Eşim tatilde hasta oldu..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.664
Yıllık tatilimizi yapalım dedik 7 günlük.
Bugün 3. Günümüz bitti. Evimiz buraya 3.5 saat uzaklıkta. Tatil için ayırdığımız paramızın çoğu duruyor . Eşim çok halsiz boğazı şiş ve ağrıyor. Malesef dönebiliriz erkenden .
Size sorum şu siz olsanız eve dönüp eşiniz iyileşip vakit bulunca tekrar 3 günlük Tatile gelmek mi yoksa dönmesek de halsiz halsiz nasıl gezilirki işkence. . Yanımda hasta insanla gezmekte olmaz .. Hasta olan eşimede eziyet ..
Ilaç aldık ama hastalık yeni başlıyor .
Yoksa iki üç gün daha ilaçlarla idare edebilirse etsin mi??
Off ne yapacağız ??

Yanlış anlamayın da, kronik bir hastalık değil. Madem tatil için gittiniz ciddi bir hastalığı da yok, o şekilde idare edebilir eşiniz. Sizde yıl boyu uğraştığınız evin stresinden, temizliğinden, yemek telaşından biraz uzaklaşırsınız. Gezmeseniz de kafa dinlersiniz.

Hastalıkla uğraşırken tek isteğim miskşn miskin yatmaktır.
İlaç kadar dinlenmek de şifadır.
Tatile her zaman gidersiniz ki, zaten adam hasta keyif almadığı gibi siz de almayacaksınız.

Eşiniz ne diyor önemli olan o
Onu dinleyin.
Gecen gün yine böyle bir konu vardı, oraya da yazmıştım. Ben bu seneki tatilimde acillik oldum, ayaklarım davul gibi oldu, yardımsız yürüyemez haldeydim (ki yalnizdim)
Yine de dönmedim ve coook harika geçti tatilim. İyileşince unuttum tüm acılari, güzel hatıralar, ateş başında yıldızları izlemek kar kaldi

Bugün 3. Günümüz bitti. Evimiz buraya 3.5 saat uzaklıkta. Tatil için ayırdığımız paramızın çoğu duruyor . Eşim çok halsiz boğazı şiş ve ağrıyor. Malesef dönebiliriz erkenden .
Size sorum şu siz olsanız eve dönüp eşiniz iyileşip vakit bulunca tekrar 3 günlük Tatile gelmek mi yoksa dönmesek de halsiz halsiz nasıl gezilirki işkence. . Yanımda hasta insanla gezmekte olmaz .. Hasta olan eşimede eziyet ..
Off ne yapacağız ??
Tekrar gelme ihtimaliniz varsa tabi ki dönün. Zaten 3gün ideal oluyor. Otelden ve şehirden (aynı şehir ise) sıkılıyor insan. Ben olsam tekar gelirim.
Merak ettim tatilinizi nasıl planladınız? Eski konunuz çok tartışılmıştı. Piknik tüpü ve arabada yatma fikriniz vardı.

Off ne yapacağız ??
Biz kadınlar sürünsek sesimizi çıkarmıyoruz . Erkekler hemen ayılıp bayılıyor.

Tekrar gelme ihtimaliniz varsa tabi ki dönün. Zaten 3gün ideal oluyor. Otelden ve şehirden (aynı şehir ise) sıkılıyor insan. Ben olsam tekar gelirim.
Merak ettim tatilinizi nasıl planladınız? Eski konunuz çok tartışılmıştı. Piknik tüpü ve arabada yatma fikriniz vardı.

Her gün ayrı otelde kalıp Her gün farklı ilçeleri geziyoruz sabah öğlen deniz havuz nehir koy akşamları da bar deniz manzaralı cafeler vs de oturuyoruz.. O dediklerimide yapmadım sadece fikirdi O zamanda 4 yıldzlı bi otelde kaldık %99 u rustu oteldekilerin lükstü baya

Eşiniz ne diyor önemli olan o
Onu dinleyin.
Gecen gün yine böyle bir konu vardı, oraya da yazmıştım. Ben bu seneki tatilimde acillik oldum, ayaklarım davul gibi oldu, yardımsız yürüyemez haldeydim (ki yalnizdim)
Yine de dönmedim ve coook harika geçti tatilim. İyileşince unuttum tüm acılari, güzel hatıralar, ateş başında yıldızları izlemek kar kaldi

Geçmiş olsun iyi yapmşsnz acaba c vitamini içeren multivitamnmi alsakki işe yararmı

Bizde ilk kez bu sene tatilde hasta olduk (kusma+ateş) . Ben hemen acile gidip doktora durumu anlattım bize hemen serum bağlayıp olayın büyümesini engelledi. Ve iki tane güzel ilaç yazıp ekstra vitamin takviyesi alın deyip bir gecede toparlattı Allah razı olsun. Yoksa bizde geri dönecektik bence bulunduğunuz bölgede hemen bir doktora gidin.

Tatil yaptığınız yere bağlı biraz da, güzel bir yerde kaliyorsaniz eşiniz odada da güzel bir şekilde dinlenir , çorbasını çayını da içer , eve gitse de aynı şeyi yapacak zaten. Ama kamp tarzı bir şeyse yazık adama evde güzelce dinlensin , çadırlarda surunmesin.

Geçmiş olsun iyi yapmşsnz acaba c vitamini içeren multivitamnmi alsakki işe yararmı
Bi arkadasin dediği gibi serum takviyesi alabilirsiniz. C vitamini yine deneyin ama hasta adamı iyileştirmez ki öyle şeyler.
yazik günah, tüm sene para biriktir,tatili bekle onda da böyle aksilikler olsun...Umarım geri dönmezsiniz.

Benzer şeyler başıma geldi. Benim hasta olduğumda oldu eşimin hasta olduğu da.
Sağlık bu herşeyden önemli.
Eşinin durumuna bak.
Hele ki ortada geri dönüşü olmayan bir rezervasyon falan yoksa eşine de kendine de eziyet etmenin ve böyle kararsız kalmanın anlamı yok. Dönün evinize eşiniz iyileşince fırsat olursa tekrar gelirsiniz

X