- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Tekrar gelme ihtimaliniz varsa tabi ki dönün. Zaten 3gün ideal oluyor. Otelden ve şehirden (aynı şehir ise) sıkılıyor insan. Ben olsam tekar gelirim.Yıllık tatilimizi yapalım dedik 7 günlük.
Bugün 3. Günümüz bitti. Evimiz buraya 3.5 saat uzaklıkta. Tatil için ayırdığımız paramızın çoğu duruyor . Eşim çok halsiz boğazı şiş ve ağrıyor. Malesef dönebiliriz erkenden .
Size sorum şu siz olsanız eve dönüp eşiniz iyileşip vakit bulunca tekrar 3 günlük Tatile gelmek mi yoksa dönmesek de halsiz halsiz nasıl gezilirki işkence. . Yanımda hasta insanla gezmekte olmaz .. Hasta olan eşimede eziyet ..
Ilaç aldık ama hastalık yeni başlıyor .
Yoksa iki üç gün daha ilaçlarla idare edebilirse etsin mi??
Off ne yapacağız ??
Biz kadınlar sürünsek sesimizi çıkarmıyoruz . Erkekler hemen ayılıp bayılıyor.Yıllık tatilimizi yapalım dedik 7 günlük.
Bugün 3. Günümüz bitti. Evimiz buraya 3.5 saat uzaklıkta. Tatil için ayırdığımız paramızın çoğu duruyor . Eşim çok halsiz boğazı şiş ve ağrıyor. Malesef dönebiliriz erkenden .
Size sorum şu siz olsanız eve dönüp eşiniz iyileşip vakit bulunca tekrar 3 günlük Tatile gelmek mi yoksa dönmesek de halsiz halsiz nasıl gezilirki işkence. . Yanımda hasta insanla gezmekte olmaz .. Hasta olan eşimede eziyet ..
Ilaç aldık ama hastalık yeni başlıyor .
Yoksa iki üç gün daha ilaçlarla idare edebilirse etsin mi??
Off ne yapacağız ??
Tekrar gelme ihtimaliniz varsa tabi ki dönün. Zaten 3gün ideal oluyor. Otelden ve şehirden (aynı şehir ise) sıkılıyor insan. Ben olsam tekar gelirim.
Merak ettim tatilinizi nasıl planladınız? Eski konunuz çok tartışılmıştı. Piknik tüpü ve arabada yatma fikriniz vardı.
Eşiniz ne diyor önemli olan o
Onu dinleyin.
Gecen gün yine böyle bir konu vardı, oraya da yazmıştım. Ben bu seneki tatilimde acillik oldum, ayaklarım davul gibi oldu, yardımsız yürüyemez haldeydim (ki yalnizdim)
Yine de dönmedim ve coook harika geçti tatilim. İyileşince unuttum tüm acılari, güzel hatıralar, ateş başında yıldızları izlemek kar kaldi
Bi arkadasin dediği gibi serum takviyesi alabilirsiniz. C vitamini yine deneyin ama hasta adamı iyileştirmez ki öyle şeyler.Geçmiş olsun iyi yapmşsnz acaba c vitamini içeren multivitamnmi alsakki işe yararmı