Eşim ve facebook

kızlar eşim sürekli internetin kötü bişi olduğundan bahseder durur ve hiçbir hesap kullanmıyordu. Bu sabah kendine bir facebook açacağını söyledi. benimde internet antipatimi bildiği için olsa gerek sadece aileyi eklerim dedi:KK57: bende niye cnm arkadaşlarını da ekle dedim.

sorun şu eşim daha yeni olduğu için oldukça meraklı ve hata yapmaya müsait olabilir. şimdi bana facebook şifresini verecek. ben bu şifre ile onun facebookuna girsem açık tutsam o biriyle mesajlaşırsa aynı anda bende mesajlaşmaları görebilirmiyim

özgüvveni çok yüksek bana dolu istek gelir kıskanmaca yok fln diyor:mad: bence biriyle mesajlaması aldatmadır. sizcede öylemi?

Dur Bismillah hemen kötü düşünme canım..Böyle yaparak enerjinizi kötü yönde kullanıyorsunuz.

kızlar eşim sürekli internetin kötü bişi olduğundan bahseder durur ve hiçbir hesap kullanmıyordu. Bu sabah kendine bir facebook açacağını söyledi. benimde internet antipatimi bildiği için olsa gerek sadece aileyi eklerim dedi:KK57: bende niye cnm arkadaşlarını da ekle dedim.

sorun şu eşim daha yeni olduğu için oldukça meraklı ve hata yapmaya müsait olabilir. şimdi bana facebook şifresini verecek. ben bu şifre ile onun facebookuna girsem açık tutsam o biriyle mesajlaşırsa aynı anda bende mesajlaşmaları görebilirmiyim

özgüvveni çok yüksek bana dolu istek gelir kıskanmaca yok fln diyor:mad: bence biriyle mesajlaması aldatmadır. sizcede öylemi?
ortak bir hesap kullansanızz daha iyi o0lmazmı ikiniz acısından ...gayet güvenli ve rahat :):)

Hee tmm o zaman özür dilerim..Kan beynime sıcradı birden,bana noluyoda :p
E bırakın alsın iste oda..Bi erkek bisey yapmak istedikten sonra sadece facebookmu var Allah askına..her sekilde yapar..

şöyle anlataym eşim işe gidiş geliş saati belli. tatilde birlikteyiz ayrı vakit geçirmeyiz tek tehdit internet gibi geliyor:KK53: bana

yani face de normal sohbet etse cinsel içerik olmadan aldatmadır ve boşanma sebebidir diyebilirmiyiz

İş arkadaşı,yada sosyal bir arkadaşıyla herhangi bir sebepten ötürü konuşması gayet normal.Ama birisiyle sabah akşam mesajlaşıyor,özel muhabbetlere giriyor,samimiyet kuruyorlarsa o arkadaşlık değildir.Cinsel içerikli olmaz belki ama "hayatım seni özledim "diyede yazamaz. insan hayatında biri varken bu cümleyi başkasına kuramaz.
Boşanma sebeplerinin büyük bir kısmını internet oluşturuyor maalesef. Facebook yüzünden boşanan çok çift var!!!

yazma değilde kopyaladım aşağı
işte benim facebook paranoyamın sebebini anlatayım
bundan 5 yıl önce arkadaşı eşime facebook almış buda şifreyi unutmuş. arkadaşıyla gururlu gururlu konuşurken duydum ohoooo o kadar kız varki evli olmayacan dolu istek geliyor dedi. (belkide tanıyor olabileceğin kişiler yerini gördü paşam),,

bu konuşmadan sonra bende hep internet antipatisi vardı. eşim tel alacaktık bidiği için internete girmem ben dedi. ertesi gün paket aldı ve son arama sitelerini kapamış:KK57:

İş arkadaşı,yada sosyal bir arkadaşıyla herhangi bir sebepten ötürü konuşması gayet normal.Ama birisiyle sabah akşam mesajlaşıyor,özel muhabbetlere giriyor,samimiyet kuruyorlarsa o arkadaşlık değildir.Cinsel içerikli olmaz belki ama "hayatım seni özledim "diyede yazamaz. insan hayatında biri varken bu cümleyi başkasına kuramaz.
Boşanma sebeplerinin büyük bir kısmını internet oluşturuyor maalesef. Facebook yüzünden boşanan çok çift var!!!

altını çizdiğiniz kısımdan korkuyorum bende inşallah bir hata yapmaz :KK43:

Yahu nedir bu eşlerin birbirinin sosyal ağ hesaplarını takip etme çabası. Ne münasebet. Evlendiniz birbiriniz için yaradilmadinizki. Ortak bir hayatı paylaşıyor olmanız özel hayatıniza müdahale hakkı getirmez. Boşverin. Bide esinizi takip etmekle zaman harcayacak Beyninizi meşgul edeceksiniz... varsayalım birisiyle mesajlasti ve bunu gördünüz ne yapacaksınız? ??

sohpet kısmını kapat ki biri ona yazarsa acıktın diye anlamasın

Yahu nedir bu eşlerin birbirinin sosyal ağ hesaplarını takip etme çabası. Ne münasebet. Evlendiniz birbiriniz için yaradilmadinizki. Ortak bir hayatı paylaşıyor olmanız özel hayatıniza müdahale hakkı getirmez. Boşverin. Bide esinizi takip etmekle zaman harcayacak Beyninizi meşgul edeceksiniz... varsayalım birisiyle mesajlasti ve bunu gördünüz ne yapacaksınız? ??

ben katilmiyorum evlilikten, esinden baska daha ozel bit hayatin olduguna, evlilik bilhassa ozel hayatlari birlestirmek.

ote yandan, facebook zaten kotu bir arac, siz de kapatin, o da acmasin. ancak baska biriyle mesajlasmak bir yana, bir baska kadina soyle alici gozle bakmasi bile aldatmaktir; ancak bu erkeklerin dogasinda var. karsilikli konusup anlasmaya vardiginiz takdirde sizin icin dert olmaktan cikar bu mesele

ben katilmiyorum evlilikten, esinden baska daha ozel bit hayatin olduguna, evlilik bilhassa ozel hayatlari birlestirmek.

ote yandan, facebook zaten kotu bir arac, siz de kapatin, o da acmasin. ancak baska biriyle mesajlasmak bir yana, bir baska kadina soyle alici gozle bakmasi bile aldatmaktir; ancak bu erkeklerin dogasinda var. karsilikli konusup anlasmaya vardiginiz takdirde sizin icin dert olmaktan cikar bu mesele

Ayarlardn bildirim bolumden e postama mesaj gelsin secrnegi vrdi diye biliyorm.
Ordan su kisi size yeni bi mesaj yazdi diye bildirim geliyor ve messjlasmanin bi bolumude e postada yayinlaniyor.
Su an dondurdum hesabi oyle hatirliyodm yani.

Biriyle mesajlasmasi derken :)

Tanidigi bir arkaba bi arkadas ile iki cift sohbet etmesinde bir sakinca yoktur bence..

Ha tanimadigi birileriyle arkadas olma cabalarinda olursa eger o zaman kizmakta haklisiniz..

Tavriniz bana komik ve itici geldi. Farkli bir face acip oradan is yurutuo size de bu yemi atmis olabilir. Bence burdan yuruyun.

Abartiyorsunuz, boguyorsunuz adam da ilk buldugu firsatta yararlaniyor b

Tabi boyle birsey olacak diye birsey yok. Ama genellikle boyle.

size aynen katılıyorum gerekirse bende kapatırım ama onun açmayacağının garantisi yok

X