Eşim Sürekli para harcıyor

benim eşim de lüks araba tutkunudur ben sorun yapmam.eşyalarım da gayet basit onu da hiç önemsemem hayat kısa herkes istedığı gibi yaşasın bana göre.ben kendim de değerli takı düşkünüyümdür almadan duramam herkesin zaafları farklı yani.ben de sigaraya verilen paraya çok acırım verenlere karışmam ama

Harcıyor ama kendine harcıyor senin ihtiyacını gözardı ediyor.Saydıklarının hepsi ihtiyaç halinde alınması gereken şeyler.Bu kadar savurgan olacağına 3 kuruş kenara koysa daha iyi.Ama herkes hayatını istediği gibi yaşıyor.Birine doğru gelen diğerine gereksiz gelebiliyor.

Bence, evde değişiklik yapmak istediğiniz eşyaları taksite bağlayın...

Öyle ki, geriye onun alacağı lüks şeylere kalmasın para...

Bu şekilde eşyalarınızı yenilemiş olursunuz...

Her şeyi takıntı halinde yapıyor. E sigara mı en iyisi nasıl yapılır onu araştırır. Eve ultrasonik banyo aldı ya daha iyi karışım. Sağlamak için. Sonra bir kenara attı tabi.

Ultrasonik banyo mu??! Ne için lazım ki evde

Esınızın psikolojik rahatsızlığı var nasıl bunu farkemedınız şimdiye kadar lütfen cok acil bı psikoloğa goturun biz ne desek boş sıze bı uzman yardımı sart

Dicektim eşin aynı benım gibi ama ben eşime de aldırıyorum .

Senin eşin bencilmiş.

Bipolar bozukluk gibi bir durumu mu var. Öyle durumlarda aşırı para harcama oluyor

Benim eşim de herseyin en pahalısını alıyor
Tek fark hem kendine hem de bana alıyor
Bu huyundan vazgeciremiyorum
Bizim de gelirimiz iyi ama bu huyu yuzunden cebimizde para kalmıyor
Mesela benim parfumüm biter
Ben indirim kollarım ya da uygun fiyatlı görürüm
Eşim parfümümün bittiğini görünce gidip tanesi 700-800 tl ye iki üç parfüm birden alır bana
Çok sinirlenirim
Hiç kullanmayacagım makyaj mlzemelerini alır getirir
Deli ediyor beni ev borcuna soktum değiişti bir süre ama hep alma derdinde
Aksamları pc basına oturur hep kıyafet teknolojik alet eve esya falan bakar

O zaman ortak paradan veya kredi kartından habire altın alın harcayacak parası kalmasın

Bende çok gereksiz harcama yapiyorum.bir çeşit terapi heralde ama pahalıya mal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…