Eşim ve kuzeni

ikra38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
234
6
96
Van
kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum :43::43:

[ı]ne diyeceğimi bilemedim hayatım.
çocuk için psikolojik destek alabilirsiniz.
Kuzenine gelince sürekli takipte ol, hesap sor. Neden kokuyorsun sormaya?
Sen üstüne düşmedikçe onlar daha rahat olacaktır unutma.
Pek şanslı olmamış ilk evliliğin olabilir, ama ikincisi için hala umut var.
Baktın olmuyor gerekirse konuş kuzeniyle neymiş derdi öğren..
[/ı]

[ı]ne diyeceğimi bilemedim hayatım.
çocuk için psikolojik destek alabilirsiniz.
Kuzenine gelince sürekli takipte ol, hesap sor. Neden kokuyorsun sormaya?
Sen üstüne düşmedikçe onlar daha rahat olacaktır unutma.
Pek şanslı olmamış ilk evliliğin olabilir, ama ikincisi için hala umut var.
Baktın olmuyor gerekirse konuş kuzeniyle neymiş derdi öğren..
[/ı]

dertleşiyorum diyor kuzenim o benim diyor eşimde oda ağız birliği etmişler gb nevar bunda sen kuzenine konuşmuyormusun diyor söyleyecek okadar kelimeleri varki ikisininde çıldıracaım artık

dertleşiyorum diyor kuzenim o benim diyor eşimde oda ağız birliği etmişler gb nevar bunda sen kuzenine konuşmuyormusun diyor söyleyecek okadar kelimeleri varki ikisininde çıldıracaım artık

ne derdin var bana anlat de.
Evliliğinizde sorunlar yok sanırım.
Eşiniz vefasızlık yapmasın, çocuğuna analık eden bir bayanı bu kadar es geçebilecek bir insan da ne düşünceler vardır tahmin edemiyorum.
Alın karşınıza sorun sorularınızı ben bu şekilde istemiyorum diyin.

annesi nerede bu çocuğun?bu kadar problemli çocuğa öz annesinin bakması daha mantıklı eşinizle konuşun bence annesi baksın diye

annesi nerede bu çocuğun?bu kadar problemli çocuğa öz annesinin bakması daha mantıklı eşinizle konuşun bence annesi baksın diye

annesi istanbulda keyfif sürüyor aramıyor bile tınlamıyor çocuğummu var başka bişeymi var allahım böylelerinide annelik duygusunu yaşatıyor inanamıyorum

çocuk nerde sevildiğini biliyor baba bu kadar igileniyor anne yapmıyor heralde onu istemiyor hiç aramıyor aklına bile gelmiyor annesi

kızlar merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan br derdim var benim 2. evliliğim ilki gaydi ayrıldım ikincisinin ise 6 yaşında sorunlu bir oğlu var herneyse başta bana söylemedi oğlunun sorunlarını ciddi sorunlar konuşamıyor ve büyk kakasını altına yapıyor üstelik benimde çocuğum olmuyor ne kadar doktora gittiysem tüp bebek önerdi denedim tutmadı ikinci için maalesef bizim şimarık oğlumuzun istekleri yüzünden para biriktiremiyoruz bunlar bi yana eşimin dayısının kızı var eşimi günlük çağrı yapar eşimde arar hergün ne konuşulur bir defasında evimin konuları gündemde yani kendi bu evde yaşamasada evimin içinde ne var ne yok eşimden alıyor bilgileri kendisi bekar eşim ilk evlenmeden önce bunların aileleri istek duymuşlar eşimle kuzeninin evlenmesine kız onun maaşı benim makyaj malzememe yetmez demiş olmamış madem bu kadar küçümseddin önceden şimdi ne bu muhabbet geçenlerde duydum ki para istemiş eşimden eşim gönderdimi bilmiyorum soramıyorum kuzeni hakkında o kadar kavga ediyoruzki anlatamam bu kızın yaptığı ndir yani çözebilen varmı birde çocuğu kabullenemiyorum hep sorun çıkıyor önceeri kabulendim kendi oğlum gb çocuğum olmamasına rağmen kakasını yıkadım ama kendi çocuğum olmayınca okadar ağır geliyorki helede babasıyla oynaşmaları oynamaları gülmeleri bana şu dşünceleri veriyor nasıl olsa benim çocuğum var çocuk olmazsa olmasın diyemi düşünüyor acaba diyorum bazan ama çıkar yol bulamıyorum :43::43:

