[ı]ne diyeceğimi bilemedim hayatım.
çocuk için psikolojik destek alabilirsiniz.
Kuzenine gelince sürekli takipte ol, hesap sor. Neden kokuyorsun sormaya?
Sen üstüne düşmedikçe onlar daha rahat olacaktır unutma.
Pek şanslı olmamış ilk evliliğin olabilir, ama ikincisi için hala umut var.
Baktın olmuyor gerekirse konuş kuzeniyle neymiş derdi öğren..[/ı]
dertleşiyorum diyor kuzenim o benim diyor eşimde oda ağız birliği etmişler gb nevar bunda sen kuzenine konuşmuyormusun diyor söyleyecek okadar kelimeleri varki ikisininde çıldıracaım artık
annesi nerede bu çocuğun?bu kadar problemli çocuğa öz annesinin bakması daha mantıklı eşinizle konuşun bence annesi baksın diye
kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum
kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum
ya çocuk sorunlu oduğundan dolayı sınırlarımı zorluyor gerçekten bu sıkıntılara annem için katlanıyoru benim annem 3 aylıkken annesini kaybetmiş evlatlık byümüştür içimden diyorum sorunlu olması çocuğun suçu deilki tamamen psikolojik anne baba ayrılırken şiddetli kavga halinde ayrılmış yani doktorların söyledii bu zamanla düzelecek çok ilgi ve alakay la düzelir deniyor ama neden ben çekiyor ben katlanıyorum ben hamile kalmaya çalişirken sinir streste çok etkiliyor insanı olmuyor işte okadının kocamdan bi çocuk doğurmasıda beni kahrediyor yani kafamda beliren dşnce belki tepki verebilirsiniz ama zevkini onlar yaşamış kahrını ben çekiyorum üvey anne olmamaya çalışıyorum ama bunu yaparken kendimi çok yıpratıyorum sninir krizleri felanda cabasıı
ayrıca şimarıklık derken ben sorununu kastetmemiştim elbetteki onu sorunu için suçlamıyorum şimarıklı derken büyük bir araba hevesi var çocuğun hep önde oturma hevesi tüp bebek için para biriktirelim kelimesi beklerken eşimden oğlum arabasız yapamaz araba almam lazım deyip onun için para birikiyor sizce şimarıklık değilmi?
ayrıca şimarıklık derken ben sorununu kastetmemiştim elbetteki onu sorunu için suçlamıyorum şimarıklı derken büyük bir araba hevesi var çocuğun hep önde oturma hevesi tüp bebek için para biriktirelim kelimesi beklerken eşimden oğlum arabasız yapamaz araba almam lazım deyip onun için para birikiyor sizce şimarıklık değilmi?
Çok zor bir durum gerçekten..Allah yardımcınız olsun ama bu hikayede en masum çocukmuş gibime gelidi bana anne babasının sucunu o çekmiş psikolojisini bozarak.Keşke eşinizle baştan çocuğu için konuşsaymışsınız..Üstelik sizin kendinizi eksik hissetmenizde böyle düşüncelere neden olabilir.Sizde psikolojik yardım alsanız bence beyninizden çocuğum olmuyor düşüncesini atarsanız daha hzuurlu olabilirsiniz.İnşallah allah size bi çocuk nasip eder ozaman sanırım o çocuğu daha iyi analiz edebilirsiniz..
teşekkür ederrim saolasın ama şöyle de bir durum var eşim en başta evlenirken sorunlarından bahsettmedi çocuğun bilmiyordum yani eşime soracak olursanızda zaten oğlunun hiç bi sıkıntısı yok çocuk geç konuşanlardan okadar tuvalet meselesinde çok dayak atıyor kendi çocuğuna ben araya girmek zorunda kalıyorum artık söylemiyorum altına yaptığını yatağa yaptığını evde huzursuzluk çıkmasın diye çocukta alıştı babam görmesin diye gece beni sessizce kaldırıyor anne değişelim üzerimi babam görmesin diye uzun bi süredir bu şekilde devam ediyor görmediği zaman çocukta sorun yok gördüğü zaman çocuğu yıpratıyor ben görmemesi nden yana kullandım tercihimi çünki ağlamasına dayanamıyorum içim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?