Esim sürekli inatlasiyor

Feridedi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
15
1
26
Selam Arkadaşlar,

Kizim 8 Aylık, ve eşim çok üzerine düşüyor.
Mesela akşam arkadaşımla dışarı çıkacağim.
Çıkacağım yer annemle yakın olduğu için, önceden annemle uğrayıp öyle çıkacağım, e dolayısıyla kızımıda yanıma aldım tutturdu kıza ben bakacam diye.
Çok bunaltıyor beni sürekli çalışırken resim gönder, görüntülü aramalar. Çocuğun şurası niye böyle burası niye böyle.
Yani daha lohusalık depresyonu tam atlatamadığımı düşünüyorum.
Beni çok bunaltıyor benimle sürekli inatlaşıyor, tamam inatçı biri olarak değilim diyemeyeceğim.
Ama izin vermiyor ki bi atlatıyım bana iyi gelen şeyleri yapayım.

Burada hep ilgisiz eş yada baba konusu okuyoruz bırakın babası ilgilensin siz disardayken ama siz kızınızla vakit geçirirken arayıp karışmasın güzel bir dille konuşun panik yapıyorum sen arayınca gibi şeyler söyleyin

Sanki eşimi yazmış gibisiniz inşAllah bi çare bulursunuz. Oğlum 6 yaşına geldi şuana kadar düzel tek şey bi yerlerine bişey olunca, artık nasıl olur biraz daha dikkat et filan demeyi bıraktı. Çocuk bu olur evresine geçtik.
Günde 2 defa arıyor kızımla konuşuyor . Oğlum okuldan 14:40 da çıkıyor eşim 14:42 de en geç 45 geçe arayıp aldın mı diye soruyor. Okul açıldığından beri her gün. Geçen diyor sen alrm kur işe filan dalarsın çocuğu unutursun.
Gerçekten herşeyin fazlası zarar ilginin bile

Gerçekten öyle, arkadaşlarıma bakıyorum eşleri bakmaz.
Hani baksın bir şey demiyorum ama çok sık boğaz ediyor.
Yok çocuğun ateşi var benim niye haberim yok annemin haberi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…