Sanıyorum eşinizin oğlu yaşadığı sürece bakılması gerekecek bir çocuk. Ben böyle çocuğu olan bir erkek olsam ve eşim de bu çocukla ilgilenmeye razı olsa, eşimin suyuna gitmeye çalışır, onun gönlünü yapmaya uğraşırdım ona ters gelen konularda. Bunu yapmayıp kavga ettiğine göre, ya gerçekten dertleşiyor kuzini ile, ya sizin 2. evliliğiniz olmasına güveniyor, ya da gerçekten bunalmış hareketlerinin ne gibi sonuçlar doğurabileceğini akıl edemez hale gelmiş diye düşünüyorum.

Çocuğu ile oynayıp, gülmelerinin sizin durumunuzla alakası olduğunu hiç zannetmiyorum. Öyle olsa en baştan sizden bir çocuk sahibi olma fikrine sıcak bakmaz, hele tüp bebeğe hiç kalkışmazdı.

Eşinizin çocuğu gibi bir çocukla ilgilenmek hiç kolay bir şey değil, süphesiz. Kendi öz çocuğunuz da olsa, zaman zaman ağır gelmesi normaldir sanırım. Şu anda siz de hassas bir dönemden geçtiğiniz için de çocuğun bakımı sizi daha çok yıpratıyordur.

umarım o çocuğu altına kakasını yaptığı için ve şımarık olduğu içn dövmüyorsunuzdur....
Hoş dövseniz bile söylemezsiniz de bu akdar çok kabullenememe durumunda olan birşeydir sonuçta öz evlat değil
keşke çocuklu bir bey ile evlenmeseydiniz yüzde yüz herkeste sorun çıkıyor sorun çıkmayan üvey anne çocuk ilişkisi yok
ve çocuk için derhal psikolojk destek alın
derhal bir uzmanla görüşsün
kesinlikle geciktirmeyin böyle devam ederse büyüyünce çok daha büyük sorun yaşar
bu şekilde ergenliğe kadar devam edenler var 15 yaşında bir gencin kakasını nasıl temizleyeceksiniz
çok zor
ve o çocuk ergenliktede tutamazsa çok derin yaralar açar zihninde
intihara kadar gider
lütfen biraz daha para kesintisi yapıp o çocuğu tedavi ettirin
çünkü çocuğun bu durumu
ŞIMARIKLIK DEĞİL psikolojisi bozuk hemde çok ciddi

Son düzenleme:
hassasiyetinize saygı duyarım ama eşiniz de sizin çocuğunuz yok diye zaten anne ilgisi görmeyen çocuğuyla vakit geçirmesin mi?

ya çocuk sorunlu oduğundan dolayı sınırlarımı zorluyor gerçekten bu sıkıntılara annem için katlanıyoru benim annem 3 aylıkken annesini kaybetmiş evlatlık byümüştür içimden diyorum sorunlu olması çocuğun suçu deilki tamamen psikolojik anne baba ayrılırken şiddetli kavga halinde ayrılmış yani doktorların söyledii bu zamanla düzelecek çok ilgi ve alakay la düzelir deniyor ama neden ben çekiyor ben katlanıyorum ben hamile kalmaya çalişirken sinir streste çok etkiliyor insanı olmuyor işte okadının kocamdan bi çocuk doğurmasıda beni kahrediyor yani kafamda beliren dşnce belki tepki verebilirsiniz ama zevkini onlar yaşamış kahrını ben çekiyorum üvey anne olmamaya çalışıyorum ama bunu yaparken kendimi çok yıpratıyorum sninir krizleri felanda cabasıı

