Ben 1,5 yıllık evliyim ve 8aylık bi bebeğim var evlendiğimizin 3.günü eşimin ailesi bizi aradı ve biz yaz tatilini birlikte geçirdik gece yatmalarıda dahil olmak üzere başta herşey iyiyidi ama sonra okdr abarttılarki nerdeyse eşimden cok annesiyle evli gibiydim Ben hayır demeye başladıkça Yada bgn başbaşa kalalım dedikçe kavga cıktı o ise benim ailemle aylarca görüşmez aklına bile gelmez idare ediym dedim ama benim kaynanm afedersnz okdr sinsi ve silikki hep herkese ben gelinimi cok sevyrm fln der ama arkamdan yapmdgnı bırakmaz eşimde o nederse omu yapar söyledgmde de inkar eder kavga cıkarır sürekli arkamdan önemli yda önemsz oyun cevrp yalan söylüyolar gercekten bıktm artk napsamda kurtulsam bilmyrm bu yüzden iki kere ayrılmaya kalktık ama yok kadın değişmiyo kadın cok acık yalan söylüyo ama eşimde kayınbabamda bütün cocuklarıda o ne dese inanıyo bardaga tabak diyo evet tabak diyolar.ve bi ayrılık döneminde bebeğim 4aylıktı ve 4gün bana vermediler bebeğim sütten kesildi ve geldgnde agır mikrop almştı eşimide o kadınıda aska affedemyrm bu konuda daha dogmadan o coxuk bizim bize vern demeye basladı smdi yne öyle benim kucagıma bşe vermiyo birlktyken eşime söyleyncede ilk torunu napsn dyo ve ben kaç kere kaynanamı bebeğimin kulagına bnmle ilgli bişeylet söylrken yakaladm bunları söyleyncede sen cok alngansn o seni cpk seviyo yanlş anlamşsn diyolar anlatsam cok şey var ama uzar daha önerilernz ne olur bana ltfen yardım edin
(((