyse cektim attim orda kizin numarasi ciktigi ixin kiza mesaj atmks ... esiyim birdaha onla gorusme cok kotu olur diye. Kiyameti kopardim banada bir ton saydi cabuk aciklama yap o 4 dk da nerdrydin vs. Yeter dedim artik seni crkmicem kendin hastasin benide hasta edeceksin bitti dedim ayrilma karari aldim ama bundan sonra beni dusmanin bil beno yuzustu birakmadin destek olmadin sabredersin duzelir benden herseyi bekle artik vs dedi. Sizce napmalym