2.sorunlu elilik insan mutlu olamayınca bi türlü olamıyor ne yazıkki.eğer eşini seviyosan ister istemez o çocuğa katalanacaksın yok ben bakmam dersen o adam kapının önüne koyar seni.eşinin kuzenine gelince arabozucu sanırım o kız.eğer eşin sana düşkünse bu konuyu halledesin yoksa zor bi seçim yapmışsın ne diyim

gözme sokar gb de yapmasın tamam benim çocuğum olmuyor olabilir ama bana laf çakmasın muhteşem yüzyılda beni gülfem yerine koyuyor eski eşi hürrem belkide bunlardan dolayı zoruma gidiyor

ayrıca şimarıklık derken ben sorununu kastetmemiştim elbetteki onu sorunu için suçlamıyorum şimarıklı derken büyük bir araba hevesi var çocuğun hep önde oturma hevesi tüp bebek için para biriktirelim kelimesi beklerken eşimden oğlum arabasız yapamaz araba almam lazım deyip onun için para birikiyor sizce şimarıklık değilmi?

ya çocuk sorunlu oduğundan dolayı sınırlarımı zorluyor gerçekten bu sıkıntılara annem için katlanıyoru benim annem 3 aylıkken annesini kaybetmiş evlatlık byümüştür içimden diyorum sorunlu olması çocuğun suçu deilki tamamen psikolojik anne baba ayrılırken şiddetli kavga halinde ayrılmış yani doktorların söyledii bu zamanla düzelecek çok ilgi ve alakay la düzelir deniyor ama neden ben çekiyor ben katlanıyorum ben hamile kalmaya çalişirken sinir streste çok etkiliyor insanı olmuyor işte okadının kocamdan bi çocuk doğurmasıda beni kahrediyor yani kafamda beliren dşnce belki tepki verebilirsiniz ama zevkini onlar yaşamış kahrını ben çekiyorum üvey anne olmamaya çalışıyorum ama bunu yaparken kendimi çok yıpratıyorum sninir krizleri felanda cabasıı

Çok zor bir durum gerçekten..Allah yardımcınız olsun ama bu hikayede en masum çocukmuş gibime gelidi bana anne babasının sucunu o çekmiş psikolojisini bozarak.Keşke eşinizle baştan çocuğu için konuşsaymışsınız..Üstelik sizin kendinizi eksik hissetmenizde böyle düşüncelere neden olabilir.Sizde psikolojik yardım alsanız bence beyninizden çocuğum olmuyor düşüncesini atarsanız daha hzuurlu olabilirsiniz.İnşallah allah size bi çocuk nasip eder ozaman sanırım o çocuğu daha iyi analiz edebilirsiniz..

ayrıca şimarıklık derken ben sorununu kastetmemiştim elbetteki onu sorunu için suçlamıyorum şimarıklı derken büyük bir araba hevesi var çocuğun hep önde oturma hevesi tüp bebek için para biriktirelim kelimesi beklerken eşimden oğlum arabasız yapamaz araba almam lazım deyip onun için para birikiyor sizce şimarıklık değilmi?

peki siz eşinizden çocuk yapınca ona nasıl davranıcak düşündünüz mü?? sanırım önceliği hep ilk çocuğu olacak sorunlu olduğu için..Riskli bir durum sanki..

