• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve babam

[QUOTE="MissCherryBlossom, post: 59815092, gitcem ama korkuyorum 2 aylik bebegim var çünkü

Babam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
terbiyesiz adam siz bu adama cevap vermediniz mi

Eşim izin vermiyor ne demek pardon? Siz eşinizden izin almayı normalleştirirseniz o da kendini sizin sahibiniz zanneder tabi. Biraz kendinize saygınız olsun. Babama ve bana saygısı olmayan adamı o dakika evde bırakır çıkar giderim. Size vereceğim tek akıl bu ama uygulayacağınızı hiç sanmıyorum. Ameliyattan sonra gidecek olmanız da tuhaf ameliyat esnasında orda olmalısınız. Babanız Allah korusun ölse bir ömür vicdan azabı çekersiniz

Son düzenleme:
Ailenize giderken izin de neyin nesi. Bi de babanız bu haldeyken. Bırakın o kocayı evde gidin. Çok konuşursa anan da gebersin de hep beraber kurtulalım de. Babanız için söylediği laflar yenilir yutulur cinsten değil.

Babam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
O ne çirkin bi kelime öyle insan düşmanına söylemez..lütfen çıkın gidin babanızın yanına dilim varmıyor ama Allah şifa versin ya onu bir daha hiç göremezseniz o ameliyatta beklenmedik şeyler olursa ömür boyu vijdan azabı çekersiniz evlatsınız siz Allah yardım etsin

Allah şifa versin.
Bu tip bir varlığa lütfen eşim demeyin. Icinin pisliği diline vurmuş.

Eşinden izin alma
Bas git baban o senin

Afedersiniz ama ne izni? Niye izin alıyorsun senin baban canıyla uğraşırken amelıyatta yanında olman gerekirken sen sonrası için izin mi alıyorsun?

Eşini dinle baban kimki seni bakıp buyuten bu günlere getiren eşin !!!! Allah babasız değil kocasız bırakmasın mazallah :işsiz::oha: daha neler okuyacağım acaba sinirden tırnaklarımı kopardım

Dün annem ani rahatsizlandi sabah. Esimin annesi babasi görümcem bende misafir bir kac gündür. Oğlumu kayinvalideme verdim, saçımı doğru dürüst taramadan evden firladim. Ablam sonra "bu üstünün başının hali ne" diye güldü hatda. Eşinizden çok sizin tavrınız beni şok ediyor. Babaniz hasta sizde hala orda duruyorsunuz. İkincisi esiniz babaniz hakkında böyle konuşuyor ve siz hala ne yapacağınizi mi sorguluyorsunuz? Babanizin esinize bir yanlışı mi oldu? Nasıl cüret eder böyle konuşmayı?

Şaka mı?

O adamla nasıl aynı evde durabiliyorsun? Cok ayıp. Hastalık durumlarinda ki risk var bunda asla kin güdülmemeli.

Ben olsam solugu alir basar giderim. Bosarsan bosa ln derim. Bak sinirlendim simdi. :KK62: boyle bir yetkiyi nasil kendisinde gorur. Kendisi konusmasa bile evlat ve aile arasina giremez..

Insallah baban degil ama ayni dilekleri kendi anasinin basina gelir de en azindan doldurmayi birakir hos esinde de var hemen doldurusa geliyor laflara bak yaziklar olsun

Eşimin babama bu tip şeyler söylemesine kesinlikle müsade etmezdim yani cesaret edip de benim anneme babama asla en ufak kötü bişey söyleyemez ben de asla onun ailesine söylemem ki ikimizin de buna ahlakı el vermez zaten. Bu lafların edilebilmesi için babamın ahlaka şerefe uygun olmayan davranışlarının olması lazım ama çok uç şeyler düşünün . Yani naptı babanız da bu cümleye tabi oluyo
Babam ( toprağı haber vermesin) emanet ettiğimiz paranın bir kısmını kendisine almaktan tutun da borcunu ödememeye varana kadar neler yaptı eşime ve bana
Ama vefat ettiğinde eşim Mısır’da görev yapıyordu ilk uçakla geldi ve hiç bir zaman ne sağlığında ne vefatından sonra babam için bir kötü kelime olsun etmedi
İnsanlık başka bir şey demek ki ne diyeyim rabbim iyilerle karşılaştırsın

Sen napıyosun peki kocam izin vermedi diye oturuyo musun öyle?benim karşımda dağ olsa duramaz babacığıma koşardım.

Back