• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve gorumcemin sırrı

_Karlar_Kralicesi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
164
66
28
Herkese merhaba
Uzun zamandır kk takipcisiyim.
Bana ışık tutabileceginizi düşünüyorum.
Yeni evliyim BIRAZ UZUN AMA COK DOLDUM :(
Eşim yalan soylemez. Ogrenilmesini istemedigi seyler hakkinda konuşmaz

Neyse biz evlenmeden önce kredi cekti bizim için dugun ve ev masrafi icin kullanacaktik ama 3 ay önce ben son hafta çekelim dedim Faizler artiyor dedi
Zaman gecti dugunden iki gun once ogrendim paramiz yok :( cok sinirlendim guvenimi bosa cikardigini para değil guven yuzunden nikahtan donebilirim dedim. Kendi icimde ofkeden kudurdum sadece cunku aklima gelmezdi neyse dedim olur toparlariz ses etmedim guzel bir dugun oldu aileme de soylemedim bu karmasayi. daha sonra ogrendim ki dugun masrafina yetecek kadar prim almis dugunden once icinden almis yine dugun icin odemis. Gerisini kiz kardesine vermis faizde parasi varmis daha fazla kazansin diye (basta bana ver demistim ben hepsini faize koyacaktim böylece borcumuz azalacakti biraz haram ben koymam dedi ben koyuyorum sorun degil benim icin dedim vermemisti) neyse sonra ogrenince tabi cildirdim bana guvenmior ina veriyor diye :((
Git iste bende durcak dedim gunu gelsin alicam dedi her konusmada para azaldi. Sonra getircem dedi o gun kavga cikardi vermedi. Ben o paraya gore esya almistim aslinda onlar taksitler icin ayrilan paraydi. Simdi de yok aldim ondan diyor. Ama bitti diyor benden biseyler gizli cok rahatsizim hele gorumcemde durmasi paranin evime gelip gelip hali ne zaman alcaksinjz diye sormasi. Yok cunku esim sakladigi icin ben de inat ettim eve harcamiyorum. Almiyorum esime sorunca ben bende para yok sen al istiyorsan diyor sinirlenip ama oyle dusunmedigini biliyorum. borcumuzdan paramizdan bihaberim mutsuzum ve esimi de mutsuz ediyorum :((
Bence borc olmasinda sorun yok odenir birlikte ama boyle davraninca ben kendimi yok sayilmis hissediyorum:((( ayrica eski esi maasini kendi yiyor diye kiziyordu ben en basindan beri ortak olmaya calisiyorum. Izin vermiyor sen kendini gecindir bana yeter diyor :((

Daha ilk günlerden para için ilişkinizi epey zedelemişsiniz. Eşinin konuyu neden gizlediğini bilmiyorum ama sanki bana kardeşine de vermemiş gibi geliyor. Belki sizden gizlediği bir borcu vardı. Açıkcası biraz daha sakin sorarsanız belki cevap alırsınız.
Ayrıca senin paran benim param olayı cidden ilişkiyi yıpratır.

Gercekten cok sinir bozucu sizden habersiz is yapiyor olmasi ve size guvenmeyip ablasina parayi vermesi... Sizde onun soyledigi gibi yapin kendinizi gecindirin kazandiginizi kendiniz icin biriktirin parayi ne yaptiginizi soylemeyin ne hissettiginizi anlasin. Hata yaptigini kabul ettiginde ortak masraflar icin kullanirsini.. Evlilik tabiki elele verilmeden ilerlemiyor bunu esinizin de anlamasi lazim..

eşini al karşına konuş sakince...birşey gizlemenin evliliğinizi yıprattığını söyle..tamam görümcenin paraya ihtiyacı var diyelim ozaman bunuda seninle paylaşmalı..yoksa evli olmanın bir anlamı yokki..

Yol o görümceyi
Görünüşte cok iyiler sorsan herseyin en iyisi olsun diyor gorumcem. Hic sormadiysa en az bes kere sordu ne zaman hali alicaksiniz diye.bende biliyorum almayı ama evimdeki huzur daha önemli odeyemeyip sikintiya girmektense ufak ufak her ay kapatacaktim eksiklerimi vazgectim :( almiyorum simdilik

Daha ilk günlerden para için ilişkinizi epey zedelemişsiniz. Eşinin konuyu neden gizlediğini bilmiyorum ama sanki bana kardeşine de vermemiş gibi geliyor. Belki sizden gizlediği bir borcu vardı. Açıkcası biraz daha sakin sorarsanız belki cevap alırsınız.
Ayrıca senin paran benim param olayı cidden ilişkiyi yıpratır.
Olabilir ben de düşündüm yine de öderiz dedim evlenirken.
Ama keske o ilk olay patladiginda primlerini alsaydi kardesinden bana söyleseydi hatasına devam etmesi benj cildirtan.

