kiyamammmcok etkilendim
doktora götürdünüzmü , kac yasinda cocuk
üvey anne istemiyor derken ? tam okumadın galiba istemeyen bir üvey anne bunları yaparmı vurun ikraya nede olsa adı analık
Kusura bakmayın ama çelişiyorsunuz kendinizle, hem acıyorsunuz çocuğa bir yandan da eşinizin oğluna biraz daha vakit ayırmasına içerliyorsunuz, başkası doğurdu ben cefasını çekiyorum diyorsunuz banada istemiyorsunuz gibi geldi o yüzden öyle yazdım...
Yavrum size anne de diyormuş. Babası dövüyor dr a götürmüyor, kusura bakmayın çocuğa çok üzüldüm sizin beklentilerinizi sıkıntılarınızı gözüm görmedi yani. Bir de bu adamdan çocuk yapmayın bence evliliğinizde sorun yaşarken erteleyin görüyorsunuz oğluna nasıl davrandığını sizin çocuğunuzda aynı muameleyi görecek...
ya dayak konusuda herzaman dövmyor tabiki okadar değil ama yinede bikaç dövmesi çocukta beni gece uyandırma hissi doğurmuş evet dayanamıyorum oğlumun haline konuşamadığı gb tuuvalet sorunuda var yapmadığı günler oluyor elbette yatağına ogün benden tatlı isteyerek ödüllendiriyor kendini bende elimden geleni yapıyorum ama 2 yıldır aynı şeyler ben istemiyorum dmedim hiç bi zaman bu çocuğu ama ben bukadar şeye göğüs germişken bukadar sorunla savaşırken neden yalnızım nerde bu çocuğun zevkini alanları bunu kastetti bu arada vanda yaşıyoruz bulunduğğumuz yerde ulaşım mümkün deil eşim birinin arabasını alacakta öyle hastaneye gidecez yani bu benim tek başıma hastaneye gitme söz konum olamıyor e herzamanda kendi annemde kalamıyorum ve ya kayınvalidemde uzun süreli eğitim ve tedavi söz konusu aslında ama maalesef ben 5 yıl boyunca eşimi bırakıp çocuğun peşine düşemem çünki 2 yıllık evliyim babannesine söyledim anne sen götür başka memlekette okula doktora dedim banane kocamı bırakıp biyere gidemm dedi anne hiç bakmıyor baba kabullenmiyor eee geriye ben kaıyorum ne yapayım bende insanım yahu seviyorm bakıyorum ama yıllarca eşimden ayrı neyapayım kendi ailemin yanında (buarada ben kayseriliyim ailem kayseri merkezde daha önce 5 ay okula götürdüm inatla eşimle kavga ede ede )
Canım çok üzüldüm gerçekten allah kolaylık versin sana.bence de bebek olayını ertele biraz bu durumda senin için daha çok zorluk olcak çok seviyorum kocamı diyosun hem o çocuk kıyamam sana sığınmış anne demiş önce o çocuğun sorunlarını çözmen lazım ona yardım etmen lazım kuzen konusunda da kocanla konuş açık bi dille bence de biz burdan sana destek oluruz tamam ama yardım edemeyiz her şey sende bitiyo her şeyi sen düzeltebilirsin sadece.
Eşinizin bu sorunu kabullenmemesi büyük sorun tabi. Ailede sağlık sorunları olduğunda, askerlerin görev yerleri büyük hastanelerin bulunduğu merkezler oluyormuş diye duymuştum. Sizin durumunuz bu kapsama girer mi, eşin buna göre hareket eder mi onu bilmiyorum, ama bir araştır istersen. Yani doktor/heyet bu çocuğun belli konularda tedavi görmesi gerektiğini rapor ederse, ona göre bir yere tayin imkanı olabilir.
teşekkür eederim sağolasın çocuk olayını erteleyemem çünki yumurta rezervimde azalma var yani erken menepoz tamamen kaybetmet istemişyorum annelik duygusunu bazı heyecanları bende yaşamak istiyorum
Peki eşin bu konuda nasıl davranıyo bebek konusunda o da senin kadar istekli mi ?
evet istekli ama doktorların suratına söylediği halde şiddetle normal olmasını bekliyoruz bir tüp bebek denemem var ama kimyasal sonuşçlandı şimdide para biriktiriyo ama tüp bebek için değil araba için oğlum araba istiyor diye yada kendi öyle istiyor ama oğlunun isteği büyük katkı
kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum
ya bence hakediyor ama ben tek başıma yoruldum evlenirkende kolay evlenmedik evliliğimizde yorucu oldu şimdide bu tedavi tüp bebek felan haliyle oda yoruldu galiba biz birbirimizi hakettik ben onun sevgisini oda benimkini ama tek zorua giden bu çocuk işinde işte çocuğun annesinin tutumu sonuçta anne sonuçta biyer gelecek ve ben oğluma bazı konularda yetersiz kalacağım annesine ihtiyaç duyacak zevkini heyecanını yaşayıp gitmiş iş zora geldimi kaçmış benim tek zoruma giden bu bakıp bakmamakla ilgii hiç bir sorun yok hatta kendi annanesi istemiş ben vermedim çocuk bu düzeni bozulmasın diye herşeyde olduğu gb o ilk gözağrısı özel nedeninden dolayı ben kendi çocuğuma ilgi göstermicem belki onun boynu bükülücek diye ama herkesin sevgisini alması daha iyi değilmi annesi kötyse kötü buna çocuk karar versin çocuk istemezse görüşülmesin bazan istiyor konuşmak demekki arıyor kendi çapında eksiklik duyuyor ama ne teli var ne adresi benim öfkem birazda bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?