Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşmeyi kes o zaman zor olmayacaktır.[/QUOT malesef öyle bi şansım yok sdce yavaş yavaş uzaklaşmaya çalşyrm onlardan ama kaynanam daha cok kuduruyo
ben kendimi ezdiren biri değilim ama ben baş kaldrdıkça eşim kuduruyo şuan tek düşündüğüm bebeğim acaba kendi rahatım için onu babasız büyütmek haksızlık mı diye içim içimi yiyor yoksa ayrılmayıda denedim 3ay ayrı kaldık biz kalabalık bi aileyiz bebeğimle yaşıt bebekler var babaszlgo fazlasyka hissedicek yoksa okdr sevip evlenmemize ragmen içimdeki o kocaman sevgi nefrete döndü artıkBirinci suçlu kocan,ikinci suçlu sensin.Niye bu kadar herşeye eyvallah diyorsun.Kendi bebeğini sana vermemek ne ya.Sen böyle birşeye nasıl müsade ediyorsun.Sorunu eşine şikayet etmek yerine direk kaynananon suratına da söyleyip böyle ezilmeyebilirsin
ailem hep bnm arkamda babam gidip alalım dedysede annem hep bebeğe zarar vermelernden korktuğu içn durdurdu sonçta boşanmadgmz içn alıp gider diye korktu üstüne gitmedi ben cıldrdım hergün aradım agzma gekeni saydm en son polis aldım gttm ama evde yoklardı para cezası aldılar tlfna fln cvn vermediler diye yani ben öyle sessz biri dğlmBu nasıl bi mantık ya bebeğini senden uzak tutabiliyo hadi seni cezalandırmak istedi torununun ne günahı var sütten kesildi onun vebalini nasıl ödeyecek?
Anneci erkekten kaçacaksın arkana bakmadan çünkü dengeyi kuramıyolar. Gitmeyin kv evine seviyosa gelsin görsün ve bebeğinizi asla ona bırakmayın o oğlundan ayrılmış mı ki sizi ayırıyo ayy şuan çok sinir oldum benimde 9 aylık bebeğim var ayrılamam yaa.
Peki 4 gün ayrı kalınca nasıl geri aldınız gitmediniz mi almaya ayy nasıl vermez ya toplanıp gidip boğsak mı ki
Sizin aileniz nerde peki? Onlar ne diyo?
bende cok ama cokkkkk sey yaptm ama nerde oldukları belli değil bnm ailemde arkamdaydı babam deliye döndü eşime vurdu hatta bebeğmi getrdklrnde daha kaynbabam nolck bzde kalsa dedi arsız arsız bende şimdi az gösteriyorum onlara ama ben gmrüşmesem bile eşim hergün o sinsiyle konuşuyo akıl alıyo akılsz4 aylık bebeği 4 gün annesinden ayırmak nedir ya?Buna nasıl şöyle okkalı bir tepki vermediniz şaşırdım.El kadar bebeyi anadan uzak tutacaklar oyum oyum oyarım yapanları.(eşimin ailesi yada kendi ailem fark etmez).
Canım öyle bi kadın ki bırak bnm eşimi kendi eşi bile farknda değil kaynbabamın bütün ailesiyle arasını bozmuş annesiyle gmrüştürmüyo yalanları yüzünden cevresnde kmse bırakmamış adamn smdide bnm ailemle eşmnn arasını bozna çabadnda torunum oğlum sen bnmsn dyo resmen hareketleryleVar böle insanlar işde benim KV yalan söyler arada ama eşim inanmaz aslını bana sorar herkes anasının ne oldunu bilir bacım eşinin işine geliyor sanırım
Sessiz de olmayın zaten. Evladınızla güzel günler dilerim size ve umarım eşinizde anlar sizi birgün... Eşinizle net bir şekilde konuşun yaşadıklarınızı ve bebeğinize yaşatılanların ne kadar üzücü olduğunu babaanne bunu yapar mı diye anneye muhtaç bi bebek nasıl ayırılır bu nasıl sevgi diye. Ben seni annenden ayırsam bu yaşta bile ne hale gelirsin de :) ikimiz arasında tercih yapmaya mecbur olmadan dengeyi koru eşinsem bebeğinin annesiysem bunu istiyorum hakkımdır de ve nolursa olsun snnesini dinlerse sizi de dinlemesini sağlayın.Ai
ailem hep bnm arkamda babam gidip alalım dedysede annem hep bebeğe zarar vermelernden korktuğu içn durdurdu sonçta boşanmadgmz içn alıp gider diye korktu üstüne gitmedi ben cıldrdım hergün aradım agzma gekeni saydm en son polis aldım gttm ama evde yoklardı para cezası aldılar tlfna fln cvn vermediler diye yani ben öyle sessz biri dğlm
Sessiz de olmayın zaten. Evladınızla güzel günler dilerim size ve umarım eşinizde anlar sizi birgün... Eşinizle net bir şekilde konuşun yaşadıklarınızı ve bebeğinize yaşatılanların ne kadar üzücü olduğunu babaanne bunu yapar mı diye anneye muhtaç bi bebek nasıl ayırılır bu nasıl sevgi diye. Ben seni annenden ayırsam bu yaşta bile ne hale gelirsin de :) ikimiz arasında tercih yapmaya mecbur olmadan dengeyi koru eşinsem bebeğinin annesiysem bunu istiyorum hakkımdır de ve nolursa olsun snnesini dinlerse sizi de dinlemesini sağlayın.
