- 27 Ağustos 2014
- 101
- 31
- 36
- Konu Sahibi ebru salan
merhaba ben yeni katıldım derdim beni aşıyor artık evleneli daha 1 ay oldu,öncesnde 5 yıllık ilişkimiz vardı. Eşim ailesine cok düşkün , o kadarki herseyimize karısyorlar hiçbişe demiyor. Eşya alırken herseye karıstılar, benim annem bişe dedi anneme kızdı kavga ettik. O anda görememişim , bu yüzünü aşk kör etmiş meger... Ailesini cok önemsiyor ama benim ailemi önemsememi istemiyor. Uzaklaş sen evlendin ,evden cıktın senin ailen artık biziz bu kadar ailene bağlı olma diyor. Kaynanam tam bir ikiyüzlü, milleti güzel lafla kandırıyor. Annemle konustugu herşeyi herkese anlatmıs ,annemde kızdı araları iyi değil .Anneme ne laflar dedi ama annem küçücük bişe dese olay yapıp eşime anlatıp ,doldurdu .Annemi aramıs, annem görmemiş vay nasıl görmemiş te nasıl geri aramamış ta... Kendi kızı da evli ,o öle kızının kaynanasına yapsa, damadı kızını yollamazmıs, suratına bile bakmazmıs. Eşimi öle dolduruyor. Kızı da kaynanasına agzına geleni sayıyor, damadı saygıda kusur yapmıyor ama kendi oğulları annemle saygszca konusuyor neyse ...Kayınpederim bizden para yeme derdinde kaynanamda ,emekli olmadı neymiş parası düşüyomus... Tek oğlu var hiçbişey yapmadı herseyimizi biz aldık, bide üstüne paraları altınlarıda aldı ve bizden yine para istiyor .Eşim bi dünya borcumuz var ,yinede para vermek istiyo .Neymiş biz iki kişi calısıyomusuz, bize ne olurmus ,sanane benim paramdan beni ailem seni yedrmek için okutmadı dicem olmayacak. Ben vermem dedm eşime neyse el öpmeye gitcez aileme, onun bile iznini kayınpederimden alıyoruz yaaa... Herseye karısyolar, zorla götrdüm eşimi .B,abannem gelmiş ,gitmedi evde oturdu. Hiçkimseye gtmedi .Babannem cok üzülmüş, herkes üzülmüş ,ne saygısız insan ...kardeşimin mezuniyetine gidecektm ,aylar öncesnden konustk tamam dedi. Gitmeme 2 gün var kayınpederm aradı ,yollama nereye gidiyo, (tabi para gitcek ya ona gitmeyecek zoruna gitti )tabi bizim ezik tamam yollamam dedi. Kavga ettik, gidecem dedim .Babasını arayıp, gidecem dio baba... Dava acacam dedi bosanmak için, babasıda senin sözünü dinlemiyosa şimdiden , sonra ne olur giderse acarz davayı dedi. Çoook sinirlendim ,bosanacaktım Sırf aileme laf gelmesin die ;annemi aradım biraz daha bekle dene dedi. Olay böle kapandı. Tabi ben gitmiyorum törene ,birde utanmadan gecmiş dio ki, izin almstın ya işten, annemlere git istersen. Yok ben işe baslicam, dedim. Nefret ediyorum ailesinden, herseyi onalara soruyo, eve masa alcz onlara soruyo ,en ufak şeyi bile ,böle değildi .Böle oldgunu bilsem, evlenmezdim... Ondan soğumaya basladım. Seviyodum ama artık sevmiyorum galiba yardım edin bana... Ne yapıcam ben???.....(((((((((
Son düzenleme: