eşim ve ailesi yardımm..:(((((

ebru salan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
101
31
36
merhaba ben yeni katıldım derdim beni aşıyor artık evleneli daha 1 ay oldu,öncesnde 5 yıllık ilişkimiz vardı. Eşim ailesine cok düşkün , o kadarki herseyimize karısyorlar hiçbişe demiyor. Eşya alırken herseye karıstılar, benim annem bişe dedi anneme kızdı kavga ettik. O anda görememişim , bu yüzünü aşk kör etmiş meger... Ailesini cok önemsiyor ama benim ailemi önemsememi istemiyor. Uzaklaş sen evlendin ,evden cıktın senin ailen artık biziz bu kadar ailene bağlı olma diyor. Kaynanam tam bir ikiyüzlü, milleti güzel lafla kandırıyor. Annemle konustugu herşeyi herkese anlatmıs ,annemde kızdı araları iyi değil .Anneme ne laflar dedi ama annem küçücük bişe dese olay yapıp eşime anlatıp ,doldurdu .Annemi aramıs, annem görmemiş vay nasıl görmemiş te nasıl geri aramamış ta... Kendi kızı da evli ,o öle kızının kaynanasına yapsa, damadı kızını yollamazmıs, suratına bile bakmazmıs. Eşimi öle dolduruyor. Kızı da kaynanasına agzına geleni sayıyor, damadı saygıda kusur yapmıyor ama kendi oğulları annemle saygszca konusuyor neyse ...Kayınpederim bizden para yeme derdinde kaynanamda ,emekli olmadı neymiş parası düşüyomus... Tek oğlu var hiçbişey yapmadı herseyimizi biz aldık, bide üstüne paraları altınlarıda aldı ve bizden yine para istiyor .Eşim bi dünya borcumuz var ,yinede para vermek istiyo .Neymiş biz iki kişi calısıyomusuz, bize ne olurmus ,sanane benim paramdan beni ailem seni yedrmek için okutmadı dicem olmayacak. Ben vermem dedm eşime neyse el öpmeye gitcez aileme, onun bile iznini kayınpederimden alıyoruz yaaa... Herseye karısyolar, zorla götrdüm eşimi .B,abannem gelmiş ,gitmedi evde oturdu. Hiçkimseye gtmedi .Babannem cok üzülmüş, herkes üzülmüş ,ne saygısız insan ...kardeşimin mezuniyetine gidecektm ,aylar öncesnden konustk tamam dedi. Gitmeme 2 gün var kayınpederm aradı ,yollama nereye gidiyo, (tabi para gitcek ya ona gitmeyecek zoruna gitti )tabi bizim ezik tamam yollamam dedi. Kavga ettik, gidecem dedim .Babasını arayıp, gidecem dio baba... Dava acacam dedi bosanmak için, babasıda senin sözünü dinlemiyosa şimdiden , sonra ne olur giderse acarz davayı dedi. Çoook sinirlendim ,bosanacaktım Sırf aileme laf gelmesin die ;annemi aradım biraz daha bekle dene dedi. Olay böle kapandı. Tabi ben gitmiyorum törene ,birde utanmadan gecmiş dio ki, izin almstın ya işten, annemlere git istersen. Yok ben işe baslicam, dedim. Nefret ediyorum ailesinden, herseyi onalara soruyo, eve masa alcz onlara soruyo ,en ufak şeyi bile ,böle değildi .Böle oldgunu bilsem, evlenmezdim... Ondan soğumaya basladım. Seviyodum ama artık sevmiyorum galiba yardım edin bana... Ne yapıcam ben???.....:KK43:(((((((((

Son düzenleme:
Okurken ben sinirlendim , Sen nasil dayaniyosun allah askina ?
Nisanlilik doneminde bu sdamlar kendilerini belli ediyo aslinda ama kizlar siz gormek istemiyosunuz yok strestir yok nedir diye kendinizi kandiriyosunuz...
Onun babasi kimki sen ondan izin aliyosun? Ayrica senin esin nasil kendi fikrine hile sahip degil babasini ariyip baba gidicek dava acacam diyor acsin davasini defolsun gitsin.

Simdiden davalar , felan konusuluyorsa zaten ömru uzun degil bu evliligin , Kiz evlendiginde ailesinden ayrilcak yeni aile kabul edecek gelinmi almislar evlatlikmi almislar ?
Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen kocanda.

böyle adamları/aileleri nerden buluyorsunuz şaşırıyorum :KK57: şimdi sizi geçer zamanla düzelir gibilerinden teselli edemeyeceğim. zira ikinci şansa inanmam. müsadenizle birkaç atasözü hatırlatmak isterim:

ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. (ya ayrılın ya da kabullenin yapacak bişey yok)

su testisi su yolunda kırılır. (eşinizin değişeceğini sanmıyorum)

baba dava acacam dedi bosanmak için babasıda senin sözünü dinlemiyosa şimdiden sonra ne olur giderse acarz davayı

bu nasıl birşey. ...

kaç yaşındasiniz

24 yasındayım.Evlenmeden önce böyle değildi..Anlamadım ki dayanamayacakmısım gibi geliyo şimdiden her gün ağlıyorum. Seni çok seviyorum dio.. A ma ailesi diyince akan sular duruyor. Cok sinirlendim, o kadar düşkünsen git babanla yaşa dedim kızdı ne diyosun...? Ben seninle yaşamak için evlendim seni seviyorum diyor.Ailemi hiç önemsemiyor varsa yoksa kendi ailesi cok kavga ediyoruz ne yapıcam yaa?????

bende aslın
Nisanlilik doneminde bu sdamlar kendilerini belli ediyo aslinda ama kizlar siz gormek istemiyosunuz yok strestir yok nedir diye kendinizi kandiriyosunuz...
Onun babasi kimki sen ondan izin aliyosun? Ayrica senin esin nasil kendi fikrine hile sahip degil babasini ariyip baba gidicek dava acacam diyor acsin davasini defolsun gitsin.