Keşke bi kameraya alma şansınız olsa ikiyüzlülüğünü
Bir evlilikte çocukları bahane etmeyin.Boşan demem ama babasız da pek ala büyüyen nice çocuk var.Kavganın mutsuzluğun içinde büyümekten iyidir.Kendi rahatım için diyorsun da,psikolojisi bozuk bir anne olarak,rahtsız bir ortamda evladına ne verebilirsin.Maşese
ben kendimi ezdiren biri değilim ama ben baş kaldrdıkça eşim kuduruyo şuan tek düşündüğüm bebeğim acaba kendi rahatım için onu babasız büyütmek haksızlık mı diye içim içimi yiyor yoksa ayrılmayıda denedim 3ay ayrı kaldık biz kalabalık bi aileyiz bebeğimle yaşıt bebekler var babaszlgo fazlasyka hissedicek yoksa okdr sevip evlenmemize ragmen içimdeki o kocaman sevgi nefrete döndü artık
canım konuştum belki milyonkere hemde keşke kabullense herşy çözlcek benim için sen ilk sırada gelrsn diyo ama lafta sadece.kameraya çekmeme inan gerek bile yok bilerek yapıyo örnek verym sana bi kere kaynıma benimle ilgili bi hakeret etti bende duydum beni görmedi tabi sonra cok zaman sonra ben bunu eşime söyledim inanmadı tbkde sana dememltr seni cok sevyo dedi yüzleştr dedim yk babam sorsun ddi kayınbabama eşimden yana söylediğini söylemiş bende eşim orda değildi ddm kendiside evet değildm dedi sonra çevrdi kaynıma söylediğibi söyledi bende onu diye konşydn dedim diğer kaynıma söylediğni söyledi eşine gördn mü ddm nevar kardeşime söylemş işte diyo gelde cıldırma hadiSessiz de olmayın zaten. Evladınızla güzel günler dilerim size ve umarım eşinizde anlar sizi birgün... Eşinizle net bir şekilde konuşun yaşadıklarınızı ve bebeğinize yaşatılanların ne kadar üzücü olduğunu babaanne bunu yapar mı diye anneye muhtaç bi bebek nasıl ayırılır bu nasıl sevgi diye. Ben seni annenden ayırsam bu yaşta bile ne hale gelirsin de :) ikimiz arasında tercih yapmaya mecbur olmadan dengeyi koru eşinsem bebeğinin annesiysem bunu istiyorum hakkımdır de ve nolursa olsun snnesini dinlerse sizi de dinlemesini sağlayın.
Keşke bi kameraya alma şansınız olsa ikiyüzlülüğünü
Zaten en cok kızıma üzlyrm bende iki yoldada olan ona olcak kısa süreli ayrılıklarımzda bike en büyük zararı o gördü hamileliktede ,hamilelikten sonrada (((Bir evlilikte çocukları bahane etmeyin.Boşan demem ama babasız da pek ala büyüyen nice çocuk var.Kavganın mutsuzluğun içinde büyümekten iyidir.Kendi rahatım için diyorsun da,psikolojisi bozuk bir anne olarak,rahtsız bir ortamda evladına ne verebilirsin.
aynen öyleere kızım herşeydn önmli herşeydennnnnn şuanki caresizlgmn çözüm arayışımın tek nedenide o zaten ona en iyi hayatı sunabilmek.konuşma meselesine gelince cok denedim ama malesef gözü annesine okdr körki annesine iyi bişey bile söylesem hemen kavga cıkıyo lafa gelincede beni herkesten cok seviyoesınıze ne var ne yok anlatın.ınanın yasadıklarınızın bır cogunu bende yasadım belkıde fazlasını.en son canıma tak dedı esımle konustum ne var ne yok.bak dedım yaa aılen ya bız dmek zorunda bırakma benı.eger dersem bı tercıh yapmak zorunda kalırsın o yuzden dengeyı sagla dedım.suan anasıyla konusmuyoruz :) gayette ıyıyım ((hıc bısey evladından daha degerlı degıl kocan bıle)))