Eşim telefonunu saklıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar merhaba,

Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?

Kızlar merhaba,

Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Kesinlikle ama diyorum bak kesinlikle telefonla yatıyorsa orada bir bokluk vardır.

Telefona farkli bir bakisini yakaladiniz mi ?bu ne boyle ask yasar gibi ..fakat soylede bir durum var bende hoslanmam telefonumun kurcalanmasindam bakilmasimdan kendime ait ozel dosyalarim var bunun pesine duseni yipratirim

Telefonunda sifre var mi?
Boyle birsey yapmasi suphelenmeyen insani bile suphelendirir
Birgun yanina git annemle konusurken telefonumun sarji bitti bi versene arayip soyleyeyim merak etmesin de al telefonu banyoya gir kapiyi da kitle seslenirse ay hayatim bi anda tuvaletim geldi 2dk bekle telefonda burda kaldi de o arada bak bakalim birseyler bulabilecek misin

Daha önce telefonunu karıştırmaya çalıştınız mı? Ben bi kere çalışmıştım salak bi birey olduğumdan yakalandım tabii ondan sonra rahatsız olmaya başlamıştı eşim, söylesen verirdim söylemeden gizli gizli karıştırmaya çalıştığın için hoşlanmadım demişti 🥲 öyle bir güvensizlik yarattınız mı diye merak ettim.

Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor.
Ayrica bunu nisanlilikta buyutup olay cikarip neden oyle yaptigini aydinlatmaman da tuhafima gitti
Şahsen ben nisanliyken boyle merak uyandiran gicik eden bi durumu cözmeden evlenemezdim gonul rahatligiyla.

Tuvalete telefonsuz giren var mı ya 😅 eğer bu bir şüpheli durumsa yandım ben 🤣 telefonu unutup girip yarıda kalkıp gidip aldığımı bilirim reels izliyorum full 🤣
Benim eşim de telefonla girer video izler sesi gelir sorun değil bu da telefonu saklasa fena benzetirim valla

Tuvalete telefonsuz giren var mı ya 😅 eğer bu bir şüpheli durumsa yandım ben 🤣 telefonu unutup girip yarıda kalkıp gidip aldığımı bilirim reels izliyorum full 🤣
Benim eşim de telefonla girer video izler sesi gelir sorun değil bu da telefonu saklasa fena benzetirim valla
Ben altıma işeyecekken şarjım yoksa beklerim 2-3 dolana kadar :D

Kızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X