Herkese iyi akşamlar. Konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum. Malum bayram tatilindeydik biz de eşimle bugun evimize döndük ailelerimizden uzak bir şehirdeyiz. Bu bayramda eşim kendi memleketinde ben kendi memletimdeydim. Bu kısmını çok açıkça yazmak istemedim cinsellik başlığında açmadığım icin. Ben yatak odasına geçiyordum eşime seslendim ben geliyorum dedi ama o koltukta uzanmış vaziyette telefondan bir şeye bakıyordu ben o sırada odaya girince hızlıca o sayfayı kapattı. Ben şüphelendim ama tam görmediğim için bir şey demek istemedim. Telefonunu ver bir şeye bakıcam dedim ama vermedi cebinde sakladı ısrarıma ağmen vermedi ben almaya çalışınca kaçarak gitti biraz şakaya da vererek koşup gitti bi odanın kapısını kapatıp bir şeyi sildiğini tahmin ettim
Şimdi soruyorum inkar ediyor ne silmiş olabilirim diye ama demek istediğimi umarım anlatmisimdir. Odaya geçecekken telefondan görüntülere baktığından şüphelendim doğrusu ben. Daha önce böyle bir şey olmamıştı telefonundan bazen haber sitelerine bakarim hemen verir. Bu kadar inatlaşması ve ben odaya girince sayfadan çıkması süphelendirdi. Sizce konuyu kapatmalı mi üstelemeli miyim açık açık
Şimdi soruyorum inkar ediyor ne silmiş olabilirim diye ama demek istediğimi umarım anlatmisimdir. Odaya geçecekken telefondan görüntülere baktığından şüphelendim doğrusu ben. Daha önce böyle bir şey olmamıştı telefonundan bazen haber sitelerine bakarim hemen verir. Bu kadar inatlaşması ve ben odaya girince sayfadan çıkması süphelendirdi. Sizce konuyu kapatmalı mi üstelemeli miyim açık açık