Eşim ve ailesi

Onlara sustum eşime çıkmıştım hep aramız böyle açıldı en son eşime sustum onlara çıkmıştım bu sefer eşim bana kinlendi onlara laf ettiğim icin bunun böyle olacağını biliyordum

Teşekkür ederim. Çok konuştum bunları aynı seyler ama sonuç yine aynı ne olsa onlar hicbir şey yapmamış oluyor ben büyütmüş oluyorum.

Teşekkür ederim. Çok konuştum bunları aynı seyler ama sonuç yine aynı ne olsa onlar hicbir şey yapmamış oluyor ben büyütmüş oluyorum.

O zaman evden gitmesini kendine bir düzen kurmasını ama sizin de şu anki dğzenşnizden bir şey eksik etmemesini söyleyeceksiniz. Eğer ki boşanırım derseniz. Boşanma sonra aile evi öyle mükemmel konforlu bir şey değil, misafirden iyi hoş. Ama kendi düzeninizi kurduktan sonra annenizim düzenine tekrar dönmek kolay bir şey değil.

Ailesine gitmek istemiyorsunuz diye sizi de çocuğunu da gözden çıkarmışsa zaten nasıl bir adam olduğu ortada.. Sevmediğiniz insanlarla görüşmek onlara katlanmak zorunda değisiniz. Ya ayrılın, yoksa nefret ettiğiniz o insanlara dönüşeceksiniz, onlar gibi çirkef kavgacı olacaksınız, ya da içinize ata ata hastalık sahibi olacaksınız

Eşine Tm de kal annenlerle , gerizekalı adam seni çaresiz görmüş, korkma gerekirse boşa, seni ezmelerine izin verme...

hangi akraba iyi ki akraba yüzünden boşanılmaz hata yaparsın ailenin içinde mutlaka bir dengesiz olur sizde de abisi

Abla sen aileni ve onun ailesini karşına al konuş olmazsa bir yere gelerek problemi çözmeye çalışın , eşine söyle bunların böyle olduğunu nasıl hiss etdiyini , doğru karşı çıkacak ancak sen pes etme ezilme söyle ne varsa en sonda eğer ayrılırken mutlu hiss edicekseniz hiç beklemeyin hayat bu devam ediyor belki üzülüceksiniz belki kötü olucaksınız ancak kendiniz olmakdan vazgeçmeyin

2 yıl geçmiş şimdi nasılsınız neler yaptınız hangi yolu buldunuz?

Iki yıl gecmedi ki arkadaşlar 1 ay once yazmıştım bu mesajı ve yarın memlekete gidiyoruz. Bu süre icin de eşimle konuştum onu ezdiklerini ve ben onun karisi olduğum icin böyle devam ettirdiklerine dair, eşim tepki vermedi anladı gibi bana laf getirme bir daha dedim, tamam dedi bilemiyorum, yarından sonra göreceğiz ailesinin yanında nasıl olacağını.

Anladığım kadarıyla eşiniz, kendi ailesi ile çekirdek ailesi arasında net bir çizgi çekememiş. Siz eşiniz ve bebeğiniz çekirdek bir ailesiniz, ama o bu olgunun farkında değil ve sizi kendi geniş ailesine eklemiş gibi davranıyor. Sizin yerinizde olsam birlikte çift terapisine gitmeyi önerirdim eşime. Bu durumlarda çok faydası oluyor. Önceliğinin çekirdek ailesi olduğunu artık anlaması lazım. Eğer kabul etmezse boşanma o zaman düşünülebilecek bir seçenek. Keşke ailesel problemleri çözmeden bebek sahibi olmasaydınız.

Ne güzel abla iyiki yapmışsın hayat kısa onlara karşı iyi ol ancak onlar öyle olmazsa kendine yol çiz yanlış insanlarla olmaktansa yanlız başına olmak daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…