Eşim sürekli bahane buluyor

solguninsan55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
6
1
25
Eşim sürekli kendi ihtiyacı olduğu zaman bana yaklaşıyor ben istiynce ona sarılınca falan uykum var aşkım diyip yatıyor onun için hazırlanim edim o bana bunu yapınca çok sinirleniyorum bende bir kadınım istiyorum hastalığım bitti 2 hafta önce sürekli o işi yapmak istesem yorgun oluyor ama kendi olunca yapıyor ben o gün yorgunum desem saçmalama salakmısın diyor hakaret ediyor sizce ne yapmalıyım

ne demek saçmalama salak mısın? 😂 kendisi yorgun oluyor da siz olamıyor musunuz?

benim esim de bazen reddediyor ama en gec ertesi günü kendisi geliyor yine 🙄😂

Eşim sürekli kendi ihtiyacı olduğu zaman bana yaklaşıyor ben istiynce ona sarılınca falan uykum var aşkım diyip yatıyor onun için hazırlanim edim o bana bunu yapınca çok sinirleniyorum bende bir kadınım istiyorum hastalığım bitti 2 hafta önce sürekli o işi yapmak istesem yorgun oluyor ama kendi olunca yapıyor ben o gün yorgunum desem saçmalama salakmısın diyor hakaret ediyor sizce ne yapmalıyım
Siz onun şişme bebeği ya da mastürbasyon yaptığı sol eli değilsiniz. Sizi önemsemiyor siz de sizi reddetiginde kavga çıkarın madem.

Şahsen ben yapmam . İstemediğim hicbir şeyi.

Sizde aynısını yapın tavır alın bakalım o zaman nolucak altdan altdan lafınızı sokun
Erkolar kapatılsa keşke tabi bazı hödükler için

tuhafmıs 🙄 nedenini sorduğunuzda ne diyor?
Saçmalama yine salak salak konuşuyorsun diyo baskın olmaya çalışıyor beni neden anlamıyorsun diyo yorgun oluyorum diyor ya sırf yorgun olunca aman uykusunu alsın akşam onu rahatlatırım kafasındayım uyuyor kapıyı kapatıyorum ses olmasında güzel uyusun die adam saat sabah 11 den akşam 8 kadar uyuyor yemek yiyip geri yatıyor bu ne yorgunluğu ben bilmiyorum ben öyle diyince sanki bana acıyor gibi dokunuyor falan bu sefer bende ne istek nede Habeş kalıyor

İlişki sıklığınız nasıl peki haftada mı ayda mı kaç kere
Beyfendinin keyfine göre hareket ediyorum haftada 2 oluyor ama mesela ben isteyince olmuyor ben bunu anlamıyorum o 2 den birinde ben istemiyorum mesela isteksiz oluyorum ama erkek diyorum üzülmesin diyorum yapıyorum o sırada canım istemese bile istiyormuş gibi yapıyorum zevk alıyor gibi yapıyorum ama o bana ben isteyince çok görüyor

Ne diyeyim bilemedim ama ağız dolusu küfür eder ve kavga cikarirdim herhalde. Bir daha da parmağımı bile goremezdi.

reddeden erkek mi olur yaaa ne yiyip içiyo bu herifler sadece kendi isteyince yapıyorsa kullanmak dışında başka bir şey değil...

Saçmalama yine salak salak konuşuyorsun diyo baskın olmaya çalışıyor beni neden anlamıyorsun diyo yorgun oluyorum diyor ya sırf yorgun olunca aman uykusunu alsın akşam onu rahatlatırım kafasındayım uyuyor kapıyı kapatıyorum ses olmasında güzel uyusun die adam saat sabah 11 den akşam 8 kadar uyuyor yemek yiyip geri yatıyor bu ne yorgunluğu ben bilmiyorum ben öyle diyince sanki bana acıyor gibi dokunuyor falan bu sefer bende ne istek nede Habeş kalıyor
Yalnız değilsiniz..

X