İstemsiz güldüm. Tam boşalacakken kafanda baska şeyler düşün ay sonu ödemelerin düşün, en son ne yemek yedigini, is yerinde olanlari vs. buna benzer şeyler getir aklına kafani dagit diyorum
Problemimiz hakkında konusmaya calistigimda bile konuyu kestirip atıp kapatiyirsa doktora nasil ikna edecegimki esimioff off
Önsevismeyi uzun tutmaya calisiyorum ama o uzun surmesine izin vermiyor zaten daha onsevismede boşalacak gibi oluyo onsevismeye ara veriyoruz duzeliyo. Yani on sevismeyi uzun tutmama izin verse iliskiye girmeden boşalacakbende baska konular acmayı denedim bosalcagini anladigimda beni dinlemiyor konusmuyor cevap vermiyor o an kitlenmis halde oluyo
Bu sorun için çaba harcamayana kadar sevişmeyerek ikna edebilirsiniz.
Bu sorun için çaba harcamayana kadar sevişmeyerek ikna edebilirsiniz.
Aklıma geldi ama uygulasammı bilemedimValla bence tam iliskinin ortasinda o daha bosalmadan sevismeyi kesin ve totosunuzu donup uyuyun. Bunu esiniz erken bosalma sorunu oldugunu kabul edene ve problemi cozmek icin doktor a gidene kadar tekrarlayin. Sinir oldum esinize.
Hep tatlı dille anlayişla konuyu actım fakat o hep kapatti. Birlikte bu problemimizi çözmeye baslamadan ben iliskiye girmek istemiyorum demeyi planliyorum fakat sert bi sekildemi olsam yoksa yine kibarcamı olayim
Kibarca olmalı, amacınız kavga etmek değil sorununuzu çözüp mutlu olmak. Kibar ama net olun.