- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 133
- 32
Vicdansızlık bu ya gerçektenölsün gebersin banane dedi
Eşimin babama bu tip şeyler söylemesine kesinlikle müsade etmezdim yani cesaret edip de benim anneme babama asla en ufak kötü bişey söyleyemez ben de asla onun ailesine söylemem ki ikimizin de buna ahlakı el vermez zaten. Bu lafların edilebilmesi için babamın ahlaka şerefe uygun olmayan davranışlarının olması lazım ama çok uç şeyler düşünün . Yani naptı babanız da bu cümleye tabi oluyoBabam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
böyle bir durumda eşimden izin dahi almam.ayrıca böyle bir insanla 1 dk daha evli kalmam, sen öl geber deyip çeker babama giderim.hadsize bak.daha hala napıcağınızı mı düşünüyosunuz?Babam riskli akciğer kanseri normalde babam antalyada amaliyat olcakti ama amcalarım babami ankaraya yanlarina götürdüler orada ameliyat olcak kızı olarak ben de ameliyat tan sonra gitmek zorundayım ama EşİM izin vermiyor babam hakkinda ölsün gebersin banane dedi napacagimi bilmiyorum artik lutfen bi akıl verin
Nenesinin mezarına gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?