Simdiden davalar , felan konusuluyorsa zaten ömru uzun degil bu evliligin , Kiz evlendiginde ailesinden ayrilcak yeni aile kabul edecek gelinmi almislar evlatlikmi almislar ?
Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen

Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen kocanda.

bende aslında yürüyecegini düşünmüyorum, ama nasıl bu kadar değişti anlamıyorum .önceden babasına gerekli yerlerde rest çekiyodu. artık öle değil ben bu adamla nasıl evlenmişim evlendiğim adam bu mu??? yürümez dedin bildiğim bişey ama duymak garip hissettim ne zor bişeymiş...

Önceden böyle değil demişsin ama aslında böyleymiş de sen görmemişsin ya da görmezden gelmişsin. Eve alınan eşyalara bile onlar karar veriyorsa o zaman kocam dediğin şahıs daha büyümemiş.
Bir de lütfen ailene ya da maaşına laf edildiğinde sen de altta kalma, böyle ezdiriliyorsunuz sonra da adamlar kendilerini paşa torunu sanıyorlar.

Aslinda nisanliyken sinyal veemis. Sizin kullanacaginiz esyalara bile mudahale edilmis. Ne demek sen evlendin, artik ailenden kop? Madem oyle o da evlendi kopsa ya ailesinden!

Baştan nasıl yaparsan oyle gider. O seni tehdit edeceğine sen et. Gidiyorum mezuniyete işine gelirse de. O senin ailene böyle yapıyorsa sende onun ailesin gitme zorla göturecek hali yok. Ama adam olması zor gorünuyor.

Önceden böyle değil demişsin ama aslında böyleymiş de sen görmemişsin ya da görmezden gelmişsin. Eve alınan eşyalara bile onlar karar veriyorsa o zaman kocam dediğin şahıs daha büyümemiş.
Bir de lütfen ailene ya da maaşına laf edildiğinde sen de altta kalma, böyle ezdiriliyorsunuz sonra da adamlar kendilerini paşa torunu sanıyorlar.
yok maaş konusunda beni altta bırakamaz zaten öle bi durumu olamaz... Ben maaşımı kendime harcayacagımı , kendi maasından taksitleri ödedikten sonra, ailene vereceksen ver dedim. aileme laf söyletmiyorum. zaten bu yüzden cok kavga ediyoruz, bana ailenden kopamamışsın diyo yaa..ailemden niye kopayım???Önceden babasıyla benim yüzümden tartışmıs tı..Şimdi bir olup bana karsı kararlar alıyorlar.Babasından ben inin almak zorunda değilim söylüyorum. Bana babamın kararı benim kararım diyor. Önceden herşeyime karısıyo diyip kızarsı babasına..Uzak oturalım dedi baska şehirdeyiz. Şimdi kendi istedi şimdi kıymetli oldular nasılsa anlamadım....Bunu anlamıyorum işte başta böle davranışları ve konuşmaları yoktu.

24 yasındayım.Evlenmeden önce böyle değildi..Anlamadım ki dayanamayacakmısım gibi geliyo şimdiden her gün ağlıyorum. Seni çok seviyorum dio.. A ma ailesi diyince akan sular duruyor. Cok sinirlendim, o kadar düşkünsen git babanla yaşa dedim kızdı ne diyosun...? Ben seninle yaşamak için evlendim seni seviyorum diyor.Ailemi hiç önemsemiyor varsa yoksa kendi ailesi cok kavga ediyoruz ne yapıcam yaa?????
Bugün törene gitme diye yarın başka şeye... Oyuncak mı bu? Tavrınızı koysaydınız keşke. Allah kolaylık versin.

Aslinda nisanliyken sinyal veemis. Sizin kullanacaginiz esyalara bile mudahale edilmis. Ne demek sen evlendin, artik ailenden kop? Madem oyle o da evlendi kopsa ya ailesinden!
ben sectim bütün eşyalarımı aileler karıstı, o anneme kızdı bende onunkilere kızdım. O zamanlar karsımda bişe diyemiyorlardı. bunu al diyorlardı ,bende hayır bunu istiyorum diyodum .Tamam diyolardı ,susuyolardı. şimdi bi coştular anlamadım.

Bugün törene gitme diye yarın başka şeye... Oyuncak mı bu? Tavrınızı koysaydınız keşke. Allah kolaylık versin.
Koydum boşanalım dedim ailem durdurdu .Bilmiyorum kafam cok karışık...Şimdi boşansaydık sensiz yaşayamazdım diyor.Ama cok pasif ezik oldu.Böle değildi lafını söylerdi artık ailesine lafını söyleyemiyo...

X