Eşim ve cinsel hayatımız

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
Merhaba bayanlar ilk defa konu açıyorum dogru yeremi açtım bilmiyorum. 9 aylık evliyim eşim işinde gücünde karakteri cok düzgün cok iyi bi insan. Eşim daha once evlenmis boşanmış 3 sene evli kalmış yani evlilikte ve cinsellikte yeni degil tecrubeli diyebiliriz. Ama erken boşalma problemi var ilk aylar önemsememistim düzelir demistim ama 9 ay icinde duzelen hic birsey yok. Ona gayet sakin bir dille hic kırıcı olmadan anlayışla arastırıp ogrendigim şeyleri soyluyorum ama umrunda olmuyor. Tam boşalacakken kafanda baska şeyler düşün ay sonu ödemelerin düşün, en son ne yemek yedigini, is yerinde olanlari vs. buna benzer şeyler getir aklına kafani dagit diyorum ama diyorki ben iliskiye girerken baska bisey dusunemiyorum diyor. Başka arastirip ogrendigim tavsiyelerde bulundugum zamanda biliyorum askım biliyorum deyip kestirip atıyor konusmamin devamını getirmeme izin vermiyor.Biliyorum diyor fakat uygulamıyor bende o incinmesin diye bisey demiyorum. 2. yede iliskiye girsek erken boşalıyo ve bana soruyo sen boşalmadın dimi diyo bende hayır boşalmadım diyorum 3. ye beraber olmak istersek sertleşme problemi oluyo o yüzden olmuyo. Ben artik iliskiye girmek istememeye basladim sogumaktan korkuyorum lutfen yardim edin tesekkur ederim

Bu cinsellik konusunda problemli erkeklerin bir de ego kasması bir bana mı itici geliyor?

Kardeşim sorun var işte, öyle başka şeyler düşün falan geçiniz. Paşa paşa doktora gidecek.

Ne kadar benciller ya? Kadında cinsellik anlamında bir sorun olsa kıyamet kopar ama. Eşinizden bahsetmiyorum ama çoğu erkek öyle bir durumda aldatmayı hak görür kendinde.

Bence biraz sert çıkın.

Ya bi kere şu konuya bi aciklik getirelim kadinlar boşalmaz ORGAZM olur! İfrit oluyorum sen bosaldin mi sorusuna!
Esiniz muhtemelen sizi mutlu edemedigini düsündügü icin bir eksiklik hissediyor ve önerilerinizi dinlemekten hoslanmiyor. Kendisi doktora gidip tedavi olacak baska yolu yok.

Onun için hava hoş tabii, iki dakikada da olsa orgazm oluyor neden konuşmak istesin ki? Karşısındaki kadını sevip umursamayan bir erkek bu konuyu hiiiç kafasına takmaz. Rest çekin. Sen bu sorunu çözmeye yanaşıncaya kadar ben seninle sevişmek istemiyorum soğudum diyebilirsiniz. Beni dinlemek istemiyorsan terapiye gidelim ben zevk almadığım bir şeyi neden yapayım köle miyim deyin.

Problemimiz hakkında konusmaya calistigimda bile konuyu kestirip atıp kapatiyirsa doktora nasil ikna edecegimki esimi off off

Tipik Türk erkeği Uzun versiyonu yok genelde demolar. Önsevişmeyi uzun tutun. Boşalacağını anladığınız sırada siz aklını dağıtacak bir konu açın. Geciktirici jel kullanın. En azından ikinci kez yapabiliyormuşsunuz hiç yapamayanların olduğunu düşünün. Eşinizle konuşup doktora gitmeyi deneyin.

Sanırım cinsellik bölümünde olmalı ama gururuna yediremediği için ciddiye almıyor gibi görünebilir.
Bence önemsiyordur bilemedim şimdi...
Oturup çok ciddi şekilde konuşun bu ilişkinizde sizin açınızdan önemli bir problemse..

Önsevismeyi uzun tutmaya calisiyorum ama o uzun surmesine izin vermiyor zaten daha onsevismede boşalacak gibi oluyo onsevismeye ara veriyoruz duzeliyo. Yani on sevismeyi uzun tutmama izin verse iliskiye girmeden boşalacak bende baska konular acmayı denedim bosalcagini anladigimda beni dinlemiyor konusmuyor cevap vermiyor o an kitlenmis halde oluyo

Valla bence tam iliskinin ortasinda o daha bosalmadan sevismeyi kesin ve totosunuzu donup uyuyun. Bunu esiniz erken bosalma sorunu oldugunu kabul edene ve problemi cozmek icin doktor a gidene kadar tekrarlayin. Sinir oldum esinize.

Bi' tokat atıp kendine getirin o halde

Yatakta mutlu olamayan sen değil de o olsaydı boşanıyordunuz, haberin olsun .

O yüzden sert konuş , ciddi oldugunu anlasin bence .

Ama tmmm askimmmmm diyip çocuk mu kandırıyomus

Valla bence tam iliskinin ortasinda o daha bosalmadan sevismeyi kesin ve totosunuzu donup uyuyun. Bunu esiniz erken bosalma sorunu oldugunu kabul edene ve problemi cozmek icin doktor a gidene kadar tekrarlayin. Sinir oldum esinize.
Aklıma geldi ama uygulasammı bilemedim
Cunku o erkende olsa boşalıyor ben uyarıldığımla kalıyorum

Hep tatlı dille anlayişla konuyu actım fakat o hep kapatti. Birlikte bu problemimizi çözmeye baslamadan ben iliskiye girmek istemiyorum demeyi planliyorum fakat sert bi sekildemi olsam yoksa yine kibarcamı olayim

Kibarca olmalı, amacınız kavga etmek değil sorununuzu çözüp mutlu olmak. Kibar ama net olun.

Aaayy bi de doktora gitmeyi erkekliğime yedirememcilerden mi eşin?

Bir rahatsızlığı olan doktora gider arkadaş ne alaka erkeklikle ...
Erkekligi şeyleri sanıyorlar ...

Kibarca olmalı, amacınız kavga etmek değil sorununuzu çözüp mutlu olmak. Kibar ama net olun.

Önsevişmede öpüşmekten baska birsey bilmiyor ben hep şöyle boyle yapalım diyorum.. sen şunu yaparmisin cok hoslaniyorum böyle yapalım diyorum ben yonetiyorum hep benim soylememi bekliyor ben soylemezsem sadece opusur baska bisey yapmaz onsevismede. Ben soyleyince elleme okşama yapmaya calisiyor ama beceremiyor. Iliskiye girerkende bundan 1 ay oncesine kadar hep yatakta yatardı hareketsizce benim ustune çıkmamı isterdi ve hep oyle oldu. En son dedim dayanamadim hep sen yatacaksin benmi ustune cikacagim sıkıldım askim dedim. Ben istekli bi bayanım kendi vucudumu taniyorum nelerden hoslanip nelerden hoslanmadigimi biliyorum ve eşimi memnun etmek icinde elimden geleni yapiyorum ama ondan uzaklasmiyorum cinsellikten kacmiyorum daha ne isterki bi erkek eşiyle cinsellikte.. o hic çabalamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…