Bağırsaklarında bir rahatsızlık olabilir, ama şunu da demek istiyorum. Eşinizi yeterince sevmediğinizle ilgili yorumlara katılmadan edemiyorum.
Eski sevgilim bir gün yanıma gelirken dişlerini fırçalamamış, yemek yiyip gelmişti. Beni öptüğünde rahatsız oldum ve içimden “sevgilinle buluşacaksın insan biraz özen gösterir bu ne böyle” demiştim. Soğanlı sarımsaklı bişiler de yememişti öyle bir koku yoktu ama çok rahatsız olmuştum. 3 ay sürdü zaten ilişkimiz de.
Ama şimdiki erkek arkadaşımla 5. yılımızdayız ve başından beri bir kez olsun ne ter kokusundan ne ağız kokusundan ne de tuvalet kokusundan rahatsız oldum. Zaman zaman birlikte yaşadık. Tuvalette kötü bir koku alsam “aa yazık midesini mi üşüttü acaba” derim tiksinmek aklımın ucundan dahi geçmez. Deniz ürünlerinden nefret ederim. O da aksi gibi çok sever. Geçende sarımsaklı yoğurtlu karides yemişti ve dişlerini de fırçalamamıştı sonrasında. Taa seviştikten sonra fark ettim dişlerini fırçalamadığını, o da fırçası elektrikli, sesini duymamıştım oradan fark ettim. Bir kere de soğanlı bişiler yemişti akşam ben yememiştim. Hem gece hem de sabah uyanır uyanmaz gayet öpüşmüştük hiç rahatsız olmamıştım.
Hamilelik kokuya karşı hassasiyetinizi arttırmış olabilir.ç, orasını bilemem yaşamadım. Ben normalde de kokuya aşırı hassas ve midesi zayıf biriyimdir. Ev arkadaşımın açtığı ton balığı konservesinin kokusundan inanılmaz midem bulanır ama erkek arkadaşımın ağzı ne kadar “kötü” kokarsa koksun hiiiiiç rahatsız olmam.