• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annem

akrepxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
4
2
1
32
Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...

Ee yani annenizde ne işi var. Verin bakalım kayınvalidenize nasıl oluyormuş bu işler anlayın😂 eşiniz haklı kendinizde kalsın

Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...
Koca haklı, çok bile sabretmiş.

Eşiniz haklı.
Evet kaba kötü,kırıcı şekilde söylenmez ama 3 senedir neden annenize dursun altınlar.
Aynı şekilde kaynananda dursa yine olmaz derdim.
Bankaya koyun,evinize alın ama ailelerde durmasın.

Zamanında bu kararı eşimle birlikte verdik. Sorun takıları istemesi değil, bunu karşısındakini yani annemi kırarak yapması
İlk kez istediğini sanmıyorum.
Bir öncesi vardır ya da bu konuşma şöyle bile geçtiyse
-anne altınları senden alalım artık
+hayırdır oğlum ne yapacaksınız duruyor işte
gibi bir sorgu bile insanı tilt eder.
İnsan kendi malını başkasından istememeli ya, bana hiç ortak karar gibi gelmedi.
Gangi aklı selim insan kendine ait bir şeyi başkasına emanet verir, mantığı nerededir?

Bı tanıdığım evlendi.
Düğün gecesi takıları damadın annesi alıp eve götürüyor.
Gelinle damat evlerine gidiyor.
Sabah kaynananin telefonu caliyor .... Teyze altınları,paraları poşete koy camdan at bekliyorum diye birisi arıyor.
Kadın posetleyip atıyor.
Aile faciası çıkmak üzereydi,kaynana da baya uyanık bilinir.
Hâlâ herkes hırsız kaynana diyor ona.
Bu size ders olsun.

Merhaba kızlar
Banka diye bir şey icat etmişler, ananızın yastığından daha güvenli, hem kimse ile yüzgöz olmazsınız.

Hayır bozdurmamıs, sadece düğün telaşı dolayı onda kaldı. Sonra eşim le ben bu güne kadar hiç bu konu geçmedi
3 senelik düğün telaşı😂
Benim altınları eşim aldı bozdurup getir diye ben verdim, gidiş o gidiş.
Her ay mutlaka isterim bir şekilde😂
Düşünün yani aynı evin parası ama isterim kafam estikçe, sizinki abartı bir durum.

Back