kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)