• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve babam

Babamla aram uzun zamandır kötü, ama böyle bir durumda eşim yine de bunları söylemez, onunda annesinden ben nefret ediyorum ama hasta olsa bu cümleleri kurmam.Sizde aynı üslupla cevap verin ve gidin diyeceğim ama nasıl bir yaşantınız var bilemediğim için sorumluluk almak istemiyorum.

bas git. kapıyı kilitleyecek hali yok. dönünce hesaplaşırsın.

Babam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
Eşimin babama bu tip şeyler söylemesine kesinlikle müsade etmezdim yani cesaret edip de benim anneme babama asla en ufak kötü bişey söyleyemez ben de asla onun ailesine söylemem ki ikimizin de buna ahlakı el vermez zaten. Bu lafların edilebilmesi için babamın ahlaka şerefe uygun olmayan davranışlarının olması lazım ama çok uç şeyler düşünün . Yani naptı babanız da bu cümleye tabi oluyo

Babanın yanına gitsen kocan seni boşar diye mi korkuyorsun? Ben babamdan nefret etmeme rağmen benim eşim babam için böyle bir cümle kullanamaz asla. Cesaret edemez. Ben de eşimin ailesini sevmeme rağmen asla böyle bir şey söylemem.
Bas git babanın yanına. Sonra da boşa gitsin deli mi öptü seni arkadaşım ailen hakkında böyle konuşan adamdan çekiniyorsun.

Şartlarınızı bilemiyorum, boşan bu adam çekilmez desem belki boşanacak imkanlara sahip değilsin...benim babamda kanser hastası eşim böyle cümleler kullansa onunla yol arkadaşı olmaya devam edemezdim sanırım,vicdansız insanla ömür geçmez çünkü...babanız bu zor günlerinde sizi yanında ister, gidin derim. Eşinize de haddini bildirin tabii. Babanıza acil şifalar diliyorum 💕

Allahım birisi babama bu bedduaları edecek bende koca diye yanımda tutacağım..
Kendi gebersin.Sizede yazıklar olsun nasıl olurda bu saygısızlığa anında cevap vermediniz ??
Sen kim köpeksin diye orayı terk etmediniz..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Babam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
böyle bir durumda eşimden izin dahi almam.ayrıca böyle bir insanla 1 dk daha evli kalmam, sen öl geber deyip çeker babama giderim.hadsize bak.daha hala napıcağınızı mı düşünüyosunuz?

Siz ne dediniz peki?
Ühüüü ühüüü dışında?

O an bir şey dememiş olmam için dilimin tutulması lazım ama :)
Hadi oldu da sustum.
Sonrasında biletimi gizlice alır çıkarım evden.
Geldiğinde aynada rujla yazılı bir not bulur.
Sen geber!

Ne biçim eşiniz varmış hiç mi insanlığı yok böyle adamla niye evli kalıyorsunuz

Biri babam için ölsün gebersin diyecek bende napacagimimi düşüncem. Yapacak şey belli. Sen öl geber insan mustestesi derim kapıyı çarpar giderim.

koca bu lafı söyleme yüzünü senden buluyor, affedersiniz helaya giderken bile kocadan izin ala ala, adamların totosunu arşa çıkarıyorsunuz... babam hasta gidiyorum demek çokmu zor ? Allah göstermesinde ben babamın hasta olduğunu duysam ,fırlar yola çıkarım yolda arar babam hasta oraya gidiyorum derim ,o kadar

Back