ya çocuk sorunlu oduğundan dolayı sınırlarımı zorluyor gerçekten bu sıkıntılara annem için katlanıyoru benim annem 3 aylıkken annesini kaybetmiş evlatlık byümüştür içimden diyorum sorunlu olması çocuğun suçu deilki tamamen psikolojik anne baba ayrılırken şiddetli kavga halinde ayrılmış yani doktorların söyledii bu zamanla düzelecek çok ilgi ve alakay la düzelir deniyor ama neden ben çekiyor ben katlanıyorum ben hamile kalmaya çalişirken sinir streste çok etkiliyor insanı olmuyor işte okadının kocamdan bi çocuk doğurmasıda beni kahrediyor yani kafamda beliren dşnce belki tepki verebilirsiniz ama zevkini onlar yaşamış kahrını ben çekiyorum üvey anne olmamaya çalışıyorum ama bunu yaparken kendimi çok yıpratıyorum sninir krizleri felanda cabasıı
o kadının cocuk dogurmasını siz yargılıyorsunuz ama sızınde cocugunuz olmuyor ortada kalan yavru ıcın nasıl konusuyorsunuz ?
benimde oglum tüp bebek
bende bosandım
ne olmus yani ?
Biraz sevin o cucugu lütfen
cekmek ıstemıyorsanızda evlenmeyecektınız _
o kadının cocuk dogurmasını siz yargılıyorsunuz ama sızınde cocugunuz olmuyor ortada kalan yavru ıcın nasıl konusuyorsunuz ?
benimde oglum tüp bebek
bende bosandım
ne olmus yani ?
Biraz sevin o cucugu lütfen
cekmek ıstemıyorsanızda evlenmeyecektınız _
konu sahibi yorumlarında, çocuğun annesi zevkini almış gitmiş diyor habire.. tam olarak ne demek istiyor?
yani çocuk doğurup eşinden boşanmanın nesi zevkli? ya da hamilelik dönemi, bir bebeği dünyaya getirmek, sonra bırakıp gitmek zorunda kalmak kimi haz doruklarına ulaştırır? 3 yorumundan birinde çocuğun annesi zevkini almış gitmiş diyor.. sanki tek zevkli şey çocuğu taşımak, doğurmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?