ahh ahh o çocuk sorunlu olmasa bile katlanamayacaktınız
bütün üvey anneler malesef ki böyle tatlım birtek sen değil
ne güzel açık sözlü olmuşsun
kocanızın başkasından bir çocuğu olması rahatsız ediyor ikinci eşleri
keşke ikinciye evlenmek yasak olsa
gerçekten benimde psikolojim bozuluyor böyle üvey annelerin çocukları kabullenememesnden
belki onlarda haklı ama çok ağır bir durum
bir üvey anne maduru olarak söylüyorum bunu bizzat yaşadığımız için

o çocuk sizin çocuğunda olabilrdi sizin çocuğunuzda sorunlu sürekli altına kakasını yapan bir çocuk olabilrdi
hatta Allah korusun Allah vermesin ama özürlü bir çocuğa bile sahip olabilrsinz o zaman kendi çocuğunuzu nasıl bakacaksınız
özürlü çocuklar 40 yaşınada gelse kendi başlarına yaşayamıyor
1 yaşındada 20 yaşındada 30 yaşındada altını temizlemek zorunda kalıyor insan
çok yazık çok üzüldüm o küçük çocuk adına
sonuçta bilinçli yapmıyor hiçbirşeyi çok yazık Allah en kısa zamanda şifa versn düzelsin
ANNEYE zaten diyecek sözüm yok hiç eğer o çocuğu arayıp sormuyorsa umursamıyorsa Allahından bulsun.:113:

orda haklısın tatlım babası araba değilde 1-2bin tl harcayıp çocuğu tedavi ettirsin arta kalanlada tüp bebek içn harcasın
seninde hakkın anne olmak o konuda sözüm yok
sadece ayrı anne babanın çocuğu olmak çok acı yaşadım biliyorum bizzat

Çok zor bir durum gerçekten..Allah yardımcınız olsun ama bu hikayede en masum çocukmuş gibime gelidi bana anne babasının sucunu o çekmiş psikolojisini bozarak.Keşke eşinizle baştan çocuğu için konuşsaymışsınız..Üstelik sizin kendinizi eksik hissetmenizde böyle düşüncelere neden olabilir.Sizde psikolojik yardım alsanız bence beyninizden çocuğum olmuyor düşüncesini atarsanız daha hzuurlu olabilirsiniz.İnşallah allah size bi çocuk nasip eder ozaman sanırım o çocuğu daha iyi analiz edebilirsiniz..

teşekkür ederrim saolasın ama şöyle de bir durum var eşim en başta evlenirken sorunlarından bahsettmedi çocuğun bilmiyordum yani eşime soracak olursanızda zaten oğlunun hiç bi sıkıntısı yok çocuk geç konuşanlardan okadar tuvalet meselesinde çok dayak atıyor kendi çocuğuna ben araya girmek zorunda kalıyorum artık söylemiyorum altına yaptığını yatağa yaptığını evde huzursuzluk çıkmasın diye çocukta alıştı babam görmesin diye gece beni sessizce kaldırıyor anne değişelim üzerimi babam görmesin diye uzun bi süredir bu şekilde devam ediyor görmediği zaman çocukta sorun yok gördüğü zaman çocuğu yıpratıyor ben görmemesi nden yana kullandım tercihimi çünki ağlamasına dayanamıyorum içim sızlıyor

teşekkür ederrim saolasın ama şöyle de bir durum var eşim en başta evlenirken sorunlarından bahsettmedi çocuğun bilmiyordum yani eşime soracak olursanızda zaten oğlunun hiç bi sıkıntısı yok çocuk geç konuşanlardan okadar tuvalet meselesinde çok dayak atıyor kendi çocuğuna ben araya girmek zorunda kalıyorum artık söylemiyorum altına yaptığını yatağa yaptığını evde huzursuzluk çıkmasın diye çocukta alıştı babam görmesin diye gece beni sessizce kaldırıyor anne değişelim üzerimi babam görmesin diye uzun bi süredir bu şekilde devam ediyor görmediği zaman çocukta sorun yok gördüğü zaman çocuğu yıpratıyor ben görmemesi nden yana kullandım tercihimi çünki ağlamasına dayanamıyorum içim sızlıyor

o zaman kocanı tedavi ettir tatlım hem çok sevio çocuğunu hemde kaka için dayak atıo çocuk korkudan daha çok altına yapıodur yemin ediyorum aklımdan çıkmayacak bu durum çok üzüldüm inan ki

Back