Arkadaslar umarım konuyu dogru bölüme açtım ve kendimi doğru ifade ederim. 4 yıl oldu ikinci evliliğimi yaptim. Hir gür geçen yillar. Eşimi cok seviyorum. Oda beni seviyor zannediyorum. Kavgalarimizin haddi hesabı yok. Ama bir şekilde tekrar barışıp birbirimizsiz yapamadığımızı anliyoruz. Asıl soruma geçiyorum. Eşim benim çok kontrolcü tavrimdan rahatsız olduki cep telefonuna kızacak diye el süremiyorum. 1 hafta önce yemek yiyoruz. Bir konu geçti dedim ben bunu internetten arastirayim. Baktım benim telefon uzakta, onunkide hemen yanimda. Aldım ve internet sayfasını açtım. Karşıma bir sayfa çıktı ama hiç dikkat edemeden eşim telefonunu elimden aldı ve o sayfayı kapatti. Ben şokla bakiyorum. Sonra maillerine bakmış gibi yapti. Bende tabi sordum. Neydi o sayfa benden ne gizliyorsun. Ne sayfası. Birsey gizlemiyorum Felan derken aç göreceğim dedim. Gösterirdin göstermezdin. Sen şehit ben gazi misali birbirimize girdik. Ve gitti. Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardiniz?? Lütfen çok kişinin fikrini bekliyorum. Bu durum normalmi? Siz olsanız sizde süpelenmezmiydiniz? Evlilik bumu?