Iyi de
Gercekten cok sinir bozucu sizden habersiz is yapiyor olmasi ve size guvenmeyip ablasina parayi vermesi... Sizde onun soyledigi gibi yapin kendinizi gecindirin kazandiginizi kendiniz icin biriktirin parayi ne yaptiginizi soylemeyin ne hissettiginizi anlasin. Hata yaptigini kabul ettiginde ortak masraflar icin kullanirsini.. Evlilik tabiki elele verilmeden ilerlemiyor bunu esinizin de anlamasi lazim..
Iyi de şimdi cok gergin hepsini odese cepte ev icin kurus kalmiyor gergin ben de bazen dayanamayinca kavgalar basliyor cok kirici oluyoruz karsilikli

Herkese merhaba
Yeni evliyim BIRAZ UZUN AMA COK DOLDUM :KK43:

Neyse biz evlenmeden önce kredi cekti bizim için dugun ve ev masrafi icin kullanacaktik ama 3 ay önce ben son hafta çekelim dedim Faizler artiyor dedi
Zaman gecti dugunden iki gun once ogrendim paramiz yok :KK43: cok sinirlendim guvenimi bosa cikardigini para değil guven yuzunden nikahtan donebilirim dedim. Kendi icimde ofkeden kudurdum sadece cunku aklima gelmezdi neyse dedim olur toparlariz ses etmedim guzel bir dugun oldu aileme de soylemedim bu karmasayi. daha sonra ogrendim ki dugun masrafina yetecek kadar prim almis dugunden once icinden almis yine dugun icin odemis. Gerisini kiz kardesine vermis faizde parasi varmis daha fazla kazansin diye (basta bana ver demistim ben hepsini faize koyacaktim böylece borcumuz azalacakti biraz haram ben koymam dedi ben koyuyorum sorun degil benim icin dedim vermemisti) neyse sonra ogrenince tabi cildirdim bana guvenmior ina veriyor diye :KK43:(
Git iste bende durcak dedim gunu gelsin alicam dedi her konusmada para azaldi. Sonra getircem dedi o gun kavga cikardi vermedi. Ben o paraya gore esya almistim aslinda onlar taksitler icin ayrilan paraydi. Simdi de yok aldim ondan diyor. Ama bitti diyor benden biseyler gizli cok rahatsizim hele gorumcemde durmasi paranin evime gelip gelip hali ne zaman alcaksinjz diye sormasi. Yok cunku esim sakladigi icin ben de inat ettim eve harcamiyorum. Almiyorum esime sorunca ben bende para yok sen al istiyorsan diyor sinirlenip ama oyle dusunmedigini biliyorum. borcumuzdan paramizdan bihaberim mutsuzum ve esimi de mutsuz ediyorum :KK43:(
Bence borc olmasinda sorun yok odenir birlikte ama boyle davraninca ben kendimi yok sayilmis hissediyorum:KK43:(( ayrica eski esi maasini kendi yiyor diye kiziyordu ben en basindan beri ortak olmaya calisiyorum. Izin vermiyor sen kendini gecindir bana yeter diyor :KK43:(
Değişik valla hem şikayette bulunmuş sanada kendini geçindir demiş

Sen kendini geçindir bana yeter mi dedi??
Bu nasıl bir cevaptır ya sen ben mi var sen kendini o yokken de geçindirebilirsin evlilik kavramı para yemek olmamalı ama eşiniz böyle düşünüyor.

Ih ıhh cık hoşuma gitmedi eşinizin tutumu :KK12:

eşini al karşına konuş sakince...birşey gizlemenin evliliğinizi yıprattığını söyle..tamam görümcenin paraya ihtiyacı var diyelim ozaman bunuda seninle paylaşmalı..yoksa evli olmanın bir anlamı yokki..
Bazen sakin kalip soyluyorum mesela ben evlenince bekar evimde oturdum iki ay eski esyalarimla cunku tasinacaktik bak dedim kim olsa heves ederdi yeni ev yeni esyasiz oturmazdi (gorumcem basta olmaz dedi sonra ben masdaf olmasin diyince sustu )
Eve cikinca aldik ama hala perdem yok Allahtan eski evden getirdim halim yok dogalgaz baglanmadj yeni ev soguk idare ediyorum herkes edebilir ama isler boyle olunca kendimi salak gibi hissediyorum benim kocam faize para oderken hanim parasi var zaten bizimkiyle daha fazla paa kazancak ayip degil mi ? ben kocamla huzursuz mutsuzum
Ayrica ben bunlari soyledigimde
Sen bana bisey yapmiyorsun destek degilsin deyince bunlari soylu yorum
-tabiki görüyorum idare ettiginin farkindayim hayatim diyor
Goruyor iste de haklisin gel beraber cozelim demiyor

Herkese merhaba
Yeni evliyim BIRAZ UZUN AMA COK DOLDUM :KK43:

Zaman gecti dugunden iki gun once ogrendim paramiz yok :KK43: cok sinirlendim guvenimi bosa cikardigini para değil guven yuzunden nikahtan donebilirim dedim. Kendi icimde ofkeden kudurdum sadece cunku aklima gelmezdi neyse dedim olur toparlariz ses etmedim guzel bir dugun oldu aileme de soylemedim bu karmasayi. daha sonra ogrendim ki dugun masrafina yetecek kadar prim almis dugunden once icinden almis yine dugun icin odemis. Gerisini kiz kardesine vermis faizde parasi varmis daha fazla kazansin diye (basta bana ver demistim ben hepsini faize koyacaktim böylece borcumuz azalacakti biraz haram ben koymam dedi ben koyuyorum sorun degil benim icin dedim vermemisti) neyse sonra ogrenince tabi cildirdim bana guvenmior ina veriyor diye :KK43:(
Git iste bende durcak dedim gunu gelsin alicam dedi her konusmada para azaldi. Sonra getircem dedi o gun kavga cikardi vermedi. Ben o paraya gore esya almistim aslinda onlar taksitler icin ayrilan paraydi. Simdi de yok aldim ondan diyor. Ama bitti diyor benden biseyler gizli cok rahatsizim hele gorumcemde durmasi paranin evime gelip gelip hali ne zaman alcaksinjz diye sormasi. Yok cunku esim sakladigi icin ben de inat ettim eve harcamiyorum. Almiyorum esime sorunca ben bende para yok sen al istiyorsan diyor sinirlenip ama oyle dusunmedigini biliyorum. borcumuzdan paramizdan bihaberim mutsuzum ve esimi de mutsuz ediyorum :KK43:(
Bence borc olmasinda sorun yok odenir birlikte ama boyle davraninca ben kendimi yok sayilmis hissediyorum:KK43:(( ayrica eski esi maasini kendi yiyor diye kiziyordu ben en basindan beri ortak olmaya calisiyorum. Izin vermiyor sen kendini gecindir bana yeter diyor :KK43:(

Eski esimi ? ben o kismina kadar baska dusundum oraya gelince durdum. Bu adam belliki eski evliliginde maddi konularda cok skinti yasamis simdi onlemini misli misli aliyor ve belliki size haksizlik ediyor. Eski esiyle yasadigin sorunlar yuzunden simdi faturasini size odetiyor, maddi konulara karistirmama sizi hicbirseyey dahil etmeme gibi. Cok acik yani, kardesine guvenip size guvenmemesinden belli. Alinmak ve kirilmakta haklisiniz. Evleniyorsun kari koca oluyorsunuz, kardes ne alaka yani, tamam candir kardestir herzaman lazimdir ama , kardesine guvendigin kadar karina evlenecegin kisiyede guvenmiyorsan o iste bir hata var demektir.
Sizi hala dis kapinin mandali henuz guvenlerini kazanacak kadar kendini aileye kanitlamis biri olarak gormuyorlar demekkki, borcuda parayida sizden sakliyorsa. Ben olsam buyuk ariza cikarirdim. Zaten aile arasinda bu para alip vermeler borclar falan herzaman sorun cikarmistir, acin bakin forum sayfalarca para yuzunden birbirine girmis aile hikayeleriyle dolu

Back