Eşin bir hata yapmış sende bu hatayı devam ettirmişsin. Çocuğun normalde seninle yaşıyor, babasını görmeye gitmiş biraz huyszuluk edip al beni demiş, asıp kazığa çakmadı dimi babası. Ve çocuğun her gün seninle, sen onun kokusu ile yaşıyorsun dolayısıyla eşinle şartlarınız eşit değil, o adam evladına hasret. Tüm boşanmaların sonucunda olduğu gibi, bu adamın evladı annesinde kalmış, şimdi başka bir şehirde yaşıyor yani bu adam yan odaya geçip evladının saçını okşayamaz. Konuyu okuyan arkadaşlar bazı detayları atlayıp senin çocuğun açısından yüklenmişler ancak bence adamın ki daha zor durumda. Şu durumda senin yapacağın bak aşkım insan nasıl evlat çağırınca dayanamıyor görüyorsun sende bana yapma bir daha deyip, gideceği yere uğurlamalıydın
Bende ilk evliliğinden 2 evladı olan bir adamla evliyim, üstelik bu adamın ilk eşi bir hasta ruhlu bir kadın; eşimin aklı kalmasın diye çocuklara yakın bir semte yerleştim, kendi evimi barkımı bırakıp kiraya çıktım, eski eşi ile görüşmesine, evlatlarını istediği an görmesine gık bile etmedim şimdiye dek. Eski eşi gecenin bir yarısı çocuğun ateşi var diye arar, numara yapıyor der benim ki, kalk git derim numaraysa sorun yok ama değilse çocuk babam ben hastayken gelmedi diye düşünür. Çocukları 15 ve 11 yaşında bebek değiller yani ona rağmen konu çocuklar olduğu zaman akan sularım durur, bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Bir iki hafta önce oğlu babam gelip bir gece burada kalmazsa okula gitmeyeceğim demiş, bana dört gün sonra söyledi, çocuk 4 gün okula gitmemiş. Git dedim hemen git, kal bir gece ve gel; gözleri kocaman oldu ciddi misin diye evet dedim. Çünkü ben 6 yaşımdan 32 yaşıma kadar bir gece de olsa annemle babamın aynı evde olmasını ve birlikte yemek yemeyi hayal ettim. İnsan bunlarla eksilmez, tüm bunların karşılığında sen nasıl insanın diye ayaklarıma kapanıp ağlayan bir eşim var, benim için herkesin mutluluğu önemli. Böyle yapmayın, senin çocuğun, benim çocuğum kavgası yanlış, en çok evlatlarınız zarar görür bundan, iki yetişkinsiniz siz, bu konularda anlaşmak zor değil, egolarınızı bir yana bırakın. Adam yeni bir hayat kurdu diye kendinizi onun sahibi, idarecisi ya da hamisi sayamazsınız. Evladı olan bir insanın her zaman evladı için ayrı bir alanı olacaktır. Bak şimdi C.tesi akşamı, eşim çocuklarıyla beraber, geziyorlar, bana resim atıp duruyor watss up dan, insanlar bana ya nasıl tahammül ediyorsun bir C.tesiniz var, sen evdesin o orada diyor, kimin ne dediği umurumda değil, onlara katılmadım, çünkü ben olunca çekiniyorlar, zamanla belki daha rahatlayacaklar ama şu an o iki çocuğun gülen resimleri benim için dünyaya değer. Bu adam önce o çocukların babası, sonra benim eşim. Merhamet taşıyın ve eşinize de merhamet aşılayın yoksa çözemezsiniz bu sorunları, herkese yazık olur