Eşim ve kayınvalidemle başım dertte :((((

niye karadenizlimi diye sordunkine anlamadım (bize her yer trabzon)..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

herşeyi geçtim de evladını senden ayırıp sütte kesilmesine sebep oluyorlar
sen nasıl izin verdin buna? nasıll
ellerinden alacaktın anne sütü hayati bişey
kv sevmiyor torununu demek ki
ne biçim insanlar var şu hayatta

Hay
Şimdi ne yazacağım bilemedim ben eşinle konuşmayı denesen diyeceğim konuşsanda seni anlamayacak gibi gözüküyor.
Al bebeğini git diyeceğim buda en kolay tavsiye bekara boşa demek kolay oluyor.
Bebeğini o ilk ayrılında neden bırakıp gittin de sütten kesildi canım onu neden almadın
hayır ben bırakmadım canım insan evladını bırakıp gidebilir mi hiç kuzenime bırakıp markete inmiştim o sırada gelmiş almış kuzenim vermel istememiş vurmuş biz tlfnda kavga etmiştik şimdi sordgmdada seni seviyorum sadece cezalandırmak istedim beni üzdgn için diyo

karadenizle ne alakası var(samsun) hiçte annelerine baglı degiller.
canım evin ayrıymış zaten gitme sende kayın validene. o gelip otursun gitsin o kötüyse sende kötü ol. yada kendi ailenle görüş böyle böyle de. biz sana nasıl yardım edelimki. boşan desek boşanamam diyosun boşanma otur diyoruz olmuyo diyosun nasıl olcak bu işler. hep boşanmak çözüm olmuyo malesef. sende bi çaba göster o böyle yapıyosa bende böyle yapıcam de. üret yani

Bunasıl eş bu nasıl anne insan azmanı bunlar... Çok istiyorsa yapsın kaynanan dogursun sevsin çok sinirlendim ya nasıl olurda evladı anneden ayırı kım olmuşki kardeşim bilmiyorum niye sabrediyorsun ama bence elını masaya vurma vaktı gelmış.. Allah yardımcınız olsun

Bu nasıl bi mantık ya bebeğini senden uzak tutabiliyo hadi seni cezalandırmak istedi torununun ne günahı var sütten kesildi onun vebalini nasıl ödeyecek?
Anneci erkekten kaçacaksın arkana bakmadan çünkü dengeyi kuramıyolar. Gitmeyin kv evine seviyosa gelsin görsün ve bebeğinizi asla ona bırakmayın o oğlundan ayrılmış mı ki sizi ayırıyo ayy şuan çok sinir oldum benimde 9 aylık bebeğim var ayrılamam yaa.
Peki 4 gün ayrı kalınca nasıl geri aldınız gitmediniz mi almaya ayy nasıl vermez ya toplanıp gidip boğsak mı ki :KK45:
Sizin aileniz nerde peki? Onlar ne diyo?

Ben 1,5 yıllık evliyim ve 8aylık bi bebeğim var evlendiğimizin 3.günü eşimin ailesi bizi aradı ve biz yaz tatilini birlikte geçirdik gece yatmalarıda dahil olmak üzere başta herşey iyiyidi ama sonra okdr abarttılarki nerdeyse eşimden cok annesiyle evli gibiydim Ben hayır demeye başladıkça Yada bgn başbaşa kalalım dedikçe kavga cıktı o ise benim ailemle aylarca görüşmez aklına bile gelmez idare ediym dedim ama benim kaynanm afedersnz okdr sinsi ve silikki hep herkese ben gelinimi cok sevyrm fln der ama arkamdan yapmdgnı bırakmaz eşimde o nederse omu yapar söyledgmde de inkar eder kavga cıkarır sürekli arkamdan önemli yda önemsz oyun cevrp yalan söylüyolar gercekten bıktm artk napsamda kurtulsam bilmyrm bu yüzden iki kere ayrılmaya kalktık ama yok kadın değişmiyo kadın cok acık yalan söylüyo ama eşimde kayınbabamda bütün cocuklarıda o ne dese inanıyo bardaga tabak diyo evet tabak diyolar.ve bi ayrılık döneminde bebeğim 4aylıktı ve 4gün bana vermediler bebeğim sütten kesildi ve geldgnde agır mikrop almştı eşimide o kadınıda aska affedemyrm bu konuda daha dogmadan o coxuk bizim bize vern demeye basladı smdi yne öyle benim kucagıma bşe vermiyo birlktyken eşime söyleyncede ilk torunu napsn dyo ve ben kaç kere kaynanamı bebeğimin kulagına bnmle ilgli bişeylet söylrken yakaladm bunları söyleyncede sen cok alngansn o seni cpk seviyo yanlş anlamşsn diyolar anlatsam cok şey var ama uzar daha önerilernz ne olur bana ltfen yardım edin :KK43:(((
Birinci suçlu kocan,ikinci suçlu sensin.Niye bu kadar herşeye eyvallah diyorsun.Kendi bebeğini sana vermemek ne ya.Sen böyle birşeye nasıl müsade ediyorsun.Sorunu eşine şikayet etmek yerine direk kaynananon suratına da söyleyip böyle ezilmeyebilirsin

bi cinnete bakar :KK53:

aynen katılıyorum bi cinnete bakar bu iş. zamanında bende sessizdim alttan alırdım sonra okadar çok tepeme çıktılarki bigün hakkaten cinnet geçirdim ne var ne yok yaktım yıktım hastanelik oldum benim tansiyon 18 e fırlamış. ondan beride kuzu gibiler 5 sene geçti üstünden

Allah yardımcın olsun canım.eşin yola gelmiyorsa al çocuğunu git.hem nasıl vıkdanki dortgunluk bebehi senden alıp sutten kesilmesine neden oluyorlar Allahım sana havale

X