- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 31
- Konu Sahibi Derendeniz123
Kizlar daha once bahsetmistim esim ailesi naparsa yapsin yuzunu gormuyor sogudum diye dun esimin ailesine yemek yemeye gittik kv ve ben mutfaga gectik yemek hazirlamak icin konu bi akrabalarindan acildi.. akrabalarinin durumlari iyi ama esi calisiyordu bende neden calisiyorki durumlari iyiyse dedim kv hemen bozuldu calisicak tabi niye calismasin sende calisicaksin cocuk olunca napicaksin falan dedi senin annende calisiyor falan dedi sordugum soruda zerre kadar kotu bir sey yok bende baya sinirlendim konunun benim annemle ve benimle alakasi yok ne alaka direk her konuyu bize bagliyorsun diye kizdim ama asil kizma sebebim benim rahatligimin bunlara batmasi cunku istiyorlarki ya kendi ogullarina bakiyim 11 yasinda cocuklari var yada gidip calisicam bide ben nisanliyken calismama musade etmiyorlardi ben kizimi calistirmam aylik para veririm diyiyorlardi cunku bunyem cok hassas ve daha once calismaya yeltendigimde 1 2 ay hastanede yattim cunku cok cilizim ve yorulunca kalbim akcigerim falan su toplamisti ondan sonra bu calisma olayi bende travma olarak kaldi cunku gercekten cok ciddi saglik sorunlari yasadim kv ve kp bunu biliyor ben hep calismaya harcayacagim vaktimi kendimi gelistirmeye harcarim ve bi meslek edinip onu kendi isim haline getiririm mantigindayim neyse sonra esim noluyor diye geldi kv hemen hanimina bir sey soyle diye bagirmaya basladi ve iftira atti neymis durduk yere ben demisimki beni zorla calistiramazsiniz neyse ben iceri gittim artik ugrasamam dedim kp yanina gidip ona dedimki baba bi anlatiyim mi oda basladi kufretmeye agza alinamicak kufurler kv babanin evine git diye kendi yirtmaya basladi esim ikisinide zor tuttu beni dovucekler nerdeyse ben hayatimda boyle rezillik gormedim esim beni apar topar disari cikardi ellerinden kurtarmak icin sonra kendi geldi arkamdan ve oda bende soktayiz bu kadar kucuk bi olayda nasil boyle bi tepki verebiliyorsunuz diye Allah belalarini versin hadi ben neyse ama insan kendi oz evladina bunu yaparmi 3 4 sene kv falan benim pesimden kostu 1 ay hergun arayip agliyordu senden baskasina kizim diyemem falan diye ne kadar iki yuzlu insanlar ben artik yer gok birlesse bunlarla bir daha ayni ortamda bulunmam ilk firsattada burdan tasinicam ama esime cok uzuldum bi taraftan esiminde hatasi var ama diger taraftan bi evladin anasi babasi yuzunden bu hale gelmesini vicdanim almiyor esim surekli gozleri dolu dolu ve geceleri surekli biz iyi olmak icin kendimizi yirttik diye konusuyor kendi ailesini sildi gibi gidip gelir ama eski samimiyeti olucagini sanmiyorum