Aha beni ilgilendiren konu
. Öncelikle eşi ölmüş insana dul denir. Eşinizi dul değil bekarmış bunu bi lütfen öğrenelim.
Konuya geliyorum.. çocuğuna 6 bin lira nafaka vermesi bu devirde bu şartlarda az bile. Bi avm gidip 2 saatte oğluma 3 bin lira harcıyorum o da tüm ihtiyaçlarını almamama rağmen. Okulu,eğitimi,özel dersi,sağlığı,kursları ( futbol, yüzme ve dalgıç eğitimi) bana ayda 15 bine patlıyor. Aldığım nafaka 2 bin lira o da sadece çocuğuma. Ben para için yüz göz olmayı tercih etmeyenlerdenim. Oğlum babasıyla gider görüşür istediğini alır aldırır karışmıyorum. Ama benim evime gelemez,bana et kesemez,kesecekse kendi evinde keser oğlu yanına gittikçe yedirir. Biraz eski eşin de talepleri önemli bu durumda. Kendi adıma bir iğnesini bile istemedim lanet pisliğin teki çünkü zaten iyi olsa boşamazdım da.
Oğluna alışveriş yapmasında bi mahsur görmedim açıkçası babası olarak tabiki yapacak ihtiyaçlarını alacak ama sizin eşinizin yaptığı iki eve de bakmak gibi olmuş biraz.
Eski eş çalışmıyor muhtemelen.
Fakat bir çocuğu babasız büyütmek o kadar zor ki. Bunu fırsata çevirmeyen çok kadınlar var sürekli eski eşinden doyumsuz şekilde para istemeyen kadınlar.
Size önerim eşinizle düzgün şekilde konuşmanız. Oğluna istediği harcamayı yapar ama oğlunu bahane ederek eski eşin evine erzak yığmak cıks orda işler karışıyor.