evett damlam hanım benim gibi birisini kk da bulmak beni sevindirdi açıkcası

eşimin evlenmeden önce kuşu falan yoktu annesinden yüz bulamıyordu ama çok seviyordu..evlendik bir dönem bunalım gibi bir şey geçirdi dr. hobi edinmesi gerektiğini söyledi. hemen kuş aklına geldi benimkinin ve 4 yıl önce başladı kuş sevdası evimizde şu anda 3 kanarya,2 balık,2 saka var ,evimiz 3+1 yani evin içinde besliyor ve bir de kızımız da var. ben hamileyken veterinerle konuştu o da hiç zararı olmaz çocuğunuz hayvan sevgisiyle büyür demişti... özlellikle 4 muhabbet kuşunuzun olduğu dönem çok bunalmıştım evde şsürekli cakkk cakkkk birbirleriyle kavga mı etmeye çalışıyorlar ne çok çirkin sesler çıkartıyorlardı...eşim onları çoğaltmaya çalışıyor gece sabaha karşı yatar kimi zaman onların özel mamalarını hazırlar,temizlilklerini yapar,konuşur,..
ben artık alıştım mı desem mecbur mu kaldım desem sürekli dır dır etmek huzur bozmaktan öteye gitmiyor..ki ben de hamileyken sabah dersim olmadığı halde kuşlar yüzünden güneş doğduğunda uyanırdım

üzerilerini örtünce de kızar eşim,uyumazsan uyuma derdi bana...
beni sevmediğinden düşünmediğinden demiyor ama o tam bir kuş hastası onu zamanla anladım ben de sevmeye ilgi göstermeye başlayınca eşimin kuşları hakkında konuşurkenki gözlerinin ışıltısını gördüm.Hatta biri yumurtlamıştı biz sarıldık ama nasıl seviniyoruz duygulandık ağlıycaz nerdeyse

ben onunla paylaşmaya başladıkca o da beni anladı...şu anda küçük bir hayvanat bahçemiz var evimizde bu arada benim isteğim üzerine 2 tane de civ civ aldık battı balık yan gider:)
sana tavsiyem sürekli şikayet etme kuşların özelliklerini sor sen de onunla bu konuyu konuş:)göreceksin ne kadar mutlu olacak eşin,evinizi de güvercin beslemeye daha uygun hale getirirsiniz,sen önce eşinin hobisine saygı duy,eminim o da seni anlayacaktır..