• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belkiimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.651
2.735
133
Ankara
Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..

Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
Allah yardımcın olsun çok zor. Tedavi olması lazım ama eşinin de ciddiyeti anlaması ve kabullenmesi lazım 😔
Normal zamanlarda nasıl sizi dinler mi?

Allah yardımcın olsun çok zor. Tedavi olması lazım ama eşinin de ciddiyeti anlaması ve kabullenmesi lazım 😔
Normal zamanlarda nasıl sizi dinler mi?
Normal zamanlarda mükemmel eş baba bizimle bir sıkıntısı yok ve hayır kabulenmiyor işim ağır enerjiye ihtiyacım var sanatçılarda kullanıyor gibi şeyler söylüyor

Hepsi rahatliktan..Ailesi bi sey yapmaz.. kusur ogullarinda oldugu icin.. bosanacaksan bosan.. bosanacaksan dillendir yoksa sus aranizda kalsin.. kirilan guvenin telafisi asla yok
Boşanmak istiyorum sonrası daha betermiş ama hali hazırda bir işim yok ve onu daha çok mu iterim vicdanı var

Boşanmak istiyorum sonrası daha betermiş ama hali hazırda bir işim yok ve onu daha çok mu iterim vicdanı var
Her iki durumdada Araniz eskisi gibi olmayacak en azindan. 1 kere seni aldatmis cunku gizli isler cevirmis.. birde dedigin gibi colugun cocugun rizkini car cur etmis. Bazi seyler hayatta tek 1 hataya bakar.. isin yoksa cocugun kucukse zor.. biraz buyumelerini bekle derim.

Buarada bunu yapan babalar, nasil baba olmayi hedefliyolar acaba? Nasil ornek olmak istiyolar

Kırıstal med tipi ona benziyor tam emin değilim
Taş içiyor cnm Allah yarıdimciniz olsun çok zor uyuşturucu kullanmak bırakmak bir de bağımlı ise taş içiyor ki hepten bağımlı inşallah bırakır yoksa sonu iyi değil

Taş nedemek çok kötü demi
Taş tabi ki kötü vücut alıştıkça artık hep istiyor hep istiyor kesmiyor beyni alışıyor uyuşuyor beyni hep istiyor az bir para da değil benim hatırladığım kadarıyla bir kaç sene önce 50 TL idi aslında bana özelden resmini atarmisn googleden bul o araştırdığını

Yani biliyorsanız gidişat nereye gidecek bilginiz var mı
Bakın eisninz kaç yaşında bilmiyorum ama iki çocuk babası küçük değil tahminimce mutlak arkadaş çevresi biliyor içtiğini dışarı çıksaniz arkadaşları direk diyecek söz yürürken aaa geçen bir içtik bir içtik x kişisi ortalığı dağıttı içmeyi bilmiyor diye revami bu sizi düşürdügu durum çok kötü kimle takılıyor geziyorsa görüştürmeyin derim hatta eşinizle oturun konuşun bağırarak değil uzlaşarak derim

Bakın eisninz kaç yaşında bilmiyorum ama iki çocuk babası küçük değil tahminimce mutlak arkadaş çevresi biliyor içtiğini dışarı çıksaniz arkadaşları direk diyecek söz yürürken aaa geçen bir içtik bir içtik x kişisi ortalığı dağıttı içmeyi bilmiyor diye revami bu sizi düşürdügu durum çok kötü kimle takılıyor geziyorsa görüştürmeyin derim hatta eşinizle oturun konuşun bağırarak değil uzlaşarak derim
41 yasında önceden de alıyormuş onlara şeker diyor bağımlılık yapmazdı diyor bekarken bunu ikidir görüyorum inceltilmiş limon tuzuna benziyor 150 te almış minacık bir şey

Neden olmasın çıkanlar var. Ama sen çocuğunu ve kendini düşün
Neden çocuğunu ve kendini düşünsun belli ki arkadaş ortamı iğrenç karısı olarak çocuklarının babasi olarak yardımcı olmaya çalışmak degilmidir yardımlaşmak zor değil bırakılır birşey bu ama onu terk ederek giderse hayatı daha kötü olur benim bildiğim evlilikte destek önemli bir köşeye atmak değil haaa baktı hala devam ediyor öyle bırakır bir anda değil

Back