Katılıyorum, konudaki eşin telefonu saklama sebebini bilemem ama her şifre koyan veya telefon özelimdir diyen eşinden bir şey sakladığı için yapmıyor.
Kimimiz ailemizle bir dertleri hakkında yazışıyoruz, kimimiz bir arkadaşımızın kadın hastalığıyla alakalı ne yaptın doktor ne dedi diye soruyoruz.
Bizim akraba grubumuz var, grupta hepimiz kadınız, kimimiz evli, kimimiz boşanmış veya eşi vefat etmiş, bazen bekar olanlarımıza sana yakışıklı bir adam bulalım, hayalindeki erkeği tarif et uygun aday bulursak alo deriz deyip gülüşüyor geyik muhabbetleri yapıyoruz maksat gırgır şamata, bazen birimizin hastalığı oluyor doktora gittim şu teşhisi koydu diyoruz, kadınlarla alakalı her mevzu dönüyor, bir gün bir tanesinin eşi telefonu elinden alıp kiminle ne yazışıyor kontrol etmiş, annesi bizi arayıp damadım yazışmaları okuyormuş yazışmalara dikkat edelim deyince, yazışmalarımızın okunmasına çok kızdığım için bir daha da selam ne haber dışında hiçbir şey yazmadım, dediğiniz gibi mesele bizim özelimiz değil yazıştığımız insanların özeli.