- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Rabbim yardımcınz olsn psıkıyatriste gider miBana söylediği 6500 civarı
Gidiyor zaten ama demek bu kadar işe yarıyor.Rabbim yardımcınz olsn psıkıyatriste gider mi
Zor bir durumGidiyor zaten ama demek bu kadar işe yarıyor.
Her şeyi takıntı halinde yapıyor. E sigara mı en iyisi nasıl yapılır onu araştırır. Eve ultrasonik banyo aldı ya daha iyi karışım. Sağlamak için. Sonra bir kenara attı tabi.
E sigara likit yapımı için aldı.Ultrasonik banyo mu??! Ne için lazım ki evde
Onun yüzünden bütün kartları kapattıkBence, evde değişiklik yapmak istediğiniz eşyaları taksite bağlayın...
Öyle ki, geriye onun alacağı lüks şeylere kalmasın para...
Bu şekilde eşyalarınızı yenilemiş olursunuz...
Uzun senelerdir Okb tedavisi görüyorBipolar bozukluk gibi bir durumu mu var. Öyle durumlarda aşırı para harcama oluyor
Benim eşim de herseyin en pahalısını alıyorMerhaba eşim aşırı savurgan birisi. Evlilik sürecinde de çok zorluk çektim. Enine boyuna harcayıp bir kuruş biriktirmedi
Sonrasında ise kalem, defter ve özellikle tablet alması takıntı haline geldi. İnanın hepsinden kaç tane var bilmiyorum. Yurtdışındaydı ve bana bilgisayar almasını rica ettim. 5 yıllık bilgisayarım bozulmuştu. Çok pahalı alamadım dedi. Tamam olsun dedim. Ama çantasından yeni en son çıkan Apple tabletten çıktı. O kadar üzüldüm ki. Bu benim merakım deyip üzerine bir de utanmadan eylülde yenisi çıkacak onu da alacağım diyor! Yenilememiz gereken o kadar eşya var ki anlatamam. Çünkü evlenirken hep en dandik eşyaları almak zorunda kaldık
Bu adam beni öldürecek. Artık maddi olarak kavga etmek ve alttan almaktan bıktım. Şimdiye kadar çözüm bulamadım ki 3 yıllık evliyiz. Kimseye de bir şey anlatamıyorum. Yüzüne bakasım gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
OKB de gerekiz para harcama olduğunu bilmiyordumUzun senelerdir Okb tedavisi görüyor
Her şeyi not almak istiyormuş. O nedenle tablet alıyormuş. Öyle diyor. Bu sayede daha başarılı olacağını düşünüyor.OKB de gerekiz para harcama olduğunu bilmiyordum
Her şeyi not almak istiyormuş. O nedenle tablet alıyormuş. Öyle diyor. Bu sayede daha başarılı olacağını düşünüyor.
bendeeeeeeeeeeeBende çok gereksiz harcama yapiyorum.bir çeşit terapi heralde ama pahalıya mal oluyor