eşim ve ablam..

fırtına öncesi sessizlik gibi...
ama o fırtına kopmayacak...
meltem rüzgarı gibi hafiften esti geçti...

valla canım al birini bvur ötekine meselesi senin ki allah yardım etsin bi defa ablanla konuşman kar etmeyecek bu belli bi bahane bul esaslı bir kavga et ne o senin evine gelsin ne sen git yoksa önüne geçemezsin ondan sonra gerekirse bağır çağır o evi kocanın başına yık ona artık sabrının kalmadığını anlat bu ne böyle aşkı memnu ya dönmüş anam ya..ben senin yerinde olsam ablamı yolar kocamında ağzını yırtar süründürmeden affetmezdim sende iyi susuyon yani

konu sahibi gitti belli gelmeyecek..kimseyede bişey diyemeden,bunları seyrede seyrede yaşayıp gidecek..benim ablam eşime böyle bişey yapacak ona öyle bi bakış atarım ki bida konuşurken bile gözüne bakamaz hadi biz de dağılıp işimize gücümüze bakalım

kendimi dizi izliyor gibi hissettim,bir çekirdeğim eksik.

Allah konu sahibinin yardımcısı olsun,umarım düşündüğümüz gibi çıkmaz.

Ablanız o hareketleri yaparken eşinizin tutumu ne oluyor? Eşinizin de ablanıza sulu hareketleri var mı? Ama bana sanki olay ablanızda bitiyor gibi geliyor. Bir insan kardeşinin eşine de böylesini yapmaz. Dünyanın çivisi bu kadar da çıkmasın lütfen. Görüşmelerinizi azaltın. Görüştüğünüz zamanlarda birlikte vakit geçirdiğiniz süreyi de kısaltın.

Aman Yarabbim bunlarida mi okuyacaktik..
Allah yardimciniz olsun dilerim.. insallah dusundugunuz gibi cikmaz, insallah bu koca bir yanilgidir..
oyle umut ediyorum... inanilir gibi degil,